נכתב במקור על ידי
TheNuts
כל מה שצריך זה ריסים בולטים, וכל בחורה ברחוב תהיה שלכם!
0 כסף, לא להתאמן בחד"כ ובלי ללעוס בזוקה למוות.
וברצינות, אני חושב שקצת נסחפו פה משתי הכיוונים.. כל הLMSיאדה מצד אחד וכל אלו שמתעקשים להגן על הפיקאפ הקלאסי, שגם לטעמי הוא ברובו תפל, מלא בשטויות אנתרופולוגיות יענו שלא מחזיקות מים לכל מי שמבין אפילו טיפה במדעי החברה, והחברות האלו משתמשים בחצאי אמיתות ופרסום שקרי בשביל לעשות הון מכמה טיפים בסיסיים שאפשר להעביר בשעה וחצי ולבד גם הם לא יעשו את כל ההבדל שבעולם.
מצד שני, גם הרבה קואצ'רים עושים בדיוק את אותו הדבר בלי קשר לפיקאפ. coachinghate.org בדרך.
אני מסתובב כל היום עם הסטודנטיות הכי "היי-סוסייטי" בארץ. כולן כוסיות, רובן חכמות, מאמן אישי, החלקה ברזילאית מיובאת אישית מריו, ונוהגות ברכב שסביר להניח עולה יותר מהרכב של אבא שלכם. לא נכנס לפרטים אישיים עלי כי אתם מוזרים חסרי חיים, אבל למי שמבוגר מספיק בשביל להבין, בואו נגיד ש
נראה כמו מסיבת כיתה ליד האילת\תאילנד שלנו. הבנתם תתמונה?
מי שחושב שהבחורות האלו רדודות מספיק בשביל לזרום עם כל בחור שנראה טוב ומתחיל איתן גם אם אין לו מה להגיד, אתם חיים בעולם של סרטים - הן לא סופרות אנשים שמגמגמים להן או לא יכולים לדבר ברצינות על שום דבר מעניין. מי שחושב שהן איזה חסרות ביטחון שאשכרה ניגשות לבחורים רק כי הם נראים טוב, חי בעוד יותר סרט. מי שחושב שהעובדה שיש מישהו שיש לאבא שלו כסף מרשימה אותן בכלל לא הבין את הפרנציפ, אבא קנה להן אתמול מיני קופר. הן לא צריכות אותך. אתה לא יכול לחכות שהLMS שלך יעשה עליה רושם, כי אם אתה לא תיגש אליה ותתחיל לקדם דברים, מחר כבר יש לה חבר חדש, אם בכלל יצא והיא נפרדה עם החבר שלה מהצבא מראש, כי בחורות כאלו לא זורקים.
כל נושא הסושייל פרוף (או הסטאטוס בLMS)? אם הוא לא מגובה בביטחון, וקידום עניינים, אולי ייצא לכם לזיין את החברה הפחות יפה שמסתובבת איתן, כי היא גם ככה תהיה היחידה ש"תחפש" תשומת לב (ובכלל תחכה מראש, זוכרים שהיא יכלה להשיג חבר עוד אתמול?) מאנשים איכותיים שמסתובבים במקומות איכותיים שנראים סבבה ויש להם מה להגיד אבל אין להם את הביטחון לעשות להתחיל להזיז דברים. (ולכל מי שחושב שלכל מי שנראה טוב או טוב חברתית יש ביטחון לקחת מישהי הצידה ולנשק שיש אותה, סתם כי הם כאלה. נחש מה, עיין ערך סרט שוב.)
והכי חשוב, מי שלא יאמין שיש עוד בחורות בעולם שירצו אותו חוץ מהכוסית שהסכימה להחליף איתו כמה מילים, א' - לא יהיו לו ידידות בחיים - זה מאוד פשוט, נידיות זה מלחיץ ובחורות חותכות כאלו מהחיים שלהן ממש מהר, אם היא היתה צריכה לשמור על קשר עם כל לחוץ מאוהב היא הייתה מקבלת 300 שיחות שלא נענו ביום. ב' - הוא ישאר חסר ביטחון כי הוא תלוי בחיזוק החיובי הזה של כל בחורה שהוא מדבר איתה, ג' - הוא בחיים לא יקדם שום דבר כי זה לא "הרגע הנכון" והוא יהיה לחוץ מידי להרוס אם כבר איכשהו הלך לו.
אז מה שצריך חוץ ממראה (ולטעמי מנקודה מסויימת - נניח שמראה זה מאחד עד עשר אז משבע, זה אפילו יותר אפקטיבי ממראה) זה:
סושייל פרוף - הראתי מחקרים, אני יכול להראות עוד הרבה, זה נבדק אלף פעם: אם אתה מסתובב עם אנשים שנראים טוב אתה נראה טוב יותר, אם אתה מסתובב עם בחורות אתה נראה פי 30 יותר טוב. חוץ מזה שזו הדרך הכי קלה להסתובב עם עוד בחורות ולדעת מי פנוייה ומי בדיוק נפרדה מהחבר ומה פה ומה שם.
ביטחון - ולא, זה לא איזה מושג עתידי שיגיע רק אחרי שיהיו לכם לסתות ענקיות ומלא כוסיות בחיים, ביטחון זה משהו שאתה עושה. אני מאמין שאת רוב הפחדים והלחצים אפשר להעלים אם פשוט עושים את מה שמפחדים ממנו, (כן, זה אומר שצריך לגשת לבחורות בשביל להפסיק לפחד מלגשת לבחורות, זה לא אומר שצריך להציק להן או להתחיל איתן, אבל לדבר עם נ-ש-י-ם בניגוד לקבוצה של גברים בכיתה מוזרה שמרצים אחד לשני איך לדבר עם נשים, נניח יותר אפקטיבי). אם זה לא עוזר, תחפשו עזרה מקצועית, יש אנשים עם חרדות חברתיות מפה ועד להודעה חדשה, יש כדורים נגד זה, יש טיפולים פסיכולוגים, יש פיתרונות. לא בשביל הכוס, יותר בשביל שתוכלו להתחיל להנות מהפאקינג חיים האלה, חיים רק פעם אחת.
ולקדם דברים מינית - גם קשור לביטחון, אבל בעיקר לטקט, להבין קצת שפת גוף כשמישהי לא צריכה שתשים לה יד על הכתף כי היא גם ככה עוד שניה מטפטפת לך על כל המכנסיים ותתקדם כבר יא איטי, לקדם שיחה לכיוון של סגירה (שמשום מה נדמה לאנשים שזה מונח של הקהילה, זה בכלל מונח ממכירות), ובקיצור "גיים".
אה, נשמע הגיוני?
את זה אמר אדם ליונס בתגובה לשאלה "איך אפשר להצליח עם בנות בלי ללמוד את כל החרא הזה"... אולי שמעתם עליו, בחור נחמד, לוקח איזה 5000 דולר לבוטקמפ. לא כולם שרלטנים, זה שאשתו (שהיא לא מכוערת) היא לא הדבר הכי יפה בעולם לא רלוונטי, הם נשואים, עם התחביבים והעבודה שלו, וואלה מוזר שמישהי בכלל הסכימה להתחתן איתו גם אם הוא היה בראד פיט. שלא נדבר על מושג קטן שנקרא אהבה אמיתית או משהו (שזה לא לכאן, פה מדברים על כוס!)
לא נשמע הגיוני?
אתה:
א' - רדיקלי מידי. כמו אנשים דתיים, אי אפשר לדבר איתך, אתה חי בעולם פרטי משלך מתוך אמונה חסרת פשרות שיש לך את התשובה האמיתית לאושר. כמו אנשים דתיים, אתה אדיוט. לא שווה התייחסות.
ב' - לא קראת את הכל, לא תתייחס למה שתכתבתי וסתם רוצה לכתוב את מה שאתה רוצה לכתוב, הייתי אומר לך למצוא פוסט אחר, אבל גם ככה לא תעשה את זה. לא שווה את התגובה שלי.
ג' - חושב שיש פתרון יותר מדוייק, יאללה בואו, תתווכחו איתי. יש לי חשק.