האם פייסבוק משמש כמדד להצלחה או שזה לא קשור?
האם פייסבוק משמש כמדד להצלחה או שזה לא קשור?
|
|
פייסבוק זה נחמד לארגן יציאות, לשים תמונות וכל הבולשיט הזה.
יותר מזה וזה מגיעל רמה של אוננות מנטאלית. שנים שאני עובד על הONLINE GAME ואני לא מביא FB6 אפילו.. (FB = FAT BITCH)
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
מדד למסכנות
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
לפעמים כן ולפעמים לא .
If you continue to do what you’ve always done,
you’ll continue to get what you’ve always got
and that means - no girls
אתה יכול לראות בפייסבוק של בנאדם שהוא מוקף בכוסיות - אם הוא בוחר להראות את זה. אולי הוא בכלל לא רוצה את האימג' הזה הוא מעלה תמונות עם דודה שלו ? זה לא בהכרח אומר שהוא לא מזיין. מה שכן אם יש לו ים כוסיות בכל תמונה ותמונה אז כנראה שהוא לא בתול....
חלאס לחיות באשליות
אני תמיד אומר שפייסבוק זאת המראה לחיים שלכם
אם יש לכם בפייסבוק כוסיות בתמונות או תיוגים או צ'ק אינז זה מראה שיש לכם לייף סטייל עם בנות
אם יש לכם בפייסבוק כונפה אחת או שתיים שמגיבות לך על כל תמונה "יחתיך" זה מראה שאתה לא יותר מידיד ל2 כונפות ובעצם חסר כוסיות
אם יש לכם על כל סטטוס 10 לייקים, זה מראה שאתם בטח מהחנונים עם ה3-4 חברים שלהם שעושים להם לייקים ועוד כמה מיני ידידות
אם יש לכם על כל סטטוס 70 לייקים זה כבר מראה שיש לכם שם, במיוחד אם זה בדקה חחחח
פייסבוק - מראה לחיים שלכם.
מה לעשות כאלה הם החיים אל תשלו את עצמכם.
מה שכן אל תתבלבלו, לפעמים אנשים חושבים שחברים בפייסבוק זה הדבר היחיד
פה זה לא נכון ב100%
ברור שמישהו עם 200-300 חברים הוא ככל הנראה איזה חנון מסתגר, אבל 400-700 זה כבר מישהו יותר ידוע, בערך מ1500 זה מראה על לייף סטייל טוב
אבל אל תתבלבלו אם למישהו יש 2000 חברים יש מצב הוא סתם נטו פוזה ואחד שמצא פשוט ת'חבר'ה הנכונים ולא מזיין, לעומת אחד עם 800 שמזיין כל יום מישהי אחרת.
^
אחי אתה חייב להתעורר
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail
פה אני דווקא נוטה להסכים עם מר. OP ... יש משהו בדבריו יש אנשים שאתה רואה על כל סטטוס הכי מעפן 20 לייקים משהו טוב זה כבר 30-40 ואני כשאני מביא יציאה בת-זונהה מקבל 25-30 במקרה הטוב... בד"כ בחורות הם כאלה אבל פה ושם אתה רואה גם גבר ככה ועל זה בדיוק דיברתי אתה יכול להיות בטוח שהוא לא בתול. בימינו הפייסבוק בהחלט מהווה סוג של מראה לחיים - גם אם זה לא מוחלט.
פייסבוק זה רשת חברתית. לא מעבר לזה.
אני אישית טיפוס שלא סובל לדבר עם בחורות בפייסבוק\ סמסים\ טלפון מהסיבה הפשוטה שזה לא כיף לדבר ככה עם בחורה. אני נמשך לנשים, אני אוהב לראות מחשוף, אני אוהב תחתים סקסיים..אז אני לא סובל לדבר בדרכים המונפצות האלה אלה אם כן זה משהו קצר ("איפה את?" "את באה אליי?").
תכלס, אני ידוע בתור אחד שמצליח עם בנות, ואין לי כל כך הרבה חברים בפייסבוק, אין לי הרבה תמונות עם בחורות בפייסבוק, ולא אני לא מקבל 30 לייקים על כל סטטוס שאני מעלה או סרטון (אם יוצא בכלל שאני מעלה..) וזה לא מעניין אותי. עובדה שבנות יודעות מי אני לפני שהן נפגשות איתי, לא בגלל הפייסבוק אלה בגלל שחברות שלהן סיפרו להן עליי. חלק מהדברים טובים וחלק רעים.
פייסבוק זה בולשיט אחושרמוטה ואני מדבר בתור אחד שמאמין בLMS אבל הפייסבוק לא משקף שום סטטוס לפחות לא כמו שאתם חושבים פה
יש הבדל בין מישהו שיש לו 200-600 חברים שכולם מפיקים, יחצנים, כוסיות דוגמנים עשירים וכו'
לבין מישהו שיש לו 1000-4000 חברים אבל את רובם הוא לא מכיר או שהם כובעים, מכוערים, חסרי קשרים, עניים...
איזה רשימת חברים הייתם מעדיפים? כי אם אתם אומרים ש"1000+" אתם אידיוטים שבחיים לא יצאו מהבית.
זה לא הכמות זו האיכות.
נערך לאחרונה על ידי Anti-Kova; 21-10-2012 בשעה 12:48.