ד"א לפחחוותת היית שם תמונה שלבלשים חחח מי מפחד מהכחולים השמנים האלה יש להם צורה של דונט בריצה קלה אתה בורח מהם חחחחחח אחרי 2 מטר כולו מתנשף אומר כוסאמק הסטלן הזה רץ מהר אני הולך להרביץ איזה בורקס![]()
ד"א לפחחוותת היית שם תמונה שלבלשים חחח מי מפחד מהכחולים השמנים האלה יש להם צורה של דונט בריצה קלה אתה בורח מהם חחחחחח אחרי 2 מטר כולו מתנשף אומר כוסאמק הסטלן הזה רץ מהר אני הולך להרביץ איזה בורקס![]()
נערך לאחרונה על ידי Rasta86; 21-10-2012 בשעה 16:58.
|
|
בלש רץ אחריך 8 קילומטר אתה כולך סגול הוא בא אליך בדילוגים מוריד לך צ'אפחה מדביק אותך למדרכה חחח אתה מדבר איתי על טייזר שהכחול השמן הזה לא פוגע איתו במטרה מקרטון ?!
כאמור
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח
חחחח ילד כאפות מאחורי המסך
זה מה שקורא ל"גברים" כמוך במציאות שמחליטים לברוח משוטר
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4239068,00.html
תתעורר כפרה עלק "לברוח משוטרים"...רואים שאתה לא מכיר את הרחוב ואת חי בGTA. חוצמזה ממה כבר ישך לברוח אתה מעשן נייס גאי זה חוקי החרא שלך...גם כן עוד "עבריין"
נערך לאחרונה על ידי Anti-Kova; 21-10-2012 בשעה 23:44.
יאפ ממש שוטר גיבור הוריד ילד שיכור בן 16 אני חושב שצריך לגייס אותו להיוץ צלף של הצבא האדום ^^
שלא תבין אותי לא נכון הוא חתיכת בן זונה בלי חיים כן? אין דבר שאני שונא יותר משוטרים...אפילו פיקאפרים אני שונא פחות.
אבל וואלה זה מה שקורה שאתה בורח משוטר...כל עוד אתה לא סוחר סמים או רוצח או משהו אחר אין לך סיבה לברוח בכלל ואתה סתם תסבך את עצמך ותצא טמבל. וסיכוי גבוה שתקבל מכות מאותם השוטרים. כי הבילוש שנטפל לנערים הם לא כאלה שמנים...
בלש זה לא שוטר כחול יא זלמה
ותאמין לי שאותו שוטר שירה עכשיו יאכל כזה זין גם אם בסוף זה יסגר בכלום זה זיוני מוח וחקירות ועיכוב דרגות ובקיצור זדעארס פעם הבאה הם לא כל כך ימהרו לירות......
אבל האלה שעוצרים אותך על שטויות זה בד''כ בילוש נוער, בחיים לא עצר אותי שוטר כחול על "רעש" וכל השטויות האלה לאדע מה איתך. אבל עדיין גם לברוח משוטר כחול זה מפגר..כאילו מה ישך כבר לברוח מה אתה אלפרון שתפסו אותו זורק גופה לירקון?
למה סתם לסבך את עצמך עוד ילדים מפגרים יראו תהודעות שלך ויגידו "מעכשיו אני גבר ואני בורח משוטרים"...מקסימום יתפסו אותך עם ג'וני מה כבר יעשו...יפתחו תיק ויסגרו אותו על "חוסר עניין לציבור" וגם זה במקרה הקיצוני יש מקרים שלא יעשו לך כלום..ועל רעש זה בכלל מפגר לברוח...אפילו קנס לא יכולים לתת לך..
זה עדיף מלקבל טייזר בתחת ולקבל אישום על הכשלת שוטר וכל החרא הזה. זה דברים שבאמת יכולים לדפוק אותך לפעמים, לא כמו תיקים על החזקה. כי זה יעני מראה שישך משהו להסתיר..
נערך לאחרונה על ידי Anti-Kova; 22-10-2012 בשעה 00:20.
יודע מה
רסטה
תברח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זה היסמניקים!!!!!!!!!11111111
הם תפסו את הסוחר שלך רוץ פורסט רוץץץץץץץץץץ
רסטה תציל את עצמךךךךךךךךךךךךךךך
עכשיו ישך פרנויות מהנייס גאי אחי?![]()
אוי לו יש לו פטיש והוא מרביץ לשמאלני אשכנזי תברחחחחחחחוווווווווווווו