סרט שווה למי שלא ראה... סרט אלוהי... מה אתם חושבים?
ספוילר:
לא הייתי מגדיר אותו סרט אלוהי,הוא נחמד,יש הרבה אקשן ודם,בדיחות פה ושם אבל חוץ מזה לא הרבה,עלילה מאוד מאכזבת וצפויה.
נכתב במקור על ידי .Californication לא הייתי מגדיר אותו סרט אלוהי,הוא נחמד,יש הרבה אקשן ודם,בדיחות פה ושם אבל חוץ מזה לא הרבה,עלילה מאוד מאכזבת וצפויה. לא מסכים איתך בכלל
נכתב במקור על ידי -Bolt- לא מסכים איתך בכלל תוכל להסביר במה אתה לא מסכים איתי? העלילה לדעתך הייתה טובה?
נכתב במקור על ידי .Californication תוכל להסביר במה אתה לא מסכים איתי? העלילה לדעתך הייתה טובה? כן! חד משמעית כן!
נכתב במקור על ידי -Bolt- כן! חד משמעית כן! מה היה בה טוב? מה אהבת? מה היה שונה/מיוחד מסרטי אקשן אחרים?
נכתב במקור על ידי .Californication מה היה בה טוב? מה אהבת? מה היה שונה/מיוחד מסרטי אקשן אחרים? השחקנים , הצחוקים , כול האקשן ברמה אחרת לגמרי... אין מה להשוות תן לי סרט אקשן אחד שאהבת ואתה אומר שהוא יותר טוב מבלתי נשכחים 2
נכתב במקור על ידי -Bolt- השחקנים , הצחוקים , כול האקשן ברמה אחרת לגמרי... אין מה להשוות תן לי סרט אקשן אחד שאהבת ואתה אומר שהוא יותר טוב מבלתי נשכחים 2 דיברתי איתך על עלילה לא?
נכתב במקור על ידי .Californication דיברתי איתך על עלילה לא? שהם שכירי חרב. ותוריד תטון לא חייב לך שום דבר... מה שאהבתי זה השחקנים , הצחוקים , כול האקשן ברמה אחרת לגמרי...
נכתב במקור על ידי -Bolt- שהם שכירי חרב. ותוריד תטון לא חייב לך שום דבר... מה שאהבתי זה השחקנים , הצחוקים , כול האקשן ברמה אחרת לגמרי... איזה טון? במודגש אני מסכים איתך אבל העלילה הרסה הכל,עלילה משעממת צפויה ובנאלית.
נכתב במקור על ידי .Californication איזה טון? במודגש אני מסכים איתך אבל העלילה הרסה הכל,עלילה משעממת צפויה ובנאלית. מה צפויה בה אני לא מביא? ידעת שזה יתחיל שיחטפו מישהו . ואז יצטרך מישהו חדש בן 25 . יהרגו אותו ואז סטאלון ינקום? אם אתה חשבת על זה אני מניאק..
נכתב במקור על ידי -Bolt- מה צפויה בה אני לא מביא? ידעת שזה יתחיל שיחטפו מישהו . ואז יצטרך מישהו חדש בן 25 . יהרגו אותו ואז סטאלון ינקום? אם אתה חשבת על זה אני מניאק.. אחי העלילה צפויה,לא היה רגע אחד בסרט שהפתיע אותי,הכל כבר נעשה,הם לא עשו שום דבר מיוחד.
חוקי הפורום