באתי לנפץ לכולכם את הפאקינג בועה שאתם חיים בה.
מי שמוחק לי את האשכול הוא בדוק חבר של סניה או סטס סגין...שישרף בגהנום אמן. אני עושה פה עבודת קודש וחושף את האמת מאחורי התחום הזה ואתם משתיקים אותי. כמה החברות פיקאפ משלמות לכם בשביל זה? תגידו לי דוגרי.
אז ככה כל תומכי הסארג'ים פה בואו תתחילו להסביר לי מה קורה פה.
אני לא יכול לפרסם קישורים אבל אני אצטט לכם את ההודעות פה מפורום RSD. מי שלא מאמין לי, שיכנס לשם בעצמו.
כותרת:
Crying. i can't do this anymore
I just came back daygaming. No approaches, feeling bad, walking around for 2 hours. Cried my way back home. I don't know it anymore.
Approached about 200/300 girls in a few months, but nothing changed. I am still that weird chode full of pain and anxiety.
I dont know what to do anymore.
I feel like hitting rock bottom everytime.
19 years old, living in Amsterdam, still virgin.. Afraid of touching a girl, this sucks. I dont know what to do anymore
Please HELP
הבחור גר בפאקינג אמסטרדם. לא תייר, פאקינג אזרח גר בלב אמסטרדם והוא בתול בן 19.
עזבו את זה שזה נשמע לא הגיוני בפני עצמו (רק אנשים שיש להם אספרגר כבד או מכוערים פצצות לא יכולים לזיין במקומות כמו אמסטרדם בתור אחד שהיה שם בעצמו לפני חצי שנה+)
בואו תסבירו לי את זה. לפי ההגיון שלכם, בחו''ל כל הבנות "זורמות" והוא ניגש למאות בחורות ועדיין, נשאר בתול. למה?! איך?! והוא גם עשה קורס!! של RSD!!
עוד משהו:
"i think i'm going to give up online dating"
I used badoo and one other dating site. I got really, really low response. It just makes me pissed off and depressed. That's why I think I'm going to quit online dating.
I think I'm going to try IRL instead.
This is my profile on badoo:
Any ideas why my response is really low? Be honest please.
Most girls don't even click to view my profile so I think it's the picture they see of me in the message that is the problem. I just write "hi" or "hi, how are you?" but I don't think that's the problem to be honest.
ההוכחה שהגבר הממוצע- הוא בלתי נראה לנשים אלא אם כן יש גורמים אחרים במשוואה. גורמים שאי אפשר ממש להציג אונליין...
שנתיים בתחום,ניגש קבוע ואף לא תוצאה אחת:
dreadful results. Awful. Nobody likes me at all. I am the shit of the town on everyone's rainshoes.
meh Im thinking about just ignoring others for a bit because its just fucking with my head and going into my head to work on my own life. Getting a job for some more income
focusing more on schoolwork and finding a hobby. I dont know does anyone have any advice? Im not really old enough to go to night clubs anyways, I just sort of talk to girls at college and on fb.
any advice anyone?בדיוק בגיל שלכם, עושים את מה שאתם עושים. תתעוררו ומהר18 man. I approach like all the time. I have a rule of at least 1 day approach a day. then at night i talk to girls on facebook every night. not much luck doe. If i had money to go to a real college i'd go to parties, but im at a community college for now
כובעים שקרנים. אני רוצה שכל מי שתומך פה בסארג'ים יסביר איך זה קורה תכף ומיד, בעיקר במקומות שאתם אומרים ש"כל הבנות שם ידידותיות וזורמות לא כמו בישראל"...
בתול בן 19 בלב אמסטרדם. נשמע כמו "תלמיד מצטיין שלומד דוקטורט בגיל 15 משכונת מצוקה וסמים". זה לא הגיוני. ומי שפה היה שם יבין למה זה לא הגיוני.
אחד שניגש שנתיים ברציפות ויוצא לסארג'ים ועדיין לא מצליח להביא אפילו בחורה אחת וכולם לא סובלים אותו.
האם התחום הזה הוא סקאם? אתם תשפטו..

ציטוט ההודעה