קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. |HTTP|Metallica - Nothing Else Matters
    על ידי SlutFatma בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 12-04-2006, 10:58
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 74

רק ריסים MATTERS!!

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ברירת מחדל רק ריסים MATTERS!!

כל מה שצריך זה ריסים בולטים, וכל בחורה ברחוב תהיה שלכם!
    0 כסף, לא להתאמן בחד"כ ובלי ללעוס בזוקה למוות.

וברצינות, אני חושב שקצת נסחפו פה משתי הכיוונים.. כל הLMSיאדה מצד אחד וכל אלו שמתעקשים להגן על הפיקאפ הקלאסי, שגם לטעמי הוא ברובו תפל, מלא בשטויות אנתרופולוגיות יענו שלא מחזיקות מים לכל מי שמבין אפילו טיפה במדעי החברה, והחברות האלו משתמשים בחצאי אמיתות ופרסום שקרי בשביל לעשות הון מכמה טיפים בסיסיים שאפשר להעביר בשעה וחצי ולבד גם הם לא יעשו את כל ההבדל שבעולם.

מצד שני, גם הרבה קואצ'רים עושים בדיוק את אותו הדבר בלי קשר לפיקאפ. coachinghate.org בדרך.

אני מסתובב כל היום עם הסטודנטיות הכי "היי-סוסייטי" בארץ. כולן כוסיות, רובן חכמות, מאמן אישי, החלקה ברזילאית מיובאת אישית מריו, ונוהגות ברכב שסביר להניח עולה יותר מהרכב של אבא שלכם. לא נכנס לפרטים אישיים עלי כי אתם מוזרים חסרי חיים, אבל למי שמבוגר מספיק בשביל להבין, בואו נגיד ש נראה כמו מסיבת כיתה ליד האילת\תאילנד שלנו. הבנתם תתמונה?

מי שחושב שהבחורות האלו רדודות מספיק בשביל לזרום עם כל בחור שנראה טוב ומתחיל איתן גם אם אין לו מה להגיד, אתם חיים בעולם של סרטים - הן לא סופרות אנשים שמגמגמים להן או לא יכולים לדבר ברצינות על שום דבר מעניין. מי שחושב שהן איזה חסרות ביטחון שאשכרה ניגשות לבחורים רק כי הם נראים טוב, חי בעוד יותר סרט. מי שחושב שהעובדה שיש מישהו שיש לאבא שלו כסף מרשימה אותן בכלל לא הבין את הפרנציפ, אבא קנה להן אתמול מיני קופר. הן לא צריכות אותך. אתה לא יכול לחכות שהLMS שלך יעשה עליה רושם, כי אם אתה לא תיגש אליה ותתחיל לקדם דברים, מחר כבר יש לה חבר חדש, אם בכלל יצא והיא נפרדה עם החבר שלה מהצבא מראש, כי בחורות כאלו לא זורקים.

כל נושא הסושייל פרוף (או הסטאטוס בLMS)? אם הוא לא מגובה בביטחון, וקידום עניינים, אולי ייצא לכם לזיין את החברה הפחות יפה שמסתובבת איתן, כי היא גם ככה תהיה היחידה ש"תחפש" תשומת לב (ובכלל תחכה מראש, זוכרים שהיא יכלה להשיג חבר עוד אתמול?) מאנשים איכותיים שמסתובבים במקומות איכותיים שנראים סבבה ויש להם מה להגיד אבל אין להם את הביטחון לעשות להתחיל להזיז דברים. (ולכל מי שחושב שלכל מי שנראה טוב או טוב חברתית יש ביטחון לקחת מישהי הצידה ולנשק שיש אותה, סתם כי הם כאלה. נחש מה, עיין ערך סרט שוב.)

והכי חשוב, מי שלא יאמין שיש עוד בחורות בעולם שירצו אותו חוץ מהכוסית שהסכימה להחליף איתו כמה מילים, א' - לא יהיו לו ידידות בחיים - זה מאוד פשוט, נידיות זה מלחיץ ובחורות חותכות כאלו מהחיים שלהן ממש מהר, אם היא היתה צריכה לשמור על קשר עם כל לחוץ מאוהב היא הייתה מקבלת 300 שיחות שלא נענו ביום. ב' - הוא ישאר חסר ביטחון כי הוא תלוי בחיזוק החיובי הזה של כל בחורה שהוא מדבר איתה, ג' - הוא בחיים לא יקדם שום דבר כי זה לא "הרגע הנכון" והוא יהיה לחוץ מידי להרוס אם כבר איכשהו הלך לו.

אז מה שצריך חוץ ממראה (ולטעמי מנקודה מסויימת - נניח שמראה זה מאחד עד עשר אז משבע, זה אפילו יותר אפקטיבי ממראה) זה:

סושייל פרוף - הראתי מחקרים, אני יכול להראות עוד הרבה, זה נבדק אלף פעם: אם אתה מסתובב עם אנשים שנראים טוב אתה נראה טוב יותר, אם אתה מסתובב עם בחורות אתה נראה פי 30 יותר טוב. חוץ מזה שזו הדרך הכי קלה להסתובב עם עוד בחורות ולדעת מי פנוייה ומי בדיוק נפרדה מהחבר ומה פה ומה שם.

ביטחון - ולא, זה לא איזה מושג עתידי שיגיע רק אחרי שיהיו לכם לסתות ענקיות ומלא כוסיות בחיים, ביטחון זה משהו שאתה עושה. אני מאמין שאת רוב הפחדים והלחצים אפשר להעלים אם פשוט עושים את מה שמפחדים ממנו, (כן, זה אומר שצריך לגשת לבחורות בשביל להפסיק לפחד מלגשת לבחורות, זה לא אומר שצריך להציק להן או להתחיל איתן, אבל לדבר עם נ-ש-י-ם בניגוד לקבוצה של גברים בכיתה מוזרה שמרצים אחד לשני איך לדבר עם נשים, נניח יותר אפקטיבי). אם זה לא עוזר, תחפשו עזרה מקצועית, יש אנשים עם חרדות חברתיות מפה ועד להודעה חדשה, יש כדורים נגד זה, יש טיפולים פסיכולוגים, יש פיתרונות. לא בשביל הכוס, יותר בשביל שתוכלו להתחיל להנות מהפאקינג חיים האלה, חיים רק פעם אחת.

ולקדם דברים מינית - גם קשור לביטחון, אבל בעיקר לטקט, להבין קצת שפת גוף כשמישהי לא צריכה שתשים לה יד על הכתף כי היא גם ככה עוד שניה מטפטפת לך על כל המכנסיים ותתקדם כבר יא איטי, לקדם שיחה לכיוון של סגירה (שמשום מה נדמה לאנשים שזה מונח של הקהילה, זה בכלל מונח ממכירות), ובקיצור "גיים".

אה, נשמע הגיוני?
    את זה אמר אדם ליונס בתגובה לשאלה "איך אפשר להצליח עם בנות בלי ללמוד את כל החרא הזה"... אולי שמעתם עליו, בחור נחמד, לוקח איזה 5000 דולר לבוטקמפ. לא כולם שרלטנים, זה שאשתו (שהיא לא מכוערת) היא לא הדבר הכי יפה בעולם לא רלוונטי, הם נשואים, עם התחביבים והעבודה שלו, וואלה מוזר שמישהי בכלל הסכימה להתחתן איתו גם אם הוא היה בראד פיט. שלא נדבר על מושג קטן שנקרא אהבה אמיתית או משהו (שזה לא לכאן, פה מדברים על כוס!)

לא נשמע הגיוני?
    אתה:

א' - רדיקלי מידי. כמו אנשים דתיים, אי אפשר לדבר איתך, אתה חי בעולם פרטי משלך מתוך אמונה חסרת פשרות שיש לך את התשובה האמיתית לאושר. כמו אנשים דתיים, אתה אדיוט. לא שווה התייחסות.

ב' - לא קראת את הכל, לא תתייחס למה שתכתבתי וסתם רוצה לכתוב את מה שאתה רוצה לכתוב, הייתי אומר לך למצוא פוסט אחר, אבל גם ככה לא תעשה את זה. לא שווה את התגובה שלי.

ג' - חושב שיש פתרון יותר מדוייק, יאללה בואו, תתווכחו איתי. יש לי חשק.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אתה חרטטן וזייפן עלוב.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אריאל
    לייקים
    65
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    (-:

לדעתי אתה צודק אני גם מסכים עם הLMS אבל עדיין גם אם תיראה כמו בראד פיט
    אבל תדבר עם מישהי בגמגומים ושאתה מזיע לא ייצא לך מזה כלום...
    נערך לאחרונה על ידי -Ariel-; 23-10-2012 בשעה 21:32.

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי -Ariel- צפיה בהודעה
    לדעתי אתה צודק אני גם מסכים עם הLMS אבל עדיין גם אם תיראה כמו בראד פיט
    אבל תדבר עם מישהי בגמגומים ושאתה מזיע לא ייצא לך מזה כלום...
    גם לא בגימגומים ושאתה מזיע, גם אם סתם "תדברו" פשוט ישעמם לה. גם אם השיחה כיפית, אבל אתה לא עושה שום דבר ימאס לה.
    וזה לא מדוייק, יש רדודות שיזרמו עם כל מי שנראה טוב, כמו שיש בחורות גולד דיגריות, שבין אם יש לך כסף או אין לך, כל עוד תוציא עליהן כסף הן יסתבבו איתך (שטויות לטעמי, תוציא כסף כבר על נערת ליווי, פחות משחקים יותר זיונים). השאלה אם אלו באמת בחורות שאנחנו מדברים עליהן כאידיאל..
    לא יודע, לא נראה לי אידאלי.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אריאל
    לייקים
    65
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    (-:

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    גם לא בגימגומים ושאתה מזיע, גם אם סתם "תדברו" פשוט ישעמם לה. גם אם השיחה כיפית, אבל אתה לא עושה שום דבר ימאס לה.וזה לא מדוייק, יש רדודות שיזרמו עם כל מי שנראה טוב, כמו שיש בחורות גולד דיגריות, שבין אם יש לך כסף או אין לך, כל עוד תוציא עליהן כסף הן יסתבבו איתך (שטויות לטעמי, תוציא כסף כבר על נערת ליווי, פחות משחקים יותר זיונים). השאלה אם אלו באמת בחורות שאנחנו מדברים עליהן כאידיאל..לא יודע, לא נראה לי אידאלי.
    תגדיר שיחה שלא יימאס ממנה
    כי המדריך על שיחה שכתבתה לא נשמע כזה מעניין?
    נערך לאחרונה על ידי -Ariel-; 23-10-2012 בשעה 21:57.

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי -Ariel- צפיה בהודעה
    תגדיר שיחה שלא יימאס ממנה
    שיחה,
    בהגדרה,
    היא משהו שיש לו סוף.
    והסוף משעמם.

הכוונה היא להתקדם לדברים מעניינים יותר. היית פעם עם חברה שלך כשהיית חולה ולא יכלת לגעת בה?
    משעמם תחת גם אם היא הבנאדם הכי כיפי בעולם ויש לכם חיבור אש. עם זרים יש טיפה יותר נושאים לשיחה, כי כבר לא חרשתם את הדיבורים על עצמכם,
    אבל יש גבול גם לזה, אם לא מתקדמים לדברים אחרים (בקיצור, אם אתה לא מתקדם לכיוון לבד-מיטה\ספה\אוטו\-נשיקות-זיון) זה לא יתקדם לשום מקום.
    אפילו אם היא רוצה אותך בכלליות היא לא תוריד לך את המכנסיים אם לא תקדם דברים לכיוון הזה...

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

יום יפה בחוץ
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 27-05-2013 בשעה 10:16.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

שיחה,
    בהגדרה,
    היא משהו שיש לו סוף.
    והסוף משעמם.

הכוונה היא להתקדם לדברים מעניינים יותר. היית פעם עם חברה שלך כשהיית חולה ולא יכלת לגעת בה?
    משעמם תחת גם אם היא הבנאדם הכי כיפי בעולם ויש לכם חיבור אש. עם זרים יש טיפה יותר נושאים לשיחה, כי כבר לא חרשתם את הדיבורים על עצמכם,
    אבל יש גבול גם לזה, אם לא מתקדמים לדברים אחרים (בקיצור, אם אתה לא מתקדם לכיוון לבד-מיטה\ספה\אוטו\-נשיקות-זיון) זה לא יתקדם לשום מקום.
    אפילו אם היא רוצה אותך בכלליות היא לא תוריד לך את המכנסיים אם לא תקדם דברים לכיוון הזה...
    איך הסרטון מתקשר לפה?
    נראים אחלה אנשים [גם גברים גם נשים] להבדיל מילדי דיווחי השטח שלא מראים ת'פנים שלהם בים או בבריכה

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    איך הסרטון מתקשר לפה?
    נראים אחלה אנשים [גם גברים גם נשים] להבדיל מילדי דיווחי השטח שלא מראים ת'פנים שלהם בים או בבריכה
    הסרטון שולי, רציתי לקשר אותו למילה פאנג'ויה (מסיבת אילת סגורה של כמה מכללות ואוניברסיטאות), אבל כל פעם שמקשרים יוטיוב הוא מוצג בהודעה...
    ואם הם נראים אחלה אנשים.. חח... זה חצי כוח ליד המסיבות איפה שאני לומד, זו הייתה הפואנטה.

מורחקים
    שם פרטי
    אנטי כובע
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כובעים הם שקרנים

אדם ליונס הוא סקאמר מקבל בתחת עם חברה כונפה שכל אחד שיוצא מספיק מהבית יכול להביא בלי להזיע.
    מחרבן עליו ועל