הרי לפי מה שהכובעים אומרים בנות נמשכות לביטחון שמשיגים במאות סרג'ים
אז למה לא רואים את הגאונים האלה עם תוצאות ?
יאללה פיקאפרים אדל בספלוב הפרוייקט הבא שלכם !!!!
קדימה עזריאלי!!!!!!!!!!!!!!!! ולא לשכוח לשים כובעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
הרי לפי מה שהכובעים אומרים בנות נמשכות לביטחון שמשיגים במאות סרג'ים
אז למה לא רואים את הגאונים האלה עם תוצאות ?
יאללה פיקאפרים אדל בספלוב הפרוייקט הבא שלכם !!!!
קדימה עזריאלי!!!!!!!!!!!!!!!! ולא לשכוח לשים כובעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
|
|
נושאים שממחזרים את עצמם לא מצחיקים אותי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
הם לא אמורים להצחיק, הם אמורים לעורר אתכם.
אין הרבה בנות כוסיות עם סטטוס גבוה בישראל, דוגמניות ושחקניות עם 5000+ חברים בפייסבוק .
ודי קשה להשיג אחת כזאת אם אתה לא שחקן\דוגמן\צלם דוגמניות\סוכן\עשיר\מפורסם\ממש מיוחד .
הבעיה היא שפשוט אין לך גישה לבנות כאלה, במיוחד כשאתה כותב כל היום בפורום פיקאפ.
לא הייתי בונה על לצאת למליון סארג'ים כדי להשיג בנות כאלה,
כן הייתי ממליץ לך לעבוד על הלייפסטייל שלך במקביל לסארג'ים .
אבל.
זיינתי מישהי יותר יפה מהחמודה הזאת, והכרתי אותה בעזריאלי,
זה לא קל, וצריך הרבה מזל, אבל זה אפשרי, נקודה .
נ.ב : במחשבה שנייה, אני בכלל לא בטוח שהבחורה הזאת דוגמנית, היא קצת שמנמנה . זאת תמונה של ידידה שלך בפייסבוק?
נערך לאחרונה על ידי Cats Lover; 18-10-2012 בשעה 15:07.
If you continue to do what you’ve always done,
you’ll continue to get what you’ve always got
and that means - no girls
אחי אני רוצה רק שתסתכל על עובדות. אתה בנאדם שאני זוכר עשה פה כמה דברים עם הסוס על מקל וכל מיני שטויות אבל סתכל על עובדות, עם מי היא יצאה, איתו:
עיניים כחולות, גבוה, לסת, שיער. כל המאפיינים.
אתה באמת חושב שאם לבחור הזה היה את אותו אופי כמו לקודם, ופי 10 ביטחון היא עדיין הייתה יוצאת איתו?
אני מנסה לחבר אותכם למציאות אחי..
מה אני מלשין מניאאק עלק בדיקת פוליגרף מה אני נראה לך סמוי?
מאמין רק לתמונות כפרה..בלי תמונה??? אין אמונננהה
אם תראה תמונות שלך עם בחורות ברמה כזאת אני יצא גם ל9000 סארג'ים ויקח את הקורס של סטס, יגאל וסניה ביחד.
אבל לא תמונות שנראות כאילו שילמת להן כסף כדי שיצטלמו איתך והן רק מחכות לברוח ממך. אלא תמונות שרואים שזאת מישי שמתייחסת אליך כמו לFUCK BUDDY. אני לא אידיוט כפרה אני יודע לזהות מי מחרטט ומי לא. ובינתיים אתה מחרטט עד שלא יוכח אחרת.
הבעיה היא שאיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ןןן
הם מזכירים לי איזה ילד אחד שהיה בשכבה שלי. אחד לאחד.
כל היום חפר על זיונים, על כוסיות, על איך שהוא מתחיל עם בנות ומקבל טלפונים...אבל בפועל כולם ידעו שהוא שקרן מעפן. אפילו עם כונפה לא ראינו אותו.
פעם אחת הוא התחיל עם איזה ילדה מכיתה י' (היינו בי''ב)...שפעם התחילה איתי ואני נפנפתי אותה. קיצר התחילה להגיד לאיזה אחד מהכיתה שלי שהילד הזה חופר מעפן כזה וכולו דלוק עליה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נראה לי הוא היה כובע. אני לא יגיד שהוא היה ילד כאפות אבל הוא היה הבדיחה של השכבה. בכל כיתה יש תילד החרטטן הזה שמזיין בשכל..
יש מצב זה איזה "גורו" של אטרף או ***.
חחחח ושאתה מתעווז עליהם ואומר להם "תלמד אותי אחשלי אתה זיין אני מת להיות כמוך" תוך כדי שאתה עושה תנועה של מתפלל אסלאמי לכיוון שלהם
והם עוד קונים את זה ומתחילים לחפור לך
"אתה קונה מתנות לבחורות? אל תקנה מתנות"
וכל מיני שורות מהאתר של המרכז לאומנות הפיתוי
ואני כולי נקרע
חחחחחח די אני מתגעגע לבצפר רק בגלל ילדים כאלה באלוהים חחחחחחחחחחח