קודם כל נימוסים- היי! זאת אני שוב, אילריה..
הפעם לא באתי לפרוק או להשוויץ, אלא להתייעץ בעניין רציני.
יש לי חברה טובה, ובואו נקרא לה ל'. הבעיה העיקרית שלה היא שהיא ממש, אבל ממש לא זורמת. היא כזאת פריג'ידית, שאם תכניס אותה לפריג'ידר הוא זה שייקפא. זה כבר פוסל שיטות רגילות ליחידנים, כי בלי איזו ווינג (חברה לידה שתעזור) היא לא תאזור את האומץ אפילו לדבר עם בחורים מעבר ל"היי סאי, ביי סאי".
שתינו בחוגי סיור (עזבו סיפור ארוך), ובטיולים אנחנו פוגשים אנשים מערים אחרות. לפעמים זה נגמר ב''שלום'' ו''להתראות'', ולפעמים שומרים על קשר. ככה הכרתי כמה אנשים שמאוד משפיעים על חיי ().
הכל טוב ויפה, אבל מה- היא הכירה בחור נחמד וחתיך ששמו, בוא נאמר- סאי. ככה היא קראה לו עד שגילתה איך באמת קוראים לו.
היא ועוד חברה שלנו הלכה להן בשטח המשותף שבו עשינו עצירת לילה (מדורה, שק"ש ומז"ש) ופגשו את סאי, והתחילו לדבר. הם דיברו בערך שעתים, ואז היא חזרה לשטח של השק"שים שלנו והייתה כולה נלהבת ונרגשת בצורה מוזרה. רק אחרי כמה תשאולים הבנתי מי זה סאי ומה היא מוצאת בבחור...
עכשיו לשאלה- יש לכם עצות איך לתמרן את זה שהשניים האלה יפחות יחליפו טלפונים? ניסיתי כל מה שאני מכירה (לא הרבה) וזה לא עבד. הוא מעיר אחרת, אז נפגוש אותו רק בטיול הבא, שיוצא בתחילת נובמבר.
רק דבר אחד: היא שונאת להיות נואשת, ואם אני אפילו אציע לה לנסות משהו ששקוף שהוא פיקאפ היא תסרב. בנוסף, יש תרגילים מיוחדים שעושים עם ווינגים? כי יש כמה בנות בקבוצה ושבע מהן יתנדבו מיד לעזור לה עם סאי..
שוב פעם: סליחה אם סתם שיגעתי ת'מוח, אבל זה בשביל מישהי ממש יפה שחשובה לי מאוד..

).

ציטוט ההודעה