אהלן חברה,
אני חדש פה בפורום אבל חלקכם מכירים אותי מהקבוצות של הפיקאפ בפייסבוק.
בכל מקרה אני גיא, כמה שנים טובות בתחום.
אני חי ועושה פיקאפ ישיר ושמתי לב שהרבה אנשים לא יודעים מה היא הגישה הישירה, המון אנשים לא ניסו בכלל את הגישה הישירה
ואפילו יותר חברה חושבים שהם יודעים מה זה פיקאפ ישיר אבל למעשה הם רק יודעים מה הוא פתיח ישיר.
אי אפשר ללמד פיקאפ במאמרים, בטח שלא במאמר אחד אבל רציתי לתת לכם קצת טיפים פרקטיים שישפרו לכם את הגיים(ואת החיים).
* חשוב לשים לב שכל הידע שלי בא מיציאות יומיומיות לשטח, וכל דבר שקראתי בדקתי בשטח.
* תפסיקו לאונן ! לא לשבוע ואפילו לא לחודש, עד שאתם מזיינים. אני לא אפרט פה למה כי אני בטוח שרובכם יודעים. (מי שלא יודע למה יכול לפנות אלי בפרטי)
* פיקאפ עושים ולומדים בשטח. לא בבית מול המחשב. תעשו לעצמכם חוק לצאת לפחות 3 פעמים בשבוע לשטח, גם כשאין לכם כוח וגם אם קצת כואב לכם הראש.
מי שיעשה את זה יקבל תוצאות , אני מבטיח. (מי שמתקשה בפחד גישה יוצא דופן או קושי מיוחד לצאת לשטח מוזמן לפנות אלי בפרטי ונפתור לו את זה).
* להיות מפוקסים. יצאתם לשטח? - תתפקסו, תתמקדו שימו לעצמכם מטרה ותתחילו לעבוד. לא לאבד כיוון וללכת לאכול\לעבור ממקום למקום \לדיין תשכל אחד לשני.
תתייחסו לזה ממש כמו עבודה, כמו שבזמן משמרת לא אוכלים לא מעשנים לא מדברים רק עובדים , אותו דבר בסארג' , קחו כמה שעות של פיקאפ נטו.
ככה היציאות שלכם יהיו הרבה הרבה יותר אפקטיביות.
* צאו מאיזור הנוחות שלכם. תבטיחו לעצמכם שבכל יציאה תגחפו את עצמכם עוד קצת מעבר לגבולות של עצמכם. מי שידחוף את עצמו ישבור פחדים באופן קבוע
ישתפר באופן פסיכי וחוץ מזה אין הרגשה טובה יותר מזו כששוברים פחד.
* תמצאו 2-3 חברה לצאת איתם (לא כולם ביחד). שיהיו באותו ראש איתכם והכי חשוב שיהיה לכם כיף ביחד. תדחפו אחד את השני ותצליחו ביחד.
סביבה תומכת היא מרכיב חשוב בדרך להצלחה. (מי שמתקשה למצוא ווינגים מוזמן לפנות אלי בפרטי).
* "עדיף שדברים יתבצעו בצורה לא מושלמת מאשר לא יתבצעו כלל". אל תחפשו את המשפט המושלם או את הרגע המושלם לגשת לבחורה. פשוט תיגשו או
שתפסידו את ההזדמנות. התלמידים שלי ראו אותי המון פעמים ניגש לבחורות ברגעים לא נוחים עם משפטים בסגנון של "היי אין לי מה להגיד אבל את ממש יפה אז באתי
להכיר אותך, מי את ? "
* "בחורה יכולה לסלוח לך על זה שאתה גבר , בחורה לא יכולה לסלוח לך אם לא תהיה גבר" . תקדמו עניינים בכל שלב באינטרקציה, עדיף להתקדם מהר מדי מאשר לאט מדי,
ככה תלמדו איפה הגבולות. ותזכרו אין דבר מושך יותר מגבר שמקדם עניינים.
* תאמצו סגנון חיים מעניין. תמצאו תחביב או משהו שאתם אוהבים, תעשו ספורט תשקיעו בעצמכם. אתם גם תהיו מושכים יותר ומעניינים יותר אבל בעיקר בחיים שלכם
יהיו מלאים יותר ומשמעותיים. לייפסטייל זה אולי הדבר החשוב ביותר בתחום הזה (או בכלל).
זהו לבינתיים , בהמשך אני אפרסם פה עוד טיפים ומאמרים אולי אני גם אשתף פה סרטונים שלי מהשטח.
אני ועוד חבר (תום למי שמכיר מהקבוצות בפייסבוק) עובדים על פרוייקט ממש מגניב בפיקאפ. חברה שרוצים באמת להשקיע ולעשות שינוי משמעותי בחיים שלהם
מוזמנים לדבר איתי בפרטי (מתאים גם לצעירים שביניכם ולמתחילים ומתקדמים כאחד). אבל שימו לב , מי שלא באמת מוכן להשקיע בעצמו ולצאת בצורה קבועה לשטח
ולעבור תהליך ארוך וקשה - אין טעם.
בהצלחה ,
גיא.

ציטוט ההודעה