קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. טוב אני לאדע מה לעשות עם דבר כזה כנסו..בכשר לגיוס
    על ידי עייף בכיתה חם במיטה בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 21-11-2007, 14:13
  2. תקשיבו אני מחפש נעלי סקייטרים או סטייל כזה ..
    על ידי Moshe בפורום אופנה וטיפוח
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 15-09-2007, 10:48
  3. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 12-07-2007, 16:04
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 54

אני מחפשת תשובות - ולא אני לא סוכנת של אף אידיוט כזה או אחר

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ברירת מחדל אני מחפשת תשובות - ולא אני לא סוכנת של אף אידיוט כזה או אחר

באחד משיעורי הפסיכומטרי שלי, המורה שלי שהיא אדם מקסים - באה ביציאה אני אתחיל קבוצה של פיק אפ מתמטיקה וככה נשמיד את אומנות הפיתוי
    אחרי זה היא סיפרה שהיא הסתובבה לתומה בקניון יום אחד וניגש אליה מישהו שהחמיא לה על השמלה שלה אבל אז בא בטוויסט של "אם היית רזה יותר היא היתה יושבת עליך טוב יותר" והיא סיפרה לנו שזו היתה קבוצה של אנשים שניגשו ככה לבחורות בקניון וכמה וכמה בחורות

עיזבו את העיניין שאתם מדרגים בחורות כמו מתקפה של פוקימון או עפרונות ציור, בחורה כמוה ידעה לא להתייחס אליו ולהמשיך הלאה (כי למען האמת היא מעל הרמה של רוב בני האדם על כוכב הלכת הזה) - אבל היא נפגעה, בגלל זה היא זכרה את זה וסיפרה לכיתה שלה את זה

יש בחורה שאם אותו החנבץ היה ניגש אליה עם אותו המשפט - כנראה היתה חוזרת להפרעת אכילה שהיתה לה בעבר , או לכל חור שחור שקשור בדימוי גוף - אם זה לחתוך את עצמה ומי יודע מה עוד , אתם מוכנים לקחת על עצמכם את האחריות שיש מצב ואתם הורגים מישהו בעזרת המילים שלכם?

אתם באמת חושבים שלגשת למישהי ולפגוע בה ישיג לכם אותה? - הרי הערסית שזה כנראה מכוון אליה תתן לכם סטירה עם הצד המשפיל של היד , והבחורה שלקחה את זה קשה כנראה תצחקק איתכם חזרה , תגיד אולי אתה צודק ותמשיך ללכת - אבל שהיא תגיע הביתה מי יודע מה היא תעשה לעצמה....

בתור אנשים בקהילה הזו "מסטר לייטן" קשור אליכם?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

תנסי פורום אחר. פה שונאים פיקאפ ומעדיפים באנגים.
    נערך לאחרונה על ידי R0Y; 22-10-2012 בשעה 21:46.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי R0Y צפיה בהודעה
    תנסי פורום אחר. פה שונאים פיקאפ ומעדיפים באנגים.
    אין פורום אחר בנושא
    חיפשתי , ואני מניחה שבשביל שהם יעשו פיק אפ כזה הם צריכים לעשן באנג קודם...

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    =)

ציטוט נכתב במקור על ידי alice1402 צפיה בהודעה
    באחד משיעורי הפסיכומטרי שלי, המורה שלי שהיא אדם מקסים - באה ביציאה אני אתחיל קבוצה של פיק אפ מתמטיקה וככה נשמיד את אומנות הפיתוי
    אחרי זה היא סיפרה שהיא הסתובבה לתומה בקניון יום אחד וניגש אליה מישהו שהחמיא לה על השמלה שלה אבל אז בא בטוויסט של "אם היית רזה יותר היא היתה יושבת עליך טוב יותר" והיא סיפרה לנו שזו היתה קבוצה של אנשים שניגשו ככה לבחורות בקניון וכמה וכמה בחורות

עיזבו את העיניין שאתם מדרגים בחורות כמו מתקפה של פוקימון או עפרונות ציור, בחורה כמוה ידעה לא להתייחס אליו ולהמשיך הלאה (כי למען האמת היא מעל הרמה של רוב בני האדם על כוכב הלכת הזה) - אבל היא נפגעה, בגלל זה היא זכרה את זה וסיפרה לכיתה שלה את זה

יש בחורה שאם אותו החנבץ היה ניגש אליה עם אותו המשפט - כנראה היתה חוזרת להפרעת אכילה שהיתה לה בעבר , או לכל חור שחור שקשור בדימוי גוף - אם זה לחתוך את עצמה ומי יודע מה עוד , אתם מוכנים לקחת על עצמכם את האחריות שיש מצב ואתם הורגים מישהו בעזרת המילים שלכם?

אתם באמת חושבים שלגשת למישהי ולפגוע בה ישיג לכם אותה? - הרי הערסית שזה כנראה מכוון אליה תתן לכם סטירה עם הצד המשפיל של היד , והבחורה שלקחה את זה קשה כנראה תצחקק איתכם חזרה , תגיד אולי אתה צודק ותמשיך ללכת - אבל שהיא תגיע הביתה מי יודע מה היא תעשה לעצמה....

בתור אנשים בקהילה הזו "מסטר לייטן" קשור אליכם?

לא מאמי, הוא סתם הסתלבט .

הוא עבד כנראה על משהו שנקרא פחד גישה => פיתח קצת את הבטחון העצמי שלו בלגשת למישהי שהוא לא מכיר ולדבר איתה .

הוא אולי קצת התנהג לא יפה,
    אבל באמת, קצת צחוקים באמצע היום המשעמם של מדריכת פסיכומטרי יכולים לעשות לה טוב .

תאמיני לי האומני פיתוי המטומטמים האלה רק עושים לך טובה - הופכים תחיים שלכן ליותר מעניינים ואתן רצות לספר עליהם לחבורת שלכן ולכתוב עליהם סטטוסים בפייס .

כולם מרוויחים .
    קחי את זה לצד החיובי )
    If you continue to do what you’ve always done,
    you’ll continue to get what you’ve always got
    and that means - no girls

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אריאל
    לייקים
    65
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    (-:

ציטוט נכתב במקור על ידי Cats Lover צפיה בהודעה

הוא עבד כנראה על משהו שנקרא פחד גישה => פיתח קצת את הבטחון העצמי שלו בלגשת למישהי שהוא לא מכיר ולדבר איתה .

אבל באמת, קצת צחוקים באמצע היום המשעמם של מדריכת פסיכומטרי יכולים לעשות לה טוב .

תאמיני לי האומני פיתוי המטומטמים האלה רק עושים לך טובה - הופכים תחיים שלכן ליותר מעניינים ואתן רצות לספר עליהם לחבורת שלכן ולכתוב עליהם סטטוסים בפייס .

כולם מרוויחים .
    קחי את זה לצד החיובי )

אחי הוא יכל לעבוד על הביטחון העצמי שלו גם בלי לפגוע כמו איזה מניאק...

וחוץ מזה אם מישהי בוא נגיד 5-6 (מבחינת מראה) הייתה באה אלייך ואומרת לך מה זה איזה חולצה מכוערת דוגרי הייתה ממשיך לדבר איתה או מתעלם ממנה?

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

alice1402 הסיכון שתיארת משתמע לשתי פנים.
    אצלי בעיר ישנה איזו אגדה אורבנית שבחורה זרקה את חבר שלה והבחור הזה טיפס לראש הגשר אצלי בעיר (ניתן להגיע אליו רק ע"י טיפוס מסוכן) וצעק בקולי-קולות שאם החברה שלו לא תחזור אליו הוא יקפוץ ויתאבד.. האגדה מספרת שבסוף באו כוחו הביטחון והצליחו למנוע ממנו התאבדות אבל מי יודע מה באמת קרה..

אז בפעם הבאה שאת זורקת בחור או מנפנפת גבר שבא להתחיל איתך, את לוקחת על עצמך את האחריות שיש מצב שאת תהרגי אותו בגלל זה? (אם תהיי באמת נאמנה לגישה שלך).

ולגבי המורה שלך, לדעתי אם היא טרחה כלכך וציינה לכם את זה בשיעור פסיכומטרי (שבשיעור כזה זמן שווה את הציון שלך במבחן ואת הכסף שאת משלמת..) אז לדעתי הוא בהחלט הצליח להשפיע עליה או לערער אותה ואם היה מתאמץ יותר יש מצב לא קטן שהיה משיג אותה והיא הייתה מספקת לך גירסא אחרת לסיפור, גירסא בהרבה יותר ורודה ורומנטית.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 22-10-2012 בשעה 22:24.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

כולם מרוויחים .
    קחי את זה לצד החיובי )
    אני רואה את הבעיות האלה מקרוב מידי , יש לי במשפחה אדם קרוב עם הפרעות אכילה , הוא נכנס לשם בגלל שמישהי זרקה לו הערה - אפילו לא מישהי שהיתה חשובה לו

לא ענית לי על השאלה , בתור אחד שכנראה משתמש בזה , אתה מודע לכך שאתה מסוגל להרוג אנשים? והאם אתה לוקח אחריות על זה?

כי אין פה צד חיובי , יש פה לוז לוז סיצ'ואיישן , אתם יוצאים מפגרים והן יוצאות פגועות - ואם יצאתם בטעות על דקסטר כמוני אז יצאתם גם מפגרים וגם פגועים
    נערך לאחרונה על ידי alice1402; 22-10-2012 בשעה 22:23.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

אם איי פעם למדת קורס פסיכומטרי של כמעט חצי שנה אתה בטח יודע שחייבים להכניס גם פן אישי בלימוד
    גם אצלנו יש אגדה כזו והבחור באמת התאבד
    יש הבדל בין לבוא ולחפש את העקב אכילס של הבחורה לבין להתמודד עם לב שבור לא נכון, כי פה יש מצב למנוע את זה - אתה רוצה מישהי תתחיל לדבר איתה על הספר שראית שמבצבץ לה מהתיק או על הרינגטון של הטלפון שלה , יצרת מחנה משותף היא יכולה לדבר איתך שעות עכשיו
    שקשר לא עובד אז קשר לא עובד - שאין משיכה אין טעם למרוח את זה - אלו שני מקרים שונים

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    =)

אני רואה את הבעיות האלה מקרוב מידי , יש לי במשפחה אדם קרוב עם הפרעות אכילה , הוא נכנס לשם בגלל שמישהי זרקה לו הערה - אפילו לא מישהי שהיתה חשובה לו

לא ענית לי על השאלה , בתור אחד שכנראה משתמש בזה , אתה מודע לכך שאתה מסוגל להרוג אנשים? והאם אתה לוקח אחריות על זה?

כי אין פה צד חיובי , יש פה לוז לוז סיצ'ואיישן , אתם יוצאים מפגרים והן יוצאות פגועות - ואם יצאתם בטעות על דקסטר כמוני אז יצאתם גם מפגרים וגם פגועים
    ראית את הסרט "רוצי, לולה, רוצי" ?

חלק נפגעות מזה שאני מחמיא להן על השיער, חלק נפגעות מזה שאני לא מתחיל איתם או עוד משהו .

חלק רוצות להתאבד בגלל שאני לא רוצה קשר רציני איתן ( לא באמת, אבל קורה לאנשים)

אין מה לעשות, הבעיה היא לרוב באנשים האלה .

עם קצת בלאגן גורם לבחורה נזק נפשי פסיכי...אם לא היה בה האומן פיקאפ משהו אחר היה קורה.
    If you continue to do what you’ve always done,
    you’ll continue to get what you’ve always got
    and that means - no girls

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ראית את הסרט "רוצי, לולה, רוצי" ?

חלק נפגעות מזה שאני מחמיא להן על השיער, חלק נפגעות מזה שאני לא מתחיל איתם או עוד משהו .

חלק רוצות להתאבד בגלל שאני לא רוצה קשר רציני איתן ( לא באמת, אבל קורה לאנשים)

אין מה לעשות, הבעיה היא לרוב באנשים האלה .

עם קצת בלאגן גורם לבחורה נזק נפשי פסיכי...אם לא היה בה האומן פיקאפ משהו אחר היה קורה.
    המצאת כרגע סרט "אוהב חתולים" ?
    העיקרון שהנזק כבר קיים - ובגלל שאתה לא מכיר מישהי על תיגש אליה ככה אלה אם כן אתה מוכן לקחת על עצמך את ההחמרה במצב .
    בא לי לשאול אותך מלא שאלות (טבע האדם מאוד מצחיק אותי) אבל נראה לי שזה כבר יהיה חושפני מידי בשבילך.

הוא נגנג אותה על מנת לשבור את הביצ' שילד שלה, להוריד את הערך שלה ולהעלות את שלו על מנת ליצור משיכה, ככה מתנהג אלפא מייל.

אפילו HB10 נשברת אחרי שלושה נגים ברציפות.

בברכה, מסטר ביטחון.

אה וטיילר, לא אמרנו שאתה עוזב את אטרף?

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אני לא עושה פיקאפ אבל לי אישית נמאס מכל ה"הפרעות אכילה" ובולשיט כזה.
    בתאכלס על הזין שלי איך היא מרגישה. מצידי שתרעיב את עצמה למוות. למה? כי התגובה שלה קיצונית אחושרמוטה. אם כל טמבל שהיא לא מכירה היה ניגש אליה וזה היה משפיע עליה ככה כנראה שהיא לא הייתה בחיים עדיין.
    זה שהיא לקחה את זה כל כך קשה מראה עד כמה שיש לה בעיות דימוי עצמי קשות שגם אם 50000 כוסונים יגידו לה שהם היו מתים לשכב איתה גם אז זה לא היה עוזר.
    אדם שמגיב תגובה קיצונית כזאת הוא זבל. לאף אחד לא אכפת ממנו. אנשים גורמים לעצמם את ההפרעות אכילה ועוד הרבה בולשיט שנעים לאנשים להאשים את התקשורת או ויקטוריה סיקרט או כל סוכנות דוגמניות אחרת. זה נגרם להם נטו מעצמם.
    אז כמו שאמרתי בעיה שלה ומצידי שתרעיב את עצמה למוות.
    ציטוט נכתב במקור על ידי -Ariel- צפיה בהודעה
    אחי הוא יכל לעבוד על הביטחון העצמי שלו גם בלי לפגוע כמו איזה מניאק...

וחוץ מזה אם מישהי בוא נגיד 5-6 (מבחינת מראה) הייתה באה אלייך ואומרת לך מה זה איזה חולצה מכוערת דוגרי הייתה ממשיך לדבר איתה או מתעלם ממנה?
    1. מה לפגוע? לא אוהב פיקאפ וכל המשטים המחורבנים האלה אבל מה הוא צריך לדאוג לכל העולם ואשתו? כמו שיש כאלה שנפגעים יש כאלה שזה לא מזיז להם ויש כאלה שבכלל מחזירים. זין בעין למה שהעולם יתאים את עצמו לבעיות של איזה טמבלית?

2. אם אין לי מה לעשות והיא נראית בסדר אז למה לא? אבל לא מהאלה שאם רואים אותך איתה זה פאדיחות, אחת שנראית נורמאלי + לבושה יפה.
    ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    \
    אז בפעם הבאה שאת זורקת בחור או מנפנפת גבר שבא להתחיל איתך, את לוקחת על עצמך את האחריות שיש מצב שאת תהרגי אותו בגלל זה? (אם תהיי באמת נאמנה לגישה שלך).
    איפה היית כשסודיני היה צריך אותך?
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    אני לא עושה פיקאפ אבל לי אישית נמאס מכל ה"הפרעות אכילה" ובולשיט כזה.
    בתאכלס על הזין שלי איך היא מרגישה. מצידי שתרעיב את עצמה למוות. למה? כי התגובה שלה קיצונית אחושרמוטה. אם כל טמבל שהיא לא מכירה היה ניגש אליה וזה היה משפיע עליה ככה כנראה שהיא לא הייתה בחיים עדיין.
    זה שהיא לקחה את זה כל כך קשה מראה עד כמה שיש לה בעיות דימוי עצמי קשות שגם אם 50000 כוסונים יגידו לה שהם היו מתים לשכב איתה גם אז זה לא היה עוזר.
    אדם שמגיב תגובה קיצונית כזאת הוא זבל. לאף אחד לא אכפת ממנו. אנשים גורמים לעצמם את ההפרעות אכילה ועוד הרבה בולשיט שנעים לאנשים להאשים את התקשורת או ויקטוריה סיקרט או כל סוכנות דוגמניות אחרת. זה נגרם להם נטו מעצמם.
    אז כמו שאמרתי בעיה שלה ומצידי שתרעיב את עצמה למוות.

1. מה לפגוע? לא אוהב פיקאפ וכל המשטים המחורבנים האלה אבל מה הוא צריך לדאוג לכל העולם ואשתו? כמו שיש כאלה שנפגעים יש כאלה שזה לא מזיז להם ויש כאלה שבכלל מחזירים. זין בעין למה שהעולם יתאים את עצמו לבעיות של איזה טמבלית?

2. אם אין לי מה לעשות והיא נראית בסדר אז למה לא? אבל לא מהאלה שאם רואים אותך איתה זה פאדיחות, אחת שנראית נורמאלי + לבושה יפה.
    איפה היית כשסודיני היה צריך אותך?
    אז אני מבינה שאתה נהנה לקחת טלפון מבחורה שבורה לצלצל יום אחר כך או שבוע אחר כך ולשמוע מההורים שלה שהיא התאבדה... אתה אדם מקסים, שירבו כמוך!

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אז אני מבינה שאתה נהנה לקחת טלפון מבחורה שבורה לצלצל יום אחר כך או שבוע אחר כך ולשמוע מההורים שלה שהיא התאבדה... אתה אדם מקסים, שירבו כמוך!
    י'טמבלית לכי תלמדי הבנת הנקרא לפני שאת עושה פסיכומטרי תקראי ת'שורה הראשונה
    מצידי תרעיבי את עצמך גם את
    נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 22-10-2012 בשעה 23:18.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect