בואו נגיד שתמיד היה לי את זה הכרתי תנושא של פיקאפ די מזמן אף פעם לא התחברתי כל הנזקקות של ללכת ברחובות ולגשת לבחורות ולשחק אותה כאילו הן במעגלים החברתיים שלי אף פעם לא דיבר אלי מהסיבה הפשוטה שבמקרה התמזל מזלי ובאופן טבעי אני גם חתיך וגם יש לי הרבה חברים וידידות ומעגלים חברתיים טובים.
וכשבן אדם כזה ניגש לבחורות אישית אצלנו במעגלים בחורות כוסיות פשוט מספרות לי עשרות סיפורים על פיקאפרים שניסו להתחיל איתן וצוחקות על זה כי זה כזה נואש די!
ומה זה שווה אם אתם לא עצמכם? תתחברו לגבריות שלכם אני בשנה האחרונה עברתי שינוי קיצוני עבדתי חזק על המראה ונהיתי הרבה יותר חתיך התחלתי לעשות כסף מאיזה רעיון שהיה לי ופשוט עם הכסף והמראה בא לי ככה ביטחון וכולם אוהבים אותי וכולם רוצים להתחבר אלי כדי שאני יכיר להם כוסיות .
אל תתחילו לדבר עלי עכשיו אם זה נכון או לא כי אני לא הנושא כאן אבל נגיד ככה אני בן 16 ויש לי כרגע חברה HB 9 לפחות וזה לסטנדרטים של אנשים ברמה לא של חנונים שניגשיםד וכל מישהי בלי חצקונים היא HB 10 בשבילם.
תאמינו או לא אני מזין כמעט כל יום אני הכי טבעי בעולם בלי שום בולשיט של פיקאפ עובד על המראה נהנה מהחיים עושה תדברים שכיף לי מתחבר לאנשים חדשים עושה כסף נהנה ממנו שכולם באים ליציאה עם 100 שקל אני בא עם 400 בכיס ומפנק את הבנות ועושה דברים מטורפים תקשיבו פיקאפ לא משנה כלום והוא רק מרחיק אותכם מהאמת שלכם !!
אתם לא צריכים את זה תתחברו לעצמכם תשפרו את עצמכם אבל בטבעיות תעבדו על מראה זה מה שחשוב תעשו כסף ותהיו אנשים חברתיים כי מעגלים חברתיים זה הכי חשוב ומשם פשוט צצות לכם ככה כוסיות ויציאות.
זה שינה לי תחיים וזה בזכות זה שלא הקשבתי לבולשיט של ספרים אלה הבנתי בשטח מה באמת יעזור לכם תעבדו על המראה תהיו טבעיים אנשים חיוביים תעשו כסף ותכירו ידידות וחברים בקטע של חברים ומשם זה יפתח לכם כי אף אחד לא קונה תסיפור שאתם ניגשים ברחוב לבנות ומשחקים אותה כאילו אתם במעגל שלהם כי קולטים זיופים כאלה מקילומטרים.
יצא לי מבולגן והכל אבל זה סתם קצת מידע שרציתי להוסיף לכם

ציטוט ההודעה