קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. איך אני עושה חנות פרטית של קניה מבלי שאין לי את ה.....
    על ידי veRoNix בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 19-11-2005, 13:34
  2. [עזרה] איך אני עושה בתוכנה אלכוהול SAFEDISK
    על ידי פאנטום בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 21:54
  3. תגידו איך אני עושה שיהיה לי 2 ריבועים בבטן התחתונה
    על ידי Ch3MiCaL בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 16-10-2005, 20:38
  4. [שאלה]איך אני עושה ריצה מהירה ב nba?
    על ידי Snake Man בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 11-10-2005, 21:08
  5. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 18:38
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

איך אני עושה את זה בHTC ONE X?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אבינועם
    לייקים
    13
    נקודות
    50

ברירת מחדל איך אני עושה את זה בHTC ONE X?

נודות לכמה אנשים פה בפורום (כגון CHAOS, כיפה בוי ועוד כמה...) נסגרתי על הHTC ONE X וקניתי אותו אתמול.. הכל מצוייין מכשיר מ-ע-ו--ל-ה
    רק יש לי כמה דברים שאני צריך עזרה בהם שאם מישהו פה יידע איך עושים חלק מהם אני ממש אשמח שיכתוב לי איך :

1. אני רוצה שבפס למעלה (זה שאפשר להוריד ממנו חלון התראות) איפה שהמד סוללה, שהמד יהיה לי כתוב באחוזים... אם אפשר להשתדל שהדבר הזה ייקח לי כמה שפחות סוללה ושיהיה דלוק אוטומטית כל היום...

2. אני רוצה שכשאני מוריד את הווילון מהפס למעלה, אז כמו בגלקסי, שיהיה לי שורה של דברים לכבות והדליק בנגיעה כמו BLUETOOTH WIGI 3G בהירות מסך וכל זה...

3. אני רוצה שבפתיחה של המסך יהיה לא כתוב בגדול את השעה ואת הסוללה שנותרה...

4. נכון השעון עם המזג האוויר שיש בדף הבית? אז איך מכוונים אותו?!?!?!

5. נכון בגלקסי יש את הקטע הזה שכשאתה מדפדף בדבי בית שלך? אז כשאתה מגיע לדף האחרון זה לא נתקע ואתה לא יכול להעביר עוד, זה ממשיך להעביר אותך לדף הראשון ואז השני וכך הלאה וגם הפוך.. אני גם רוצה ככה שלא ייתקע לי....

זה הכל.. תעזרו בבקשה במה שאתם יכולים, תודה רבה!

2. קישורים ממומנים

כל מה שאתה רוצה לעשות אתה לא יכול כי בשביל זה אתה צריך להחליף רום אני לא חוב
    שיש אפליקציה (לאנצר) שתביא לך לבאר כיבוי והדלקה של בלוטוס wifi וכו'
    רק עם אתה מחליף לרום מבוש זה היה לך למשל שאני בזמנו שקניתי את ה sgs2 זה
    הגיעה לי בלי אז החלפתי לרום שיש לו את כל מה שאתה אומר

משתמש כבוד האוואטר של Chaos.
    לייקים
    523
    נקודות
    1,024
    משפט מחץ
    כל פעם שאני בשירותים אני חושב על כל האנשים שאמרו לי שלא יצא ממני כלום

דבר ראשון אתה יכול להוריד אפליקציה כמו זאת לדוגמה, היא תוסיף לך אחוזים למעלה.
    יש אפליקציות שיכולות להחליף לך את כל הממשק של הסטטוס באר (להוסיף אחוזים, כפתורים להדלקת GPS וWifi וכד') כמו זו, הם מעולות אם אתה רוכש את גירסאת הפרמיום שלהם ודי טובות ברגיל.
    את 3. לא ניתן לשנות.
    כדי לשנות את מזג האוויר תלחץ על מרכז השעון (בשמש, עננים וכד') ואמור להפתח לך מזג האוויר, שם אתה יכול להוסיף ערים.
    את 5 אתה יכול לשנות עם לאנצ'ר, אני ממליץ לך לנסות את הNova או את הApex ובהגדרות שלהם תוכל לקבוע גלילה אינסופית.
    תתחדש ושיהיה לך יום נעים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אבינועם
    לייקים
    13
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Chaos. צפיה בהודעה
    דבר ראשון אתה יכול להוריד אפליקציה כמו זאת לדוגמה, היא תוסיף לך אחוזים למעלה.
    יש אפליקציות שיכולות להחליף לך את כל הממשק של הסטטוס באר (להוסיף אחוזים, כפתורים להדלקת GPS וWifi וכד') כמו זו, הם מעולות אם אתה רוכש את גירסאת הפרמיום שלהם ודי טובות ברגיל.
    את 3. לא ניתן לשנות.
    כדי לשנות את מזג האוויר תלחץ על מרכז השעון (בשמש, עננים וכד') ואמור להפתח לך מזג האוויר, שם אתה יכול להוסיף ערים.
    את 5 אתה יכול לשנות עם לאנצ'ר, אני ממליץ לך לנסות את הNova או את הApex ובהגדרות שלהם תוכל לקבוע גלילה אינסופית.
    תתחדש ושיהיה לך יום נעים
    ובשביל לאנצ'ר אני צריך לבטל אחראיות? ותגיד כמה זמן צריכה להחזיק לי סוללה עם בערך שעה של SUBWAY SURFERS עוד שעה של WIFI ועוד שעה שהמסך פתוח סתם בכל מיני דברים קטנים או שהוא סתם פתוח...?
    אני חושב שמשהו קרה לפלאפון שלי הסוללה פתאום יורדת מהר רצחחחחח.. לגבי 3 אני התכוונתי שיהיה כתוב לי*** לא "לא" אבל אם אי אפשר לעשות את זה אז לא משנה, ודבר שני אני יודע שאפשר והוספתי את באר שבע וזה מסומן לי בירוק שבחרתי אותו אבל זה לא עוזר... בלילה זה בכלל כותב לי שעות של צהריים וקניתי את זה בארץ ככה שזה לא קשור כל כך מאיזה עיר הבאתי את זה...
    ולגבי הסטטוס בר והזה של המד סוללה, זה אוכל ממש קצת סוללה? כי אני חייב סוללה חזקה בינתיים היא ממש חלשה אצלי באתי לבית ספר ב8 בבוקר עם 70% בערך, וחזרתי כשמתחילת השעה האחרונה הוא היה מכובה על 5%, וזה היה ב12:35...
    וגירסת הפרמיום תעבוד מצויין גם אם זה דרך הapk?

אני חייב עזרה בעיקר בנושא של הסוללה...
    נערך לאחרונה על ידי avinoam134; 18-10-2012 בשעה 13:54.

לייקים
    523
    נקודות
    1,024
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי avinoam134 צפיה בהודעה
    ובשביל לאנצ'ר אני צריך לבטל אחראיות? ותגיד כמה זמן צריכה להחזיק לי סוללה עם בערך שעה של SUBWAY SURFERS עוד שעה של WIFI ועוד שעה שהמסך פתוח סתם בכל מיני דברים קטנים או שהוא סתם פתוח...?
    אני חושב שמשהו קרה לפלאפון שלי הסוללה פתאום יורדת מהר רצחחחחח.. לגבי 3 אני התכוונתי שיהיה כתוב לי*** לא "לא" אבל אם אי אפשר לעשות את זה אז לא משנה, ודבר שני אני יודע שאפשר והוספתי את באר שבע וזה מסומן לי בירוק שבחרתי אותו אבל זה לא עוזר... בלילה זה בכלל כותב לי שעות של צהריים וקניתי את זה בארץ ככה שזה לא קשור כל כך מאיזה עיר הבאתי את זה...
    ולגבי הסטטוס בר והזה של המד סוללה, זה אוכל ממש קצת סוללה? כי אני חייב סוללה חזקה בינתיים היא ממש חלשה אצלי באתי לבית ספר ב8 בבוקר עם 70% בערך, וחזרתי כשמתחילת השעה האחרונה הוא היה מכובה על 5%, וזה היה ב12:35...
    וגירסת הפרמיום תעבוד מצויין גם אם זה דרך הapk?

אני חייב עזרה בעיקר בנושא של הסוללה...
    לאנצ'ר לא מבטל אחריות, תנסה להוריד את הבהירות ל50%, זה אמור לעזור ולכבות גם WiFi ואינטרנט כאשר הוא לא בשימוש.
    אתה בטוח שהוא לא מסומן על עיר אחרת בטעות?
    לא השתמשתי בו אף פעם בשימוש יום יומי (השתמשתי בזה של העיגול) אני יודע שהעיגול לא אוכל הרבה סוללה וכן גירסאת הפרמיום תהיה מעולה גם בAPK.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אבינועם
    לייקים
    13
    נקודות
    50

לאנצ'ר לא מבטל אחריות, תנסה להוריד את הבהירות ל50%, זה אמור לעזור ולכבות גם WiFi ואינטרנט כאשר הוא לא בשימוש.
    אתה בטוח שהוא לא מסומן על עיר אחרת בטעות?
    לא השתמשתי בו אף פעם בשימוש יום יומי (השתמשתי בזה של העיגול) אני יודע שהעיגול לא אוכל הרבה סוללה וכן גירסאת הפרמיום תהיה מעולה גם בAPK.
    טוב תודה רבה! הכל בסדר רק בעיה אחת! כשאני משחק במשחק, SUBWAY SURF לצורך העניין, תוך דקה כבר יורד לי אחוז, בשיא הרצינות ספרנו את זה ותוך דקה יורד טיפה יותר מאחוז אחד... לעומת זאת כשל עצמו, בין אם באינטרנט, סרטונים, סרטים, הכללללל, הסוללה יותר ממצויינת... יכול להיות שזה בגלל המשחק הספציפי? כי אין לי משחקים אחרים... זה אומר שבמשחקים יותר כבדים הסוללה תישאב לי יותר מהר אפילו?

ודבר אחרון... אני בגירסה 4.04 נירא לי (אני לא יודע איך לבדוק), לא פרצתי לא נגעתי בכלום חוות מלהוריד את המקלדת של ICS מהPLAY, למחוק אותה, להוריד ולמחוק עוד כמות קטנה של תוכנות, להורדי מקלדת GO מצויינת ולהוסיף לה ט'ים יפה ונוח, להוריד את הדבר הזה של הבר + סוללה מובנית בפנים (אפליקציה שונה ממה שהראת לי בשם WIDGETSOID, מעולה לגמרי), להוריד SUBWAY SURFERS, NVIDIA TEGRA ZONE, וזהו...
    יצא לי לעשות עדכון איזה פעמיים למכשיר וחוץ מזה לא נכנסתי לשום מפרטים חוץ מלשחק עם הבהריות לפעמים אם אני באחוז גבוה ורוצה לראות משהו טוב או כשאני רוצה להתאים פשוט את המסך למצב הסוללה ולזמן שאני עוד צריך אותה... בכל מקרה אני כבר יכול להוריד משחקים כבדים כמו באטמן ופיפא 12? אני לא צריך איזה DATA או רוט ששמעתי שאתם מדברים על זה? אני יכול כבר לרשום THE DARK KNIGHT RISES APK ולהוריד? ולא יהיו בעיות? אם כן אתה יכול להביא לי קישור?

לייקים
    523
    נקודות
    1,024
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי avinoam134 צפיה בהודעה
    טוב תודה רבה! הכל בסדר רק בעיה אחת! כשאני משחק במשחק, SUBWAY SURF לצורך העניין, תוך דקה כבר יורד לי אחוז, בשיא הרצינות ספרנו את זה ותוך דקה יורד טיפה יותר מאחוז אחד... לעומת זאת כשל עצמו, בין אם באינטרנט, סרטונים, סרטים, הכללללל, הסוללה יותר ממצויינת... יכול להיות שזה בגלל המשחק הספציפי? כי אין לי משחקים אחרים... זה אומר שבמשחקים יותר כבדים הסוללה תישאב לי יותר מהר אפילו?

ודבר אחרון... אני בגירסה 4.04 נירא לי (אני לא יודע איך לבדוק), לא פרצתי לא נגעתי בכלום חוות מלהוריד את המקלדת של ICS מהPLAY, למחוק אותה, להוריד ולמחוק עוד כמות קטנה של תוכנות, להורדי מקלדת GO מצויינת ולהוסיף לה ט'ים יפה ונוח, להוריד את הדבר הזה של הבר + סוללה מובנית בפנים (אפליקציה שונה ממה שהראת לי בשם WIDGETSOID, מעולה לגמרי), להוריד SUBWAY SURFERS, NVIDIA TEGRA ZONE, וזהו...
    יצא לי לעשות עדכון איזה פעמיים למכשיר וחוץ מזה לא נכנסתי לשום מפרטים חוץ מלשחק עם הבהריות לפעמים אם אני באחוז גבוה ורוצה לראות משהו טוב או כשאני רוצה להתאים פשוט את המסך למצב הסוללה ולזמן שאני עוד צריך אותה... בכל מקרה אני כבר יכול להוריד משחקים כבדים כמו באטמן ופיפא 12? אני לא צריך איזה DATA או רוט ששמעתי שאתם מדברים על זה? אני יכול כבר לרשום THE DARK KNIGHT RISES APK ולהוריד? ולא יהיו בעיות? אם כן אתה יכול להביא לי קישור?
    לגבי המשחק, זה משחק בתלת מימד והוא די איכותי בגרפיקה שלו.
    משחקים כבדים יכולים להוריד את אחוזי הסוללה הרבה מאוד (כל הכבדים) לכן אני ממליץ לשחק בהם עם בהירות נמוכה.
    אתה נכנס להגדרות> תצוגה> בהירות מסך ומשנה לפי מה שאתה רוצה.
    אתה לא צריך רוט כדי להוריד כאלו משחקים אלא רק לחפש את שם המשחק בצירוף APK ולהוריד.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אבינועם
    לייקים
    13
    נקודות
    50

לגבי המשחק, זה משחק בתלת מימד והוא די איכותי בגרפיקה שלו.
    משחקים כבדים יכולים להוריד את אחוזי הסוללה הרבה מאוד (כל הכבדים) לכן אני ממליץ לשחק בהם עם בהירות נמוכה.
    אתה נכנס להגדרות> תצוגה> בהירות מסך ומשנה לפי מה שאתה רוצה.
    אתה לא צריך רוט כדי להוריד כאלו משחקים אלא רק לחפש את שם המשחק בצירוף APK ולהוריד.
    וואו אז אני כבר יכול להוריד את המשחקים הנפלאים האלה היום בלילה לאחר שהסוללה מגיע לי ל100% כדי שאני יוכל לשחק כבר מחר בחופשיות? אתה יכול לעזור לי לשלח לי את ההורדה הכי טובה, איכותית, בטחה ומוגנת של באטמן או של פיפא, או שתיהם אם יש לך כוח? כי אני ממש לא טוב בזה... כל אחד יכל להוסיף APK למשחק שהוא רצה אבל אני מפחד שהקישור שאני יוריד ממנו יהיה פחות טוב, עם המזל שלי זה תמיד תמיד תמיד קורה.. אני אשמח אם תעזור לי ככה... ומה עושים פשוט לוחצים הורדה, מחכים שזה יוריד, לוחצים התקנה וזהו? זה לא ייתקע לי את המכשיר? ואם אני נגיד ישחק ואז ימחק זה יחזור להיות בדיוק באותו מצב זיכרון שהיה מקודם או גם אחרי שאתה מסיר את ההתקנה חלק מהמשחק עדיין מעמיד על המכשיר, אפילו שהוא ירד?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:26.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,312 | הודעות: 8,203,905 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect