יש לך תמונות שלו עם בחורות על גבי תקופת זמן ארוכה ולא מאיזה סרטון 10 דקות שזה יותר משקוף שהוא שילם לבחורה 100$ כדי שהיא תזרום איתו?
יש לך תמונות שלו עם בחורות על גבי תקופת זמן ארוכה ולא מאיזה סרטון 10 דקות שזה יותר משקוף שהוא שילם לבחורה 100$ כדי שהיא תזרום איתו?
|
|
אנחנו עדיין מחכים להוכחות. הוכחות שאין.
איפה הדוגמניות שהוא טוען שהוא מזיין? איפה המפורסמות? איפה החשפניות? איפה כל זה איפה?
עזוב את זה, הוא טוען שכשהוא יוצא החוצה למכולת לבוש כמו זין בחורות ניגשות עליו בעצמן על בסיס קבוע. זה לא נראה לך זיוני שכל? לדוגמנים שאני מכיר בחורות לא ניגשות ברחוב כל יום סתם ככה, אז איזה ג'ינג'י עם קרחות בשיער כן? איפה ההגיון?
אנשים בPUAHATE ראו אותו במכון כושר, ביציאות, במסיבות...הבנאדם בדיחה.
רק לפי זה הוא חתיכת זיין שכל. עלק ניגשים עליו כל יום. אולי ניגשים כדי לתת לו טלפון לרופא עור שיקבל מרשם לפרופסיה או מזמינים אותו לאודישן של היפה והחנון.
חדשות מרעישות מצאתי את האקסית הכוסית של טיילר
סניה מביא בחורות כאלה וסניה הוא בדיחה, אתם רציניים עכשיו??? אני עדיין מחכה לדוגמניות למפורסמות ולעשירות שהוא טוען שהוא מזיין כל יום.
לא מבין איך עדיין ישך ת'מוטיבציה ותכח לפתוח אשכולות ועדיין לנסות לשכנע אותם
שבועיים הם משחקים אותה מבינים פה, שבועיים 90% מהקהילה כאן ברחה בגלל שהם סוף סוף התחברו למציאות הכואבת, ה10% שנשארו פשוט כבר נשאבו עמוק מידי ובדיוק כמו בFX P אי אפשר לשכנע אותם לשום דבר.
תן להם לשחק את עצמם "הפרס" ונראה לאן הם יגיעו אחר כך יזחלו לפה חזרה לשאול עצות על טיפוח מראה ולסת בגיל 32 כשהם יישארו כמו שהם "עם מלא ביטחון ובלי פחד גישה".
יש לו חברה שהוא אוהב ובגלל זה הוא לא מזיין בנות כל היום ,היא לא הכי יפה בעולם בסדר אולי הוא מחפש משו מעבר אני שאני מחפש חברה אני לא מחפש רק יופי אני מחפש גם אופי ,לגבי סטוצים זה משו אחר. אין לי כוח להתחיל לחפש תמונות שלו עם בנות אחרות וגם זה לא אומר כלום ,למה ניראלך שהוא שילם לבנות האלה מהסרטון זה ניראה מאוד טבעי מה שהולך שם . יודעים מה עזבו הכל אתם אשכרה חושבים שהדבר היחידי שמשפיע זה כסף ומראה?
מי נשאב עמוק מידי מי בכלל נכנס לפה לא הייתי בפורמים האלה הרבה זמן כי אני חייתי את החיים והייתי נכנס לפה מידי פעם כדי ללמוד עכשיו שנכנסתי אני רואה שהכל השתנה וחבל לי חבל לי שבזמן שילדים שהשלימו עם עצמם יתחילו עם נשים וימצאו בחורות אפילו שהם לא מושלמים בזמן שאתם תעבדו על הלסתשלכם שהיא רק עוד תחנה במסע שלכם לשאוף לשלמות שבחיים לא יסתיים ,חבל שאתם תבינו אתזה רק בגיל מאוחר שבזבזת את כל החיים שלכם על לנסות להיות 10 במקום להנות מהם .
מה קשור אופי מה חסר בנות שנראות נשיות מטופחות ויפות עם היקף יד של בחורה ולא של בודיבילדר עם אופי סבבה? תירוץ של מכוערים וחסרי חברים.
אבל בוא נזרום עם התירוץ הזה.
בעיקר מאחד שטוען שהוא גורו ויכול לזיין כל אחת ציפיתי לקצת יותר...אפילו אינסלס נואשים שמתים לזיין יגידו שהחברה שלו כונפה ולא יזרמו איתה. יש גבול לכמה שאפשר "להתפשר".
יש גם את DAVID GAY ANGELO הסקאמר הגיי. המקרה שלו בכלל עצוב
הבחורה UNFUCKABLE. אני לא הייתי זורם איתה אחרי כל הסמים שבעולם שאני מסטול מהתחת ויש לי הזיות.
אפילו לישראלי הממוצע יש אישה יפה יותר והם לא למדו פיקאפ. מה קרה, הגורו שלך לא יכול להביא משהו יותר טוב מאחת כזאת? כל העשרות שנים בפיקאפ וזה כל מה שהוא מסוגל? זה לא מוכיח לך כמה שהתחום הזה הוא שקר?
איפה הדוגמניות שלהם? איפה הכוסיות שלהם איפה הHB8 ומעלה שהם טוענים שהם היו מביאים או מביאים?
בן אדם שחי בתוך סביבה של בחורות יפות יתחתן עם אחת כזאת או לפחות, לפחות יהיה חבר של אחת כזאת. כי זה כל מה שיש לו וכל מה שהוא מכיר. בדיוק כמו שהאלה שמסתובבים עם מכוערות...ישארו איתן. זה הגיון בסיסי ביותר שלא צריך להיות גאון בשביל לדעת אותו.
נערך לאחרונה על ידי Anti-Kova; 21-10-2012 בשעה 14:51.
גורו אחד שטוען שהוא מזיין דוגמניות, כמו טיילר הגיי הזה. אנשים שילמו לו עשרות אלפי דולרים. ועל מה? הוא בעצמו מביא כונפות. לא ממוצעות, כונפות.
עם יד על הלב, היית רוצה ללמוד ממישהו שמביא בחורות כמו טיילר והגיי הזה ועוד לשלם להם על זה? זה לא נראה לך מפגר?
על ניל שטראוס אני עוד מאמין. הוא היה מסתובב עם אח של קורטני לאב ומקושר לתעשיית המוזיקה. קורטני לאב יצאה עם קורט קוביין, בם אדם שהיו זורקים לו חזיות בהופעות שלו. כל אחד שמסתובב עם אנשים כאלה אוטומטית יזיין. בן אדם שלא מזיין דוגמניות ומפורסמות במצב כזה יש לו אספרגר.
כנ''ל מיסטרי, כי הוא הסתובב איתו. ולמיסטרי יש נתונים טובים, יש לו לסת חזקה וגובה מאוד נדיר.
הם אולי היחידים שהיו עם כוסיות באמת אבל תהיו בטוחים שזה לא בגלל "בטחון עצמי" ו"רוטינות פיקאפ".
שאר ה"גורואים" הם בדיחה.
נערך לאחרונה על ידי Anti-Kova; 21-10-2012 בשעה 15:03.
נערך לאחרונה על ידי confidencematters; 21-10-2012 בשעה 15:09.
ניל שטראוס הוא חתיכת מליונר שמקושר חזק מאוד בתעשיית המוזיקה.
הוא יצא עם זמרות מתחילות
מבינים את הקשר?![]()
נערך לאחרונה על ידי confidencematters; 21-10-2012 בשעה 15:14.