באחד משיעורי הפסיכומטרי שלי, המורה שלי שהיא אדם מקסים - באה ביציאה אני אתחיל קבוצה של פיק אפ מתמטיקה וככה נשמיד את אומנות הפיתוי
אחרי זה היא סיפרה שהיא הסתובבה לתומה בקניון יום אחד וניגש אליה מישהו שהחמיא לה על השמלה שלה אבל אז בא בטוויסט של "אם היית רזה יותר היא היתה יושבת עליך טוב יותר" והיא סיפרה לנו שזו היתה קבוצה של אנשים שניגשו ככה לבחורות בקניון וכמה וכמה בחורות
עיזבו את העיניין שאתם מדרגים בחורות כמו מתקפה של פוקימון או עפרונות ציור, בחורה כמוה ידעה לא להתייחס אליו ולהמשיך הלאה (כי למען האמת היא מעל הרמה של רוב בני האדם על כוכב הלכת הזה) - אבל היא נפגעה, בגלל זה היא זכרה את זה וסיפרה לכיתה שלה את זה
יש בחורה שאם אותו החנבץ היה ניגש אליה עם אותו המשפט - כנראה היתה חוזרת להפרעת אכילה שהיתה לה בעבר , או לכל חור שחור שקשור בדימוי גוף - אם זה לחתוך את עצמה ומי יודע מה עוד , אתם מוכנים לקחת על עצמכם את האחריות שיש מצב ואתם הורגים מישהו בעזרת המילים שלכם?
אתם באמת חושבים שלגשת למישהי ולפגוע בה ישיג לכם אותה? - הרי הערסית שזה כנראה מכוון אליה תתן לכם סטירה עם הצד המשפיל של היד , והבחורה שלקחה את זה קשה כנראה תצחקק איתכם חזרה , תגיד אולי אתה צודק ותמשיך ללכת - אבל שהיא תגיע הביתה מי יודע מה היא תעשה לעצמה....
בתור אנשים בקהילה הזו "מסטר לייטן" קשור אליכם?

ציטוט ההודעה

)