נכתב במקור על ידי PureToxic כי אני לא מבין מאיפו הוא מכיר את עדן ראובן גם אני לא מבין מאיפה אני מכיר אותו ( מי זה ? ) נכתב במקור על ידי Mr. Bean כי הוא קרא לי תימני וקוראים לי אודד!!!! (כך אמרו אומרי ושכד!) נשבעעע לך בניסים גרמהההה כי הוא עילג
לכניסה לאתגר הטריוויה של פורום ספורט כללי לחצו כאן לכניסה לפורום ספורט כללי לחצו כאן
נכתב במקור על ידי elvadodo13 גם אני לא מבין מאיפה אני מכיר אותו ( מי זה ? ) כי הוא עילג כי קוראים לו בשם של עונה
נכתב במקור על ידי Mr. Bean כי קוראים לו בשם של עונה כי ממשיכים לחפור לי במוח עם השם אביב , ולא קולטים שלא קוראים לי ככה !!
נכתב במקור על ידי elvadodo13 כי ממשיכים לחפור לי במוח עם השם אביב , ולא קולטים שלא קוראים לי ככה !! כי רשום לו בשם פרטי שם אחר!
נכתב במקור על ידי elvadodo13 כי ממשיכים לחפור לי במוח עם השם אביב , ולא קולטים שלא קוראים לי ככה !! כי יש לו שם פרטי לא נכון.
נכתב במקור על ידי Mr. Bean כי רשום לו בשם פרטי שם אחר! נכתב במקור על ידי PureToxic כי יש לו שם פרטי לא נכון. כי אני שקרן
נכתב במקור על ידי elvadodo13 כי אני שקרן כי הוא עלה לניהול לפניי
נכתב במקור על ידי LikeANoob כי הוא עלה לניהול לפניי הינה אתם רואים עוד פעם הוא חופר על כך שהוא לא מנהל. כי השעה כבר 9 והוא עוד לא במיטה
נכתב במקור על ידי LikeANoob כי הוא עלה לניהול לפניי כי הוא קטין
כי הוא מנהל ספורט
נכתב במקור על ידי PureToxic הינה אתם רואים עוד פעם הוא חופר על כך שהוא לא מנהל. כי השעה כבר 9 והוא עוד לא במיטה נכתב במקור על ידי elvadodo13 כי הוא קטין כי אתה התגובה ה69 יא סוטה
נכתב במקור על ידי PureToxic כי אני לא סובל אנשים עם השם אביב גם אורי זה לא שם להיט
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
נכתב במקור על ידי Sex Devil גם אורי זה לא שם להיט כי הוא הגיב לא בזמן לתגובה שלי.
נכתב במקור על ידי Sex Devil גם אורי זה לא שם להיט כי הוא קשור
נכתב במקור על ידי elvadodo13 כי הוא קשור כי היית התגובה ה69
חוקי הפורום