קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] לאיזה משחק אתם הכי מחכים שיצא לקונסולה שלכם?
    על ידי O-MaN1 בפורום קונסולות משחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 16-09-2007, 08:58
  2. איך אתם עושים את האפצ'י שלכם?
    על ידי טאקו שמחרבן גלידה בפורום סקרים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 01-03-2007, 13:11
  3. איך אתם הכי אוהבים את הפיצות שלכם?
    על ידי AND בפורום סקרים
    תגובות: 39
    הודעה אחרונה: 02-09-2006, 13:12
  4. מה אתם הכי שונאים בהכנת העיצובים שלכם?
    על ידי Mush בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 10-02-2006, 22:14
  5. מה אתם הכי אוהבים בהכנת העיצובים שלכם?
    על ידי Mush בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 06-01-2006, 00:24
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

די כבר תקראו את זה ותבינו כי אתם מפסידים זמן יקר מהחיים שלכם שלא יחזור

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

ברירת מחדל די כבר תקראו את זה ותבינו כי אתם מפסידים זמן יקר מהחיים שלכם שלא יחזור

בואו נגיד שתמיד היה לי את זה הכרתי תנושא של פיקאפ די מזמן אף פעם לא התחברתי כל הנזקקות של ללכת ברחובות ולגשת לבחורות ולשחק אותה כאילו הן במעגלים החברתיים שלי אף פעם לא דיבר אלי מהסיבה הפשוטה שבמקרה התמזל מזלי ובאופן טבעי אני גם חתיך וגם יש לי הרבה חברים וידידות ומעגלים חברתיים טובים.
    וכשבן אדם כזה ניגש לבחורות אישית אצלנו במעגלים בחורות כוסיות פשוט מספרות לי עשרות סיפורים על פיקאפרים שניסו להתחיל איתן וצוחקות על זה כי זה כזה נואש די!
    ומה זה שווה אם אתם לא עצמכם? תתחברו לגבריות שלכם אני בשנה האחרונה עברתי שינוי קיצוני עבדתי חזק על המראה ונהיתי הרבה יותר חתיך התחלתי לעשות כסף מאיזה רעיון שהיה לי ופשוט עם הכסף והמראה בא לי ככה ביטחון וכולם אוהבים אותי וכולם רוצים להתחבר אלי כדי שאני יכיר להם כוסיות .

אל תתחילו לדבר עלי עכשיו אם זה נכון או לא כי אני לא הנושא כאן אבל נגיד ככה אני בן 16 ויש לי כרגע חברה HB 9 לפחות וזה לסטנדרטים של אנשים ברמה לא של חנונים שניגשיםד וכל מישהי בלי חצקונים היא HB 10 בשבילם.

תאמינו או לא אני מזין כמעט כל יום אני הכי טבעי בעולם בלי שום בולשיט של פיקאפ עובד על המראה נהנה מהחיים עושה תדברים שכיף לי מתחבר לאנשים חדשים עושה כסף נהנה ממנו שכולם באים ליציאה עם 100 שקל אני בא עם 400 בכיס ומפנק את הבנות ועושה דברים מטורפים תקשיבו פיקאפ לא משנה כלום והוא רק מרחיק אותכם מהאמת שלכם !!

אתם לא צריכים את זה תתחברו לעצמכם תשפרו את עצמכם אבל בטבעיות תעבדו על מראה זה מה שחשוב תעשו כסף ותהיו אנשים חברתיים כי מעגלים חברתיים זה הכי חשוב ומשם פשוט צצות לכם ככה כוסיות ויציאות.

זה שינה לי תחיים וזה בזכות זה שלא הקשבתי לבולשיט של ספרים אלה הבנתי בשטח מה באמת יעזור לכם תעבדו על המראה תהיו טבעיים אנשים חיוביים תעשו כסף ותכירו ידידות וחברים בקטע של חברים ומשם זה יפתח לכם כי אף אחד לא קונה תסיפור שאתם ניגשים ברחוב לבנות ומשחקים אותה כאילו אתם במעגל שלהם כי קולטים זיופים כאלה מקילומטרים.

