קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. טוב אני לאדע מה לעשות עם דבר כזה כנסו..בכשר לגיוס
    על ידי עייף בכיתה חם במיטה בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 21-11-2007, 14:13
  2. תקשיבו אני מחפש נעלי סקייטרים או סטייל כזה ..
    על ידי Moshe בפורום אופנה וטיפוח
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 15-09-2007, 10:48
  3. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 12-07-2007, 16:04
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 54

אני מחפשת תשובות - ולא אני לא סוכנת של אף אידיוט כזה או אחר - עמוד 3

מורחקים
    שם פרטי
    אנטי כובע
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כובעים הם שקרנים

מלחמות זה באמת מטומטם ומיותר ורק מזיק לכלכלה אבל עדיין..עם כל האמת צריכים להיות מציאותיים. לא אכפת לי מהאנשים שמתים מרעב. לא אכפת לי שנכה צה''ל נמצא בחובות לשוק האפור ומבזבז את כל הכסף על התרופות. לא אכפת שלמשפחה יש ילדים שאין להם מה לאכול. לא אכפת לי מאף אחד ואפילו לא מעצמי. כל מה שאכפת לי ממנו זה שיהיה לי חופש פיננסי כדי להגשים את החלומות הפרועים שלי. בשביל זה לא צריך להיות חלק מהטופ 100 בפורבס אבל צריך לחשוב על החופש שלך ולא על אחרים. מי שלא חושב בשביל עצמו לא מגיע לחיות.

כל מי שמת מערב, מגיע לו למות. כל מי שסובל, מגיע לו לסבול. כל מי שנמצא בחובות, מגיע לו להכנס לחובות גדולים יותר. כל מי שיש לו מינוס בבנק, הביא את זה על עצמו ועל המשפחה הנחותה שלו. מי שלא דואג לעצמו, לא מגיע שידאגו לו. לי אף אחד בחיים לא דאג ולאף אחד לא היה אכפת ממני (ככה אני מרגיש כי הכל זה אינטרסים שלהם לקדם את עצמם דרכי), למה שיהיה לי אכפת מאחרים?
    לא שאני נעלב על זה. אני לא קיים. אני אף אחד. אני גם לא רוצה להיות מישהו ש"יאהבו" אותו. כל מה שאכפת לי ממנו זה החלומות הפרועים שלי, החופש פיננסי וכל מה שקשור לLMS. שאר הדברים בחיים לא שווים יריקה.

אנחנו כלום ללא השווי שלנו בשוק. חיי אדם לא שווים אפילו דולר, ברחוב יהרגו אותך על פחות בלי להסס. מה שקובע האם אתה עבד או מלך, הוא הLMS בלבד.
    נערך לאחרונה על ידי Anti-Kova; 23-10-2012 בשעה 01:53.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Anti-Kova צפיה בהודעה
    מלחמות זה באמת מטומטם ומיותר ורק מזיק לכלכלה אבל עדיין..
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחח מלחמות מזיקות לכלכלה?! מה אתה ליצן?!
    מזיק אולי לכלכלה של המדינה... לבנקים ולעשירים הם עושים רק טוב(תחקור קצת)..
    אתה יודע כמה שליטה על האנשים ארה"ב משיגים כל שנה בזכות קידום ה"טרור הוא מזיק" וכל מיני שקרים כאלה.. איך אתה חושב אפשר להעביר חוקים בימינו הכל מכור כל מי שנבחר הוא נבחר מראש כאחד האנשים של התאגידים והכסף עושה את העבודה..

עם כל האמת צריכים להיות מציאותיים. לא אכפת לי מהאנשים שמתים מרעב. לא אכפת לי שנכה צה''ל נמצא בחובות לשוק האפור ומבזבז את כל הכסף על התרופות. לא אכפת שלמשפחה יש ילדים שאין להם מה לאכול. לא אכפת לי מאף אחד ואפילו לא מעצמי. כל מה שאכפת לי ממנו זה שיהיה לי חופש פיננסי כדי להגשים את החלומות הפרועים שלי. בשביל זה לא צריך להיות חלק מהטופ 100 בפורבס אבל צריך לחשוב על החופש שלך ולא על אחרים. מי שלא חושב בשביל עצמו לא מגיע לחיות.
    גם לי אכפת מזה שיהיה לי חופש אך אצלי החופש מבוטא בלא ליהיות תלוי בשום גורם.. ברגע שאני לא יהיה תלוי במערכת הכספית אני יהיה חופשי.
    ברגע שאני תלוי בבנקים שמפליצים כסף שאפילו לא שייך להם, הם תמיד יוכלו להחזיק אותי בביצים..

כל מי שמת מרעב, מגיע לו למות. כל מי שסובל, מגיע לו לסבול. כל מי שנמצא בחובות, מגיע לו להכנס לחובות גדולים יותר. כל מי שיש לו מינוס בבנק, הביא את זה על עצמו ועל המשפחה הנחותה שלו. מי שלא דואג לעצמו, לא מגיע שידאגו לו. לי אף אחד בחיים לא דאג ולאף אחד לא היה אכפת ממני (ככה אני מרגיש כי הכל זה אינטרסים שלהם לקדם את עצמם דרכי), למה שיהיה לי אכפת מאחרים?
    לא שאני נעלב על זה. אני לא קיים. אני אף אחד. אני גם לא רוצה להיות מישהו ש"יאהבו" אותו. כל מה שאכפת לי ממנו זה החלומות הפרועים שלי, החופש פיננסי וכל מה שקשור לLMS. שאר הדברים בחיים לא שווים יריקה.
    אף אחד לא דואג לאף אחד בגלל המודל הכלכלי כי זה לא משתלם לדאוג לאף אחד..
    במודל אחר זה יכול ליהיות מאוד משתלם לדאוג לאחר..
    ברור מאליו ששיתוף פעולה עם תחרות עצמית יותר טוב מתחרות באחר.

אנחנו כלום ללא השווי שלנו בשוק. חיי אדם לא שווים אפילו דולר, ברחוב יהרגו אותך על פחות בלי להסס. מה שקובע האם אתה עבד או מלך, הוא הLMS בלבד.
    מסכים
    בלה בלה
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 23-10-2012 בשעה 02:05.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

קונגי, אתה מדבר כמו האלה שאומרים לכאלה שיורדים מהארץ "תשארו! מי יעשה את השינוי?". זה לא עובד ככה. וגם אם זה יעבוד, מתי תראה את השינוי? בגיל 80 שאתה בקושי זז?
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

טיילר,lms יהיה עוד מעט פתרון גרוע כי lms זה בעצם הריגה עצמית ונזק לכל דבר ולכולם,כן אני מסכים,אלו הנאות מידיות והרגשות טובות (ואני מדבר בתור אחד שמכיר טוב טוב את חיי הרחוב,אני יודע מה זה,ובתור אחד שלקח וניסה הרבה דברים,ועברתי בין כל סוגי הלייףסטייל)זה כיף בטווח הקצר,אבל מזיק בטווח הרחוק.

אנחנו נועדנו בשביל לשרוד,ו lms עושה בדיוק את ההפך,במאוחר או במוקדם(וזה יהיה במוקדם) אנחנו נצטרך להחליף פתרון,לא תשאר לנו ברירה ואני מבטיח לכולם פה שזה יקרה ב 100%,ואתה לא יכול לעשות כלום בנידון,זה פשוט מה שיקרה וזהו.

וזה יקרה בקרוב,אנחנו מבזבזים את המשאבים שלנו בכמויות ענקיות,אנחנו נצטרך תחליף לזה.

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ
    If your'e good at something, never do it for free

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    .
    תקשיב לי טוב יחתיכת דגנרט אם אתה לא עושה פיקאפ תאסוף את עצמך ותצא מפה לפני שאתה מרשה לעצמך לכתוב את הזוועה שכתבת.

כשאין לך הבנה בסיסית בפסיכולוגיה, ולפי ההתבטאויות שלך גם בחיים, אל תפתח את הפה המזוהם שלך ותטיף מוסר על משהו שאין לך אפילו חצי מושג בו.

'בעיות דימוי עצמי' הוא מונח הרבה יותר רחב ממה שהמוח הצר שלך מסוגל להבין אז אל תזרוק מילים יותר גבוהות ממך.

בקיצור, אם עוד פעם אחת אני אראה את הזלזול הזה פה אתה תעוף מפה, וכל אחד אחר.

ציטוט נכתב במקור על ידי eriK צפיה בהודעה
    תקשיב לי טוב יחתיכת דגנרט אם אתה לא עושה פיקאפ תאסוף את עצמך ותצא מפה לפני שאתה מרשה לעצמך לכתוב את הזוועה שכתבת.

כשאין לך הבנה בסיסית בפסיכולוגיה, ולפי ההתבטאויות שלך גם בחיים, אל תפתח את הפה המזוהם שלך ותטיף מוסר על משהו שאין לך אפילו חצי מושג בו.

'בעיות דימוי עצמי' הוא מונח הרבה יותר רחב ממה שהמוח הצר שלך מסוגל להבין אז אל תזרוק מילים יותר גבוהות ממך.

כמה סטים פתחתה בחיים שלך?
    נערך לאחרונה על ידי confidencematters; 23-10-2012 בשעה 09:01.

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Anti-Kova צפיה בהודעה
    אגב אפשר להיות "מוזר" בקטע טוב ולא כמו אספרגר מחורבן. נגיד, איך שאני חושב אולי אחוז אחד מהעולם חושב ככה כלכלית. אבל מעבר לזה, אני לא מתנהג כמו אספרגר ומטריד בחורות מינית בעזריאלי. זה ההבדל בין גאון לבין אספרגר מסריח.
    מכל בליל השטויות שכתבת זה הדבר היחיד שאשכרה נכון. יש להיות מיוחד או יותר נכון פשוט לזרום עם מה ה"ייחודיות, שלך ולא להיכנע לתכתיבים של החברה - ויש להיות מוזר.

כנ"ל לגבי פיקאפ. אתה יכול להיות מיוחד בזה שאתה כן הגבר שנראה מעניין וזה שאין לו פחד לגשת ולפתוח שיחה עם אישה זרה - ואתה יכול להיות מטומטם שחושב שאם היא אומרת לך "עוף ממני יא מוזר" אז זה ביצ'שילד ומה שאתה צריך זה לתת לה נאג ב45 מעלות.

אבל - וזה אבל גדול - אם אתה לא מטומטם אתה כן יכול ליישם את כל הדברים האלה בצורה שתביא תוצאות.

מורחקים
    שם פרטי
    אנטי כובע
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כובעים הם שקרנים

הקטע הוא שכולם בפיקאפ יצורים. קהל היעד של התחום הזה הוא יצורים.

אני בעצמי מתחיל עם בחורות ומאוד תקשורתי וחברותי אבל אני לא מפגר שחושב שלגשת ל1000 בחורות בחודש יעשה אותי זיין על ואני גם לא מפגר שמאמין של"גורואים" בתחום הזה יש איזה הישגים ברמה של בראד פיט. תתעורר נשמה תסתכל על איזה תחום ועל איזו קהילה אתה מגן, האנשים הם בדיחה. אני מציע לך שפעם תצא עם כובעים, אם אחרי פעם אחת או פעמיים לא תקלוט שהם בדיחה מצבך רע.

ומה לא נכון במה שכתבתי? מה אתה היפי מהמחאה החברתית שדואג לעניים?

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

אתה לא יורד לסוף דעתי. לגשת לאלף בחורות לא יעשה אותך זיין - אבל אם אתה בנאדם שמפחד מכל דבר שיש לו וג'יינה - אתה צריך לדבר עם 1000 וג'יינות כדי שיכנס לך אלף פעם לראש כמה זה מטומטם.

זה בערך כמו להתמודד עם פחד גבהים.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי eriK צפיה בהודעה

אוקי. סבבה. במקום להגיד לי "שתוק אתה טועה" תסביר לי איפה אני טועה.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    NOWWWWWWWWWWWWWWWW

ציטוט נכתב במקור על ידי Rasta86 צפיה בהודעה
    אתה לא יורד לסוף דעתי. לגשת לאלף בחורות לא יעשה אותך זיין - אבל אם אתה בנאדם שמפחד מכל דבר שיש לו וג'יינה - אתה צריך לדבר עם 1000 וג'יינות כדי שיכנס לך אלף פעם לראש כמה זה מטומטם.

זה בערך כמו להתמודד עם פחד גבהים.
    זהו, שלא

פיקאפרים יוצאים לסארג'ים כדי להשיג בנות ולא כדי להתמודד עם פחד

והם מאמינים שזה מה שיעשה אותם אלפא או איזה בולשיט אחר

לא פחד גבהים ולא קלסטרופוביה

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי diqnus צפיה בהודעה
    זהו, שלא

פיקאפרים יוצאים לסארג'ים כדי להשיג בנות ולא כדי להתמודד עם פחד

והם מאמינים שזה מה שיעשה אותם אלפא או איזה בולשיט אחר

לא פחד גבהים ולא קלסטרופוביה
    אני אסביר לאט. אם אתה מפחד מגבהים כנראה לעולם לא תנקה חלונות ולא תהיה לוליין בקרקס. אם תרצה לעשות את הדברים האלה תצטרך להתמודד עם הפחד גבהים שלך.

אם אתה מפחד מנשים, לעומת זאת, או יותר נכון מאינטראקציות חברתיות - זה קצת יותר בעייתי. אתה תפסיד הרבה יותר מאשר להיות לוליין. חלק מזה זה גם שלא תזיין.

אז אם אחד כזה רוצה לזיין, מה שהוא צריך לעשות זה קודם כל להיפטר מהפחד שלו מאנשים.
    מיצידי שלא יעשה סארג'ים - שילך לרופא אליל מבחינתי.. שיעמוד על הראש כל יום עשר דקות ויגיד "אום נאמה שיוואיה". שיעשה מה שזורם לו - אבל שיפטר מהפחד הזה וזה הדבר הכי חשוב כדי להתחיל לזיין. וכדי לעשות עוד אלף ואחד דברים אחרים.

מורחקים
    שם פרטי
    אנטי כובע
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כובעים הם שקרנים

אם לבנאדם יש פחדים ובטחון עצמי ממש ממש ברצפה אז פיקאפ במינון הנכון יעזור לו. אני בעצמי ניסיתי את זה על מישהו שהיה חסר בטחון והחלטתי לעזור לו (היו לו נתונים טובים והיה חבל לי על הילד). עשיתי איתו דברים שאתם תכנו אותי עליהם "כובע". אבל על הזין שלי, זה עזר לו. ולא ראיתי פתרון יותר טוב במקרה שלו.
    וגם את זה לא עשיתי סתם ככה אלא כי ידעתי שהבחור חברותי מטבעו והוא צריך רק לעשות מייקאובר ולא להיות ביישן אלא זורם. ידעתי שאחרי התהליך הזה, הוא ימשיך להכיר אנשים ובנות ויכיר לי כל מי שאני רק אגיד לו.
    אנשים כאלה נאמנים אליך אחרי תהליך שכזה. ואם יש לך אדם עם מלא מעגלים חברתיים שנאמן אליך, חיי החברה והמין שלך מסודרים. שלא נדבר על קשרים שהיו לי לפני. מה שכן, אסרתי לו לצאת עם כובעים כי הסברתי לו למה הם נחותים מאיתנו ולא רואים דברים שאנחנו רואים. אם היינו יוצאים עם הקהילה הכובעית, הוא היה מדרדר לי ולא מכיר לי בנות ברמה ואנשים ברמה.
    זה בעצם LMS בצורתו המתקדמת.

אבל ביננו, כמה כבר משתמשים בפיקאפ בצורה כזאת? לא ראיתי אפילו אחד.

אבל ברגע שאתה עושה מייקאובר שמספק את הבחורות, אתה כבר לא ביישן שמפחד אפילו להסתכל לאנשים בעיניים, אין לך סיבה להמשיך לעשות פאדיחות לעצמך. אין לך סיבה לצאת לסארג'ים כמו מפגר. ואין לך מה לעשות בקהילת הכובעים אלא אם כן אתה יוצא נגד התחום הזה כמוני.
    נערך לאחרונה על ידי Anti-Kova; 23-10-2012 בשעה 12:32.

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

אחד

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

וברור שאחרי שאין לך פחד גישה יותר אין טעם להמשיך לצאת במיוחד בשביל לסארג' בשלב הזה זה דבילי בשלב הזה כל פעם שתצא מהבית אם תראה מישהי שבא לך לדבר איתה פשוט תלך לדבר איתה
    נערך לאחרונה על ידי Rasta86; 23-10-2012 בשעה 12:35.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect