קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. האם אתם ילדי כאפות?
    על ידי boolboolon בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 12-02-2010, 21:41
  2. [סרטונים] ילדי כאפות ><
    על ידי ExcluSive בפורום סרטונים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 25-11-2009, 18:19
  3. חחחח איזה ילדי כאפות הומואים
    על ידי TheEminem בפורום היפ הופ/ראפ וR&B
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 12-07-2008, 02:06
  4. תגובות: 46
    הודעה אחרונה: 31-10-2007, 00:03
  5. [סרטונים] 2 סרטונים של ילדי כאפות
    על ידי - iNFerNo - בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 12-10-2007, 00:29
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 46

האם ילדי כאפות "מזמינים" את ההתעללות? - עמוד 2

מורחקים
    שם פרטי
    בופון
    לייקים
    8
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תפסיק לחשש זה לא בריא כפרה

חחחח אני בעצמי הכרתי איזה אחד כזה ככה שזה קיים. זה אנשים עם בעיות אמיתיות בחיים שהן מעבר ל"חוסר בטחון". תהיה בטוח שהדבר האחרון שמציק להם זה שהם לא מזיינים.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

לא אז זהו בדיוק אין לו שום בעיה מלבד זה שהדרך היחידה שהחברה המטומטמת שלנו (שמתרכזת רק בחיצוניות ובמראה עיינים) לימדה אותו שאם רק הוא יבנה גוף שרירי, יתלבש בסטייל, יסדר תשיער, ויסתובב עם אנשים "מגניבים" או "מקובלים", אז הוא יהפוך להיות דון-זיין אל-חואן. וזה לא נכון. הוא עדיין נשאר אותו בחור שמנמן, מהוסס וחסר בטחון, רק שעכשיו הוא גם כל היום רואה מול העיניים שלו כמה אנשים אחרים הם מגניבים וכמה כיף להיות מגניבים. והוא לא מבין למה הוא עשה את כל הדברים ועדיין לא מגניב. אבל הוא לא מאלה שמוותרים, אז הוא ממשיך לנסות - למרות שבתוך תוכו הוא יודע שמשהו פה לא עובד.

הבעיה היא שזה מתסכל אותו יותר ויותר - לנסות ולנסות בכל הכוח ולעולם לא להצליח להיות "מגניב". אז הוא מתחיל לחשוב שהוא כישלון. והמצב שלו הולך ומחמיר והולך ואני מכיר אותו שנים בעוד שבזמן הזה המראה החיצוני שלו השתפר פלאים נראה שהפנימיות שלו הולכת ונכבית כל פעם שאני רואה אותו הוא נראה יותר כבוי...
    נערך לאחרונה על ידי Rasta86; 18-10-2012 בשעה 15:46.

מורחקים
    שם פרטי
    בופון
    לייקים
    8
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אז איך אתה מסביר מקרים כאלה שכן הצליחו?

על כל מקרה כמו שנתת, יש מעל ל1000 שכן הצליחו.
    אין פה 100% אבל בוא נגיד דוגרי, הסיכויים לא נמוכים במיוחד.
    נערך לאחרונה על ידי ElectroHouseBass; 18-10-2012 בשעה 15:49.

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

אני לא יכול לראות איך בנאדם שלא יודע לתקשר נכון עם אנשים יכול להצליח חברתית בגלל שהוא שיפר את המראה שלו ואת כמות הכסף שיש לו בחשבון בנק. סורי. אם אתה סוציומט, אנשים לא יאהבו גם אם אתה עשיר. מקסימום יזייפו אהבה כדי לנצל אותך. כנ"ל לגבי קשרים - הם יזייפו חיבה כדי להינות מהקשרים שלך. אם לצורך העניין יש לך תסמונת אספרגר, שזה מצב מאוד מאוד חמור אגב, אתה צריך עזרה מקצועית, אם יש לך בעיות של גמגום או דיבור מונוטוני - אנשים לא ירצו להקשיב לך למרות שיש לך קשרים , הם מקסימום ישחקו אותה מקשיבים. וכן הלאה וכן הלאה וכן הלאה.... !

לעומת זאת אם אתה מצחיק וזורם ואנשים נהנים להיות בסביבתך שום דבר מזה לא משנה. הם יזמינו אותך וירצו בחברתך כי כיף איתך.

מורחקים
    שם פרטי
    בופון
    לייקים
    8
    נקודות
    0
    משפט מחץ

חחח אספרגר זה קיצוני אחושרמוטה זה ילדים שבכלל לא יודעים לתקשר עם אנשים זה מחלת נפש

אני מדבר על חנונים אחי. חנון זה אופי. כאלה סחים שלא זורמים עם כלום. מהאלה שמציעים להם באנג והם אומרים "לא אחי יש פה איידס" ודברים של חנונים...

זה דברים שאלכוהול וקצת חום יכולים לפתור. זה לא משהו שצריך לעשות בשבילו סארג'ים וקורסים של כובעים.
    להיות זורם וסטלן זה לא משהו שפקאפ יתן לך כי קהל היעד של התחום הזה הוא לא האנשים האלה. אלא הסחים המסריחים האלה שלא שותים לפני מסיבה כי זה "הורס להם את הגיים". פאק אחי, 60% מהתחום הזה בכלל לא מכירים חיי לילה והאלה שכן יוצאים למסיבות נידחות בבאר שבע וכל מיני זבל של פריקים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    NOWWWWWWWWWWWWWWWW

ציטוט נכתב במקור על ידי Rasta86 צפיה בהודעה
    לא אז זהו בדיוק אין לו שום בעיה מלבד זה שהדרך היחידה שהחברה המטומטמת שלנו (שמתרכזת רק בחיצוניות ובמראה עיינים) לימדה אותו שאם רק הוא יבנה גוף שרירי, יתלבש בסטייל, יסדר תשיער, ויסתובב עם אנשים "מגניבים" או "מקובלים", אז הוא יהפוך להיות דון-זיין אל-חואן. וזה לא נכון. הוא עדיין נשאר אותו בחור שמנמן, מהוסס וחסר בטחון, רק שעכשיו הוא גם כל היום רואה מול העיניים שלו כמה אנשים אחרים הם מגניבים וכמה כיף להיות מגניבים. והוא לא מבין למה הוא עשה את כל הדברים ועדיין לא מגניב. אבל הוא לא מאלה שמוותרים, אז הוא ממשיך לנסות - למרות שבתוך תוכו הוא יודע שמשהו פה לא עובד.

הבעיה היא שזה מתסכל אותו יותר ויותר - לנסות ולנסות בכל הכוח ולעולם לא להצליח להיות "מגניב". אז הוא מתחיל לחשוב שהוא כישלון. והמצב שלו הולך ומחמיר והולך ואני מכיר אותו שנים בעוד שבזמן הזה המראה החיצוני שלו השתפר פלאים נראה שהפנימיות שלו הולכת ונכבית כל פעם שאני רואה אותו הוא נראה יותר כבוי...
    אחיייייי

לביטחון ולחוסר ביטחון יש סיבה

ברגע שבנאדם נראה טוב ורואה איך בחורות מפלרטטות איתו בכל מקום, ומקבל מחמאות על המראה שלו והסטייל שלו מכל העולם, הביטחון שלו עולה

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

לא מזמינים.
    אלא אם כן הם מוזרים בצורה בולטת.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

מורחקים
    שם פרטי
    בופון
    לייקים
    8
    נקודות
    0
    משפט מחץ

גם נכון.

אתה חייב להודות שכשאתה מקבל הודעות בפייסבוק מבחורות שבאמת נראות טוב ולא כונפות כמו של סניה שכותבות לך "היי חתיך מאיפה אתה" וכמעט כל תמונה שלך היא עם לייקים של בחורות ותגובות שמחמיאות לך,
    הבטחון שלך יעלה. וכשאתה מקבל הודעות כאלה באופן די קבוע (לא כל יום אבל יש תקופות) ושבחורות מתחילות -איתך- הבטחון שלך יהיה בשמיים.

מנסיון כפרה.

מי שאומר אחרת זיין שכל שבחיים אפילו לא ניסה לשנות את החיים שלו.

מי שחסר בטחון כנראה אין לו את הגורמים האלה בחיים. יש סיבה לכל דבר..
    נערך לאחרונה על ידי ElectroHouseBass; 18-10-2012 בשעה 16:05.

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי ElectroHouseBass צפיה בהודעה
    חחח אספרגר זה קיצוני אחושרמוטה זה ילדים שבכלל לא יודעים לתקשר עם אנשים זה מחלת נפש

אני מדבר על חנונים אחי. חנון זה אופי. כאלה סחים שלא זורמים עם כלום. מהאלה שמציעים להם באנג והם אומרים "לא אחי יש פה איידס" ודברים של חנונים...

זה דברים שאלכוהול וקצת חום יכולים לפתור. זה לא משהו שצריך לעשות בשבילו סארג'ים וקורסים של כובעים.
    להיות זורם וסטלן זה לא משהו שפקאפ יתן לך כי קהל היעד של התחום הזה הוא לא האנשים האלה. אלא הסחים המסריחים האלה שלא שותים לפני מסיבה כי זה "הורס להם את הגיים". פאק אחי, 60% מהתחום הזה בכלל לא מכירים חיי לילה והאלה שכן יוצאים למסיבות נידחות בבאר שבע וכל מיני זבל של פריקים.
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עלק יש פה איידס ובאמת לפי דעתי עם חנונים ישתחררו פעם אחת ויהנו באמת יצאו איזה יום ככה עם חברים ובנות ויזרמו באמת קצת חום בשיא הרצינות יפתח אותכם והם יכולים להשתנות צריך רק להיות בן אדם כיף לא חנון מציק כזה שמבאס

מורחקים
    שם פרטי
    בופון
    לייקים
    8
    נקודות
    0
    משפט מחץ

יש לי חבר שבאמת נראה טוב, יש לו סטייל מאוד יפה, כסף לא חסר לו ויש לו מעגלים חברתיים עם כוסיות אבל הוא יוצא עם כונפות. והחברה שלו הנוכחית כונפה ברמה של האקסיות של סניה אם לא פחות אפילו. וזה בנאדם שעונה על כל הקריטריונים של "זיין" מבחינתי.

למה?? כי הוא לא זורם. יש לו בטחון עצמי והכל, אבל הוא לא זורם. הוא אחד האנשים הכי לא זורמים שיצא לי להכיר. מהאלה שלא שותים, לא מעשנים, לא מתמסטלים לא כלום...ואם כן אז הוא נמרח כזה ונהיה עוד יותר מעפן...

זה בנאדם מעפן...שומדבר לא יעזור לו. אפילו להזמין אותו למסיבות הפסקנו כי הוא מביא אווירה מסריחה.
    נערך לאחרונה על ידי ElectroHouseBass; 18-10-2012 בשעה 16:09.

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

היי היי עד באר שבע בירת הנגב מאדר פאקר !!

ואני יודע מה זה אספרגר אני מכיר ילד כזה..

בכל מקרה, אני אגיד לך ככה. אני כולה בשבועיים האחרונים דוגרי התחלתי לצאת לסרג'ים, ויצא לי לחשוב על מה שאתה אומר. "זה לא מה שיעשה אותי יותר מושך או מעניין". אבל אתה יודע מה ? הגעתי למסקנה שזה ברור מאליו. זאת לא המטרה הישירה. המטרה הישירה של סארג'ים הוא להיפטר מפחד לגשת, ולפני שאתה צוחק תקרא את זה - ללמוד להתמודד עם פחדים באופן כללי ...!!!!
    ברור שרוב הגברים יתפדחו לגשת לנשים ככה סתם ברחוב, ועוד אחת אחרי השנייה ערב אחרי ערב.. גם כאלה שמזיינים המון לא יעשו את זה. אבל - וזה אבל גדול - אלה שמזיינים המון כן יגשו לאותה אחת מתוך מאה שהם כן אשכרה ירצו. ההגיון שלהם עובד מאוד פשוט -> אני רוצה -> אני קצת מפחד -> אני לא חושב על זה -> אני ניגש. בעוד שאצל רוב הגברים מיד מתחילה שרשרת "מה יהייה אם" או האלעה באוב של כשלונות העבר. מה שמונע ממך בסופו של דבר לעשות את מה שרצית....

ואותו אחד שלא אמר לחמודה שישבה באוטובוס "היי אני מיקי" למרות שהיא בוודאות חייכה אליו, גם לא יהייה לו אומץ להשקיע סכומי כסף שלו על משהו שהוא בוודאות משתלם. לא יהייה לו אומץ להגיד לאמא שלו שהוא לא הולך ללמוד משפטים אלא עיצוב גראפי. לא יהייה לו אומץ להגיד לבוס שלו שידחוף את המשכורות מינימום שלו לתחת ביחד עם האטיטוד המסריח שלו. הוא לא יודע להתמודד.

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

כשאני יוצא לסארג'ים, אני מתמודד באופן פעיל עם פחד מאוד מאוד רציני שיש להרבה מאוד אנשים, ובכך אני מרגיל את עצמי לא להיכנע לפחדים אלא להתמודד איתם.

מורחקים
    שם פרטי
    בופון
    לייקים
    8
    נקודות
    0
    משפט מחץ

רוצה להתמודד עם פחדים? קח MDMA. מוחק לך את המילה "פחד" מהלקסיקון. ופחות מזיק מסארג'ים.

בסופו של דבר אתה תאמץ את האופי של הסטלן שזורם עם כולם גם שאתה הכי סחי.

מה שבטוח שהקשר בין פיקאפ, סארג'ים ובטחון עצמי אמיתי הוא אפסי. יש פתרונות כל כך הרבה יותר טובים, יותר טבעיים וגם עולים פחות כסף מהקורסים ההזויים האלה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

אם תקרא את ההודעההראשונה שלי בפורום תראה שכבר ציינתי שסמים ואלכוהול זה שני הדברים שאולי הכי עזרו לי להשיג בחורות - אבל גם זזה מחזק את הטענה שלי -- אני נראה אותו דבר, עם אותו מאני ואותו סטטוס - בדיוק אותו בנאדם - רק שעכשיו יש לי סמים במוח וכל הפחדים שלי נעלמו ואני ניגש לא כמו AFC שלקח קורס ויש לו עוד הרבה זמן עד שהוא יתחיל לראות תוצאות - ניגש כמו פאקינג דון חואן ומשיג את הבחורה !!

אז כן, בטחון זה מה שעשה את ההבדל.

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

אממה אף פעם לא ממש הצלחתי לסגל את זה כדפוס, לא בזכות הסמים לפחות. כי אתה צורך חומרים בצורה מלאכותית, במקום ללמוד לייצר אותם במוח שלך באופן קבוע.
    נערך לאחרונה על ידי Rasta86; 18-10-2012 בשעה 16:27.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect