קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אתם מאמינים שבאמת הכל לטובה???
    על ידי Xanax בפורום יהדות
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 31-10-2005, 19:29
  2. תמונות ענקיות שאנשים עשו בפוטו שופ ...מומלץ
    על ידי 8L4(k p1|24+3 בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 19:24
  3. הלוואי שאנשים כאלה ימותו.. בני אלף זונות
    על ידי Jacoby בפורום דיבורים
    תגובות: 29
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 17:09
  4. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 15:04
  5. PSP ב15 דולר??,לא מאמינים?כנסו !
    על ידי guy555 בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 18:20
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

הסיבה שאנשים מאמינים לכובעים שקרנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    NOWWWWWWWWWWWWWWWW

Post הסיבה שאנשים מאמינים לכובעים שקרנים

כשאתם חושבים על זה בצורה שפויה, אז למה ילדים מוכנים לשלם אלפי שקלים לסקאמר קרח שטוען שהוא הגורו ללמוד ממנו על הצלחה עם בנות, למרות שהוא לא מראה שום הוכחות לזה

יודעים מה, עזבו אלפי שקלים, יש ילדים שלוקחים ברצינות עצות של כובעים שקרנים בסגנון "אל תאונן" או לומר משפטים/ לעשות דברים שגובלים בהטרדה מינית ויכולים להכניס אותם לצרות

אז הנה התשובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.mako.co.il/men-magazine/m...pId=2082585621

http://www.dutchdailynews.com/women-...s-dutch-study/

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    4
    נקודות
    50

א.תלמד להפריד לא כל הילדים שנעזרים בפיקאפ בשביל בחורות ילדים מסכנים שמשלמים על קורסים אלפי שקלים הם באמת אני מרחם עליהם אבל
    יש מספיק חומר יותר טוב ללמוד באינטרנט ברמה יותר טובה ואל תיעלב (או שבעצם כן לא כלכך אכפת לי )אבל יש לך ניסוח של ילד בכיתה ב' בתול שאתמול גילה למה הוא לא מצליח אם בנות אם כמה שהוא למד פיקאפ והשקיעה

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    NOWWWWWWWWWWWWWWWW

ציטוט נכתב במקור על ידי Kanlo צפיה בהודעה
    א.תלמד להפריד לא כל הילדים שנעזרים בפיקאפ בשביל בחורות ילדים מסכנים שמשלמים על קורסים אלפי שקלים הם באמת אני מרחם עליהם אבל
    יש מספיק חומר יותר טוב ללמוד באינטרנט ברמה יותר טובה ואל תיעלב (או שבעצם כן לא כלכך אכפת לי )אבל יש לך ניסוח של ילד בכיתה ב' בתול שאתמול גילה למה הוא לא מצליח אם בנות אם כמה שהוא למד פיקאפ והשקיעה
    אחי, רציתי לרדת עליך בגלל השגיאות כתיב וההתנסחות המבולבלת, אבל אז קראתי את האשכול שפתחת, ווואלה לא היה לי לב לזה

אז הנה טיפ בחינם ממני: הכובעים שקרנים, אל תקשיב להם. מה שמשנה זה LMS, שפר אותו. זה גם יביא לך ביטחון. הגובה כן משנה אבל אתה יכול לפצות עליו עם דברים אחרים.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

ציטוט נכתב במקור על ידי diqnus צפיה בהודעה
    כשאתם חושבים על זה בצורה שפויה, אז למה ילדים מוכנים לשלם אלפי שקלים לסקאמר קרח שטוען שהוא הגורו ללמוד ממנו על הצלחה עם בנות, למרות שהוא לא מראה שום הוכחות לזה

יודעים מה, עזבו אלפי שקלים, יש ילדים שלוקחים ברצינות עצות של כובעים שקרנים בסגנון "אל תאונן" או לומר משפטים/ לעשות דברים שגובלים בהטרדה מינית ויכולים להכניס אותם לצרות

+ העובדה שהם נואשים
    תכלס כל החרטטנים האלה מנצלים אנשים מסכנים (לא כולם מסכנים... רובם) שמוכנים לשלם כסף כי מבטיחים להם שסופסוף , אחרי 30 שנה הם יאבדו את הבתולים...

מורחקים
    לייקים
    4
    נקודות
    50

אחי, רציתי לרדת עליך בגלל השגיאות כתיב וההתנסחות המבולבלת, אבל אז קראתי את האשכול שפתחת, ווואלה לא היה לי לב לזה

אז הנה טיפ בחינם ממני: הכובעים שקרנים, אל תקשיב להם. מה שמשנה זה LMS, שפר אותו. זה גם יביא לך ביטחון. הגובה כן משנה אבל אתה יכול לפצות עליו עם דברים אחרים.
    אני לא צריך שתרחם עליי , זה משו שהפריעה לי בעבר ועובדה שזה לא משנה הייתה לי חברה שגבוהה ממני ב10 ס"מ שניראת מעולה שהמון רצו הייתי הולך איתה למסיבות והיא הייתה באה עם עקבים ונחש מה כולם היו מקנאים בי ,והיו גם הרבה אחריה בטחון עצמי לא יכול לנבוע ממראה חיצוני אתם בחיים לא תיראה מושלם לא משנה כמה מתיחות עם הלסת שלך תעשה וכמה ניתוחים תעבור אז זה אומר שבחיים לא יהיה לך בטחון עצמי? ממש לא

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

למה אנשים כמוך כל כך מאמינים בשיטה שקרית שקוראים לה כסף שמכריחה שיהיו עבדים והאוייבים שלה הם שפע,יעילות וייצור בר קיימא.
    למה אנשים כמוך מאמינים שאם יש בעייה לא צריך לפתור אותה אלא רק להרוויח ממנה יותר?
    האם זה מקדם את האנושות לאנשהו? לא.
    מה שבטוח זה מקדם את הכיס של כמה שם למעלה.
    אנשים הולכים לזה כי יש פרסום מסיבי וכי הם נואשים בעיקר.. בערך ללמה אנשים מסכימים לדיקטטורה..
    כי יש בקושי אוכל.. הכל זבל ואז מגיע המושיע.. שפעם קראו לו אלוהים עוד מעט יקראו לו הבנק.

ציטוט נכתב במקור על ידי Kanlo צפיה בהודעה
    שום חומר בפיקאפ שקיים באינטרנט הוא לא ברמה, רובו ככולו הוא שקרי.
    רוצה לדעת מה מושך אנשים תלמד לוחמה פסיכולוגית, תלמד הנדסה חברתית, תלמד פרסום, תלמד על דתות , ויותר מכל אלה תלמד מדעי המוח ואיך המוח שלנו פועל סופו של דבר תגיע למסקנה שאנשים נמשכים לערכים המייצגים אותם, הם נמשכים למה שהסביבה מגדירה כטוב ופה טיילר צודק.
    הסביבה מעצבת אותנו וכייצור המסתגל לסביבה אנו בדר"כ מעריכים את מה שמוסכם בה.
    זאת אומר ככל שיהיה לך יותר כסף יותר סטטוס וככל שתראה יותר טוב אתה יותר טוב מבחינת תרבות הצריכה הזוועתית.

LMS לא מביא ביטחון זה שקר@!#!@# הוא כן מושך אליך אנשים והאנשים יכולים להביא לך ביטחון.
    ביטחון זה רגש זאת תחושה.. ואפשר להשיג אותה מנטו אמונה כמו דת או מהיגיון בריא.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 21-10-2012 בשעה 00:23.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    NOWWWWWWWWWWWWWWWW

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    למה אנשים כמוך כל כך מאמינים בשיטה שקרית שקוראים לה כסף שמכריחה שיהיו עבדים והאוייבים שלה הם שפע,יעילות וייצור בר קיימא.
    למה אנשים כמוך מאמינים שאם יש בעייה לא צריך לפתור אותה אלא רק להרוויח ממנה יותר?
    האם זה מקדם את האנושות לאנשהו? לא.
    מה שבטוח זה מקדם את הכיס של כמה שם למעלה.
    אנשים הולכים לזה כי יש פרסום מסיבי וכי הם נואשים בעיקר.. בערך ללמה אנשים מסכימים לדיקטטורה..
    כי יש בקושי אוכל.. הכל זבל ואז מגיע המושיע.. שפעם קראו לו אלוהים עוד מעט יקראו לו הבנק.
    אחייייי מה גרם לך לחשוב שאני בדעות האלו

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

אחייייי מה גרם לך לחשוב שאני בדעות האלו
    חשבתי שאתה טיילר... אלה הדעות שלו.. והן הרסניות לדעתי.
    אלא אם אתה טיילר ויש לך משהו לספר : D
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 21-10-2012 בשעה 00:58.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect