קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [החלפה] קורס mysql php|דולרים בפייפל.
    על ידי eliom בפורום החלפות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 11-02-2012, 19:52
  2. [קנייה] קורס mysql php|דולרים בפייפל.
    על ידי eliom בפורום קנייה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10-02-2012, 16:58
  3. [קנייה] קורס לימוד אנגלית|דולרים בפייפל.
    על ידי eliom בפורום קנייה
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 10-02-2012, 16:15
  4. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 02-08-2008, 11:05
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 62

הם עשו קורס, שילמו אלפי דולרים לRSD, יצאו למאות סארג'ים ועדיין נשארו כמו שהיו. למה?

מורחקים
    שם פרטי
    אנטי כובע
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כובעים הם שקרנים

ברירת מחדל הם עשו קורס, שילמו אלפי דולרים לRSD, יצאו למאות סארג'ים ועדיין נשארו כמו שהיו. למה?

באתי לנפץ לכולכם את הפאקינג בועה שאתם חיים בה.

מי שמוחק לי את האשכול הוא בדוק חבר של סניה או סטס סגין...שישרף בגהנום אמן. אני עושה פה עבודת קודש וחושף את האמת מאחורי התחום הזה ואתם משתיקים אותי. כמה החברות פיקאפ משלמות לכם בשביל זה? תגידו לי דוגרי.

אז ככה כל תומכי הסארג'ים פה בואו תתחילו להסביר לי מה קורה פה.

אני לא יכול לפרסם קישורים אבל אני אצטט לכם את ההודעות פה מפורום RSD. מי שלא מאמין לי, שיכנס לשם בעצמו.

כותרת:
    Crying. i can't do this anymore

I just came back daygaming. No approaches, feeling bad, walking around for 2 hours. Cried my way back home. I don't know it anymore.

Approached about 200/300 girls in a few months, but nothing changed. I am still that weird chode full of pain and anxiety.
    I dont know what to do anymore.
    I feel like hitting rock bottom everytime.

19 years old, living in Amsterdam, still virgin.. Afraid of touching a girl, this sucks. I dont know what to do anymore

Please HELP

הבחור גר בפאקינג אמסטרדם. לא תייר, פאקינג אזרח גר בלב אמסטרדם והוא בתול בן 19.
    עזבו את זה שזה נשמע לא הגיוני בפני עצמו (רק אנשים שיש להם אספרגר כבד או מכוערים פצצות לא יכולים לזיין במקומות כמו אמסטרדם בתור אחד שהיה שם בעצמו לפני חצי שנה+)

בואו תסבירו לי את זה. לפי ההגיון שלכם, בחו''ל כל הבנות "זורמות" והוא ניגש למאות בחורות ועדיין, נשאר בתול. למה?! איך?! והוא גם עשה קורס!! של RSD!!

עוד משהו:

"i think i'm going to give up online dating"

I used badoo and one other dating site. I got really, really low response. It just makes me pissed off and depressed. That's why I think I'm going to quit online dating.

I think I'm going to try IRL instead.

This is my profile on badoo:

Any ideas why my response is really low? Be honest please.

Most girls don't even click to view my profile so I think it's the picture they see of me in the message that is the problem. I just write "hi" or "hi, how are you?" but I don't think that's the problem to be honest.

ההוכחה שהגבר הממוצע- הוא בלתי נראה לנשים אלא אם כן יש גורמים אחרים במשוואה. גורמים שאי אפשר ממש להציג אונליין...

שנתיים בתחום,ניגש קבוע ואף לא תוצאה אחת:

dreadful results. Awful. Nobody likes me at all. I am the shit of the town on everyone's rainshoes.

meh Im thinking about just ignoring others for a bit because its just fucking with my head and going into my head to work on my own life. Getting a job for some more income
    focusing more on schoolwork and finding a hobby. I dont know does anyone have any advice? Im not really old enough to go to night clubs anyways, I just sort of talk to girls at college and on fb.
    any advice anyone?
    18 man. I approach like all the time. I have a rule of at least 1 day approach a day. then at night i talk to girls on facebook every night. not much luck doe. If i had money to go to a real college i'd go to parties, but im at a community college for now
    בדיוק בגיל שלכם, עושים את מה שאתם עושים. תתעוררו ומהר

כובעים שקרנים. אני רוצה שכל מי שתומך פה בסארג'ים יסביר איך זה קורה תכף ומיד, בעיקר במקומות שאתם אומרים ש"כל הבנות שם ידידותיות וזורמות לא כמו בישראל"...

בתול בן 19 בלב אמסטרדם. נשמע כמו "תלמיד מצטיין שלומד דוקטורט בגיל 15 משכונת מצוקה וסמים". זה לא הגיוני. ומי שפה היה שם יבין למה זה לא הגיוני.

אחד שניגש שנתיים ברציפות ויוצא לסארג'ים ועדיין לא מצליח להביא אפילו בחורה אחת וכולם לא סובלים אותו.

האם התחום הזה הוא סקאם? אתם תשפטו..

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אריאל
    לייקים
    65
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    (-:

אחי לא נותנים באן בגלל זה , זה בגלל שאתה מקלל ...
    או שפשוט הם מתכחשים לאמת ...

מורחקים
    שם פרטי
    אנטי כובע
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כובעים הם שקרנים

גם רסטה הזה מקלל ויותר ממני, לי לפחות יש קללות מצחיקות. הוא פשוט לא מצחיק. ועדיין לא נותנים לו באן.

חברות הפיקאפ ממנות את הפורום הזה ומשלמות להנהלה כדי להשתיק את הLMS CREW. לא פלא שאנחנו בבאן והכובעים לא.

מורחקים
    לייקים
    4
    נקודות
    50

אני לא מבין לא נשארו פה אומני פיתוי רק כאלה שמאמינים בLMS אז למה אתם ממשיכים לפתוח אשכולות כאלה
    אתם משכנעים את המשוכנעים ? בכל זאת ,בקשר לילד ששם את עצמו באתר הכרויות אונליין ,זה לא משו יוצא דופן סביר להניח שישפטו אותו
    באתר אונליין לפי התמונות שלו ולפי הנתונים שלו זה כמו במסיבה שגם שם הרוב עובד על מראה חיצוני לא סתרת פה כלום,ובכל זאת בקשר לשניהם האחרים תמיד יהיו מקרים קיצוניים כנראה הם עושים משו לא בסדר או שהם ממש ממש מכוערים שוב פיקאפ לא אומר שמראה לא חשוב ב100% הוא אומר פשוט שזה לא הדבר היחידי שמשפיע וזה נכון .

ציטוט נכתב במקור על ידי Kanlo צפיה בהודעה
    אני לא מבין לא נשארו פה אומני פיתוי רק כאלה שמאמינים בLMS אז למה אתם ממשיכים לפתוח אשכולות כאלה
    אתם משכנעים את המשוכנעים ? בכל זאת ,בקשר לילד ששם את עצמו באתר הכרויות אונליין ,זה לא משו יוצא דופן סביר להניח שישפטו אותו
    באתר אונליין לפי התמונות שלו ולפי הנתונים שלו זה כמו במסיבה שגם שם הרוב עובד על מראה חיצוני לא סתרת פה כלום,ובכל זאת בקשר לשניהם האחרים תמיד יהיו מקרים קיצוניים כנראה הם עושים משו לא בסדר או שהם ממש ממש מכוערים שוב פיקאפ לא אומר שמראה לא חשוב ב100% הוא אומר פשוט שזה לא הדבר היחידי שמשפיע וזה נכון .
    אז בו נדבר על פיקאפ?

מורחקים
    שם פרטי
    אנטי כובע
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כובעים הם שקרנים

כי אומני פיתוי מנודים מהחברה. לא ראיתי אומן פיתוי אחד שהוא לא לוזר שלא הצליח בחיים ורודף אחרי כוס וגם את זה הוא לא ממש מצליח להשיג ואם כן, זה עם כונפות כמו סניה וכל מיני כובעים. יש כאלה כמו סטס סגין ויגאל שטארק שאף אחד בכלל לא ראה אותן עם אישה.

ותענה על סוגיית הבתול בן 19 מאמסטרדם שפותח מאות סטים ביום והבחור בן ה18 שעושה סארג'ים שנתיים ולא מצליח להביא בחורה וכולם לא סובלים אותו.

איך זה אפשרי?!!? הרי זה מעלה בטחון ובטחון זה זיונים עם כוסיות, לפי התאוריה שלכם הם אמורים להיות זייני על.

מורחקים
    לייקים
    4
    נקודות
    50

ממש ממש לא זה לא שחור או לבן זה לא מדע מדויק שאנחנו אומרים ככה וככה קורה ,עניתי לך אם תסתכל רשמתי לך שכנראה שהם עושים משו לא בסדר או שהם ממש ממש מכוערים סטס סגין ויגאל שטארק ממש לא אמני פיתוי בשבילי אני חושב שהם סתם חנונים שמנסים לעשות כסף ,בקשר לטיילר (אני יודע שעכשיו המון יקפצו) אני חושב שהוא מכוער טילים ויחסית ליופי שלו הוא מביא הרבה בנות,תסביר אתזה

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ממש ממש לא זה לא שחור או לבן זה לא מדע מדויק שאנחנו אומרים ככה וככה קורה ,עניתי לך אם תסתכל רשמתי לך שכנראה שהם עושים משו לא בסדר או שהם ממש ממש מכוערים סטס סגין ויגאל שטארק ממש לא אמני פיתוי בשבילי אני חושב שהם סתם חנונים שמנסים לעשות כסף ,בקשר לטיילר (אני יודע שעכשיו המון יקפצו) אני חושב שהוא מכוער טילים ויחסית ליופי שלו הוא מביא הרבה בנות,תסביר אתזה
    זה התירוץ שלכם.
    כשמישהו נכשל (לא שהיו לו סיכויים) זה "לא עבד טוב".
    בולשיט.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

מורחקים
    לייקים
    4
    נקודות
    50

לא הבנתי איפה ראית שרשמתי שזה לא עבד טוב

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=883991

איפה הHB10?

יפה, טיילר הצליח לשטוף לך את המוח.

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=884066

עכשיו מה שחשוב זה איך הוא מדגיש בצורה כל כך חזקה שרוב האנשים נכשלים בגלל חוסר כוח רצון, חוסר התמדה, השקעה. זה כבר מלכודת לרמה גבוה יותר של סקאם:אם אתה נכשל זאת אשמתך, לא אשמת המורה. במציאות זאת פשוט מטפורה: מה שהוא אומר על כוח רצון נכון לדברים כמו דיאטה לדוגמא, אבל לא לפיתוי. ועצם זה שאתה מסכים למטפורה השגויה הזאת משמע אתה מסכים עם ההגיון שלו שזאת תיהיה אשמתך ואתה לא צריך לוותר ו"להמשיך ללמוד".

מורחקים
    שם פרטי
    אנטי כובע
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כובעים הם שקרנים

טיילר הוא אחד הסקאמרים הגדולים בתחום הזה. עצוב שאנשים משלמים לו 7000 דולר כדי לשמוע תזיוני שכל שלו.

איפה הכוסיות שלו? הבנות היחידות שראיתי איתו היו כונפות מתות ברמה שסניה מביא. אשמח אם תתן הוכחה ותמונות שלו עם כוסיות.
    נערך לאחרונה על ידי Anti-Kova; 21-10-2012 בשעה 14:20.

מורחקים
    לייקים
    4
    נקודות
    50

מה הקשרררררררררררררררררררר
    אז הם יצאו ערב אחד החברים ושתו ועשו שטויות זה דווקא מראה שכל העולם שלהם זה לא רק בנות אני באמת חושב שיש לכם פיגור
    זה אשכרה כיאלו עכשיו מייקל לואיס ילך ברחוב לבד אני יצלם אותו ויגיד שהוא הומו בתול מכוער טילים שלא מזיין בנות והינה עובדה אין בתמונה בנות והוא גם לבד אין לו חברים .פשוט טמטום

מורחקים
    לייקים
    4
    נקודות
    50

ובקשר לשני שהגיב

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    NOWWWWWWWWWWWWWWWW

מה הקשרררררררררררררררררררר
    אז הם יצאו ערב אחד החברים ושתו ועשו שטויות זה דווקא מראה שכל העולם שלהם זה לא רק בנות אני באמת חושב שיש לכם פיגור
    זה אשכרה כיאלו עכשיו מייקל לואיס ילך ברחוב לבד אני יצלם אותו ויגיד שהוא הומו בתול מכוער טילים שלא מזיין בנות והינה עובדה אין בתמונה בנות והוא גם לבד אין לו חברים .פשוט טמטום
    זה בסדר אחי, הם הביאו גם בנות למסיבה

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect