נכתב במקור על ידי LikeANoob רד לכאפה . אני לא יכול,אתה נמוך מדי.. תגדל קצת ואולי גם תבין במוזיקה על הדרך
נכתב במקור על ידי Super Pippo לא כי זאת אחת מלהקות הרוק הטובות בהיסטוריה.. רק אל תגיד לי שאתה לא מכיר את קווין! I DONT KNOW THEM עזוב, הוא ילד שלא מבין במוזיקה.. לא מבין בכלום.. STFU ..
נכתב במקור על ידי Super Pippo לא כי זאת אחת מלהקות הרוק הטובות בהיסטוריה.. רק אל תגיד לי שאתה לא מכיר את קווין! עזוב, הוא ילד שלא מבין במוזיקה.. לא מבין בכלום.. מה לא יטמבל חחח נכתב במקור על ידי LikeANoob מה התנתקת מהסקייפ יא עקום זתתי לידידה... סתכל תת ניק..
נכתב במקור על ידי .Californication אני לא יכול,אתה נמוך מדי.. תגדל קצת ואולי גם תבין במוזיקה על הדרך שתוק ילד מזוהם .
נכתב במקור על ידי DaRkHeaveN מה לא יטמבל חחח זתתי לידידה... סתכל תת ניק.. אתה הולך לפמפם אותה ? בהצלחה תשתמש בקונדם
נכתב במקור על ידי .Californication אני לא יכול,אתה נמוך מדי.. תגדל קצת ואולי גם תבין במוזיקה על הדרך נכתב במקור על ידי LikeANoob STFU .. אני יודע שאתם מנסים לשחזר את האשכוליליה של פעם, אבל לא תצילחו, בחיים לא!!
נכתב במקור על ידי LikeANoob STFU .. אתה לא מכיר קווין, אתה לא מכיר את RHCP.. פשוט לך, עצוב, זה פשוט עצוב..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי LikeANoob שתוק ילד מזוהם . בוא תספר לי על המשמעות העמוקה שמאחורי השיר Crazy Shit ואז אולי..אולי אני אכבד אותם
ועזבו לי את האח הקטן המאומץ שלי!!
נכתב במקור על ידי .Californication בוא תספר לי על המשמעות העמוקה שמאחורי השיר Crazy Shit ואז אולי..אולי אני אכבד אותם חרא משוגע
איפה כל הספאמרים האיכותים WOOOOOOOW AFX AVIV.E Shinx
נכתב במקור על ידי DaRkHeaveN ועזבו לי את האח הקטן המאומץ שלי!! נכתב במקור על ידי DaRkHeaveN חרא משוגע גאון !
נכתב במקור על ידי DaRkHeaveN איפה כל הספאמרים האיכותים WOOOOOOOW AFX AVIV.E Shinx מתו.. נכתב במקור על ידי DaRkHeaveN ועזבו לי את האח הקטן המאומץ שלי!! הוא האח המאומץ שלך? איבדתי את כל הכבוד שהיה לי כלפיך..
נכתב במקור על ידי LikeANoob גאון ! מצד שני זרקתי אותך ונתתי אותך לאבישי..
נכתב במקור על ידי DaRkHeaveN איפה כל הספאמרים האיכותים WOOOOOOOW AFX AVIV.E Shinx במקום זה יש אותי שתוק :
חוקי הפורום