יצא לי מבולגן והכל אבל זה סתם קצת מידע שרציתי להוסיף לכם

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75
    נערך לאחרונה על ידי R0Y; 17-10-2012 בשעה 19:08.

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    livestrong

באמת שלא הבנתי את הנקודה שלך
    פיקאפ זה חרא? סבבה בלי קשר למסכים או לא אם לא מתאים לך אל תיכנס
    לי נראה פוסט טיפוח אגו אחושרמוטה

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

ציטוט נכתב במקור על ידי המאמין צפיה בהודעה
    בואו נגיד שתמיד היה לי את זה הכרתי תנושא של פיקאפ די מזמן אף פעם לא התחברתי כל הנזקקות של ללכת ברחובות ולגשת לבחורות ולשחק אותה כאילו הן במעגלים החברתיים שלי אף פעם לא דיבר אלי מהסיבה הפשוטה שבמקרה התמזל מזלי ובאופן טבעי אני גם חתיך וגם יש לי הרבה חברים וידידות ומעגלים חברתיים טובים.
    וכשבן אדם כזה ניגש לבחורות אישית אצלנו במעגלים בחורות כוסיות פשוט מספרות לי עשרות סיפורים על פיקאפרים שניסו להתחיל איתן וצוחקות על זה כי זה כזה נואש די!
    ומה זה שווה אם אתם לא עצמכם? תתחברו לגבריות שלכם אני בשנה האחרונה עברתי שינוי קיצוני עבדתי חזק על המראה ונהיתי הרבה יותר חתיך התחלתי לעשות כסף מאיזה רעיון שהיה לי ופשוט עם הכסף והמראה בא לי ככה ביטחון וכולם אוהבים אותי וכולם רוצים להתחבר אלי כדי שאני יכיר להם כוסיות .

אל תתחילו לדבר עלי עכשיו אם זה נכון או לא כי אני לא הנושא כאן אבל נגיד ככה אני בן 16 ויש לי כרגע חברה HB 9 לפחות וזה לסטנדרטים של אנשים ברמה לא של חנונים שניגשיםד וכל מישהי בלי חצקונים היא HB 10 בשבילם.

תאמינו או לא אני מזין כמעט כל יום אני הכי טבעי בעולם בלי שום בולשיט של פיקאפ עובד על המראה נהנה מהחיים עושה תדברים שכיף לי מתחבר לאנשים חדשים עושה כסף נהנה ממנו שכולם באים ליציאה עם 100 שקל אני בא עם 400 בכיס ומפנק את הבנות ועושה דברים מטורפים תקשיבו פיקאפ לא משנה כלום והוא רק מרחיק אותכם מהאמת שלכם !!

אתם לא צריכים את זה תתחברו לעצמכם תשפרו את עצמכם אבל בטבעיות תעבדו על מראה זה מה שחשוב תעשו כסף ותהיו אנשים חברתיים כי מעגלים חברתיים זה הכי חשוב ומשם פשוט צצות לכם ככה כוסיות ויציאות.

זה שינה לי תחיים וזה בזכות זה שלא הקשבתי לבולשיט של ספרים אלה הבנתי בשטח מה באמת יעזור לכם תעבדו על המראה תהיו טבעיים אנשים חיוביים תעשו כסף ותכירו ידידות וחברים בקטע של חברים ומשם זה יפתח לכם כי אף אחד לא קונה תסיפור שאתם ניגשים ברחוב לבנות ומשחקים אותה כאילו אתם במעגל שלהם כי קולטים זיופים כאלה מקילומטרים.

יצא לי מבולגן והכל אבל זה סתם קצת מידע שרציתי להוסיף לכם
    יש פה הרבה שחושבים כמוך , בניהם אני ...
    אבל רובם בבאן..

