|
|
תאמין לי לא יודע איך אתה אפילו עושה טרולינג בF X P
אני נכנס ומתחיל אוטומתית לבכות "היא דגדגה אותי, איך אני סוגר נשיקה? זה סימן התעייניניות? (17)" - אם הוא בן 17 באמת זה עצוב
"איך לעשות שיחה אחרי הפתיח? נגיד ויש לי פתיח טוב איך אני מדבר אחריו?"
"איך עושים קרוב רחוק"
זה בדיוק מה שאנחנו צוחקים עליו כאן רק שהם לא צוחקים על זה אלא באמת חושבים ככה ואלה החיים שלהם \=
אני כבר לא עושה סתם מקום מעפן ומשעמם בלי תקווה
אני מראה לך את ה"גורואים" של *** אתה נופל
חפש בפייסבוק ARIEL SARUSSI
וNADAV HAZAN
אחי ילדי כאפות לייט...לראשון אין אפילו שיחה עם בת בפייסבוק ולשני יש רק כונפות שלא הייתי משתין לכיוון שלהם
הם פרשו לצומי..עלק פרשו. בכו קצת אחרי הירידות שהבאנו בהם
באלוהים שקרנים כמוהם לא ראיתי מלא זמן
לדעתי זאת התגובה שמסכמת הכל:
זה שילד מתנהג שונה לא אומר שהוא אשם בהצקות. מותר לו להתנהג שונה, כל עוד הוא לא פוגע באחרים. חוסר יישור קו עם הנורמה הוא לא דבר שלילי או אסור, ולדרוש מילד להתנהג לפי הנורמה כדי להגן עליו מהצקות הוא רעיון שרק יפגע בו יותר ולא יגן עליו מהצקות
גאונות היא אחוז אחד השראה ותשעים ותשעה אחוז זעה.
נערך לאחרונה על ידי Rasta86; 20-10-2012 בשעה 11:57.
הדבר הנכון היחיד הוא שהחיים לא ריחמו עליהם וזכור נא שהגלגל הוא עגול ידידי ואתה עוד עלול למצוא את עצמך בנקודה שבה דווקא כן תצטרך את עזרתם של אחרים ואני מקווה ומאחל לך שהיחס שתקבל יהייה שונה.
הזמן היחיד שבו מותר לך להסתכל על מישהו מלמעלה הוא אם אתה עוזר לו לקום.
ואם נלך למקורות (לא יודע כמה אתה מאמין), הנה משהו מתוך איגרת הרמב"ן:
וְעַתָּה בְּנִי דַע וּרְאֵה, כִּי הַמִּתְגָּאֶה בְּלִבּוֹ עַל הַבְּרִיוֹת – מוֹרֵד הוּא בְּמַלְכוּת שָׁמַיִם, כִּי מִתְפָּאֵר הוּא בִּלְבוּשׁ מַלְכוּת שָׁמַיִם, שֶׁנֶּאֱמַר: "ה' מָלָךְ גֵּאוּת לָבֵש", וגו'.
וּבַמֶה יִתְגָּאֵה לֵב הָאָדָם? אִם בְּעֹשֶׁר – "ה' מוֹרִישׁ וּמַעֲשִׁיר". וְאִם בְּכָבוֹד – הֲלֹא לֵאלֹהִים הוּא, שֶׁנֶּאֱמַר: "וְהָעֹשֶׁר וְהַכָּבוֹד מִלְפָנֶיךָ", וְאֵיךְ מִתְפָּאֵר בִּכְבוֹד קוֹנוֹ? וְאִם מִתְפָּאֵר בְּחָכְמָה: "מֵסִיר שָֹפָה לְנֶאֱמָנִים, וְטַעַם זְקֵנִים יִקַח". נִמְצָא: הַכָּל שָׁוֶה לִפְנֵי הַמָּקוֹם, כִּי בְאַפּוֹ מַשְׁפִּיל גֵּאִים, וּבִרְצוֹנוֹ מַגְבִּיהַ שְׁפָלִים. לָכֵן הַשְׁפִּיל עַצְמְךָ, וִינַשַֹּאֲךָ הַמָּקוֹם.
עַל כֵּן אַפָרֵשׁ לְךָ אֵיךְ תִּתְנַהֵג בְּמִדַּת הָעֲנָוָה, לָלֶכֶת בָּהּ תָּמִיד: כָּל דְבָרֶיךָ יִהְיוּ בְּנַחַת, וְרֹאשְׁךָ כָּפוּף; וְעֵינֶךָ יַבִּיטוּ לְמַטָּה לָאָרֶץ, וְלִבְּךָ לְמַעֲלָה; וְאַל תַּבִּיט בִּפְנֵי אָדָם בְּדַבֶּרְךָ עִמוֹ. וְכָל אָדָם יִהְיֶה גָדוֹל מִמְךָ בְּעֵינֶיךָ: אִם חָכָם אוֹ עָשִׁיר הוּא – עָלֶיךָ לְכַבְּדוֹ. וְאִם רָשׁ הוּא, וְאַתָּה עָשִׁיר אוֹ חָכָם מִמֶנוּ – חֲשֹׁב בְּלִבְּךָ כִּי אַתָּה חַיָּב מִמֶנוּ, וְהוּא זַכַּאי מִמְךָ, שֶׁאִם הוּא חוֹטֵא – הוּא שׁוֹגֵג, וְאַתָּה מֵזִיד.
נ.ב - גם אם אתה לא אדם מאמין במיוחד, אני חושב שאם כולנו לפחות נשתדל לאמץ חשיבה כזאת העולם יהייה מקום הרבה הרבה יותר טוב..
בכל אופן שיהיה שבת שלום