מורחקים
    שם פרטי
    בופון
    לייקים
    8
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תפסיק לחשש זה לא בריא כפרה

רוי יחשישניק מתקדם בוא לF X P יש טרולינג מתקדם הפעם לא על כובעים

ולנושא זה מה שחשוב אחי מעגלים חברתיים ולא להראות כמו זין כמו שהכובעים נראים

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

זה לא קשור אם להיכנס או לא יש פה אנשים פשוט מצחיקים תתעוררו באמת

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    NOWWWWWWWWWWWWWWWW

אנשים תקחו ברצינות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

איך אתה מסביר את זה שאני הולך לבד ברחוב, מתחיל עם בחורות ויוצא עם מספר ופייסבוק?
    אני אומר שוב, לבד, בלבוש נורמלי, חולצה ושורט ונעליים. אני ניגש לכולם. ואני לא נראה מי יודע מה. ואני מצליח.

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי minimax צפיה בהודעה
    יש פה הרבה שחושבים כמוך , בניהם אני ...
    אבל רובם בבאן..
    בנאדם אחד שפותח 5656483 משתמשים זה לא הרבה אנשים ידידי.

מורחקים
    שם פרטי
    בופון
    לייקים
    8
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי tamir905 צפיה בהודעה
    איך אתה מסביר את זה שאני הולך לבד ברחוב, מתחיל עם בחורות ויוצא עם מספר ופייסבוק?
    אני אומר שוב, לבד, בלבוש נורמלי, חולצה ושורט ונעליים. אני ניגש לכולם. ואני לא נראה מי יודע מה. ואני מצליח.
    הבחורות שאתה מתחיל איתן וומוציא "פייסבוק ומספר" (ועדיין לא מזיין אותן אבל נגיד) נראות ככה?

או יותר לכיוון של...ככה?

תלמדו מזה כוסיות לפחות, ולא, לא צריך להראות כמו ZYZZ כדי להביא כאלה אבל אם אתה כובע מכוער שרק עושה סארג'ים תשכח מהרמה הזאת ידידי.
    נערך לאחרונה על ידי ElectroHouseBass; 18-10-2012 בשעה 17:15.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

ציטוט נכתב במקור על ידי ElectroHouseBass צפיה בהודעה
    הבחורות שאתה מתחיל איתן וומוציא "פייסבוק ומספר" (ועדיין לא מזיין אותן אבל נגיד) נראות ככה?

או יותר לכיוון של...ככה?

תלמדו מזה כוסיות לפחות, ולא, לא צריך להראות כמו ZYZZ כדי להביא כאלה אבל אם אתה כובע מכוער שרק עושה סארג'ים תשכח מהרמה הזאת ידידי.
    מאיפה התמונה של הבנות מלמעלה? היא נראית לי מוכרת...

מורחקים
    שם פרטי
    בופון
    לייקים
    8
    נקודות
    0
    משפט מחץ

סתם פייסבוק אקראי בחברים המשותפים של האקסית הכונפה של איזה "גורו" פה בפורום.

ואם זה נראה לך מוכר אני משתתף בצערך שיצא לך להכיר כאלה כונפות

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי tamir905 צפיה בהודעה
    קודם כל אף אחד לא דיבר על בגדים מדובר על המראה שלך על הפנים הלסת הגוף הטיפוח בגדים זה גם חשוב אבל זה רק חלק קטן.
    וזה שאתה מוציא מספר ופיסבוק זה בטח גורם להפרשה של הרבה טסטוסטורן אחרי שאתה מזין נכון? מה זה מספר ופיסבוק בכלל? זה כלום כשאתה מקושר ואתה ביציאה וכולם מסתכלים עליך יש לך כסף הרבה חברים ידידות הבנות אוטומטית באות להתחיל איתך ומשמה זה ישר למיטה .

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:26.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,099 | הודעות: 8,203,692 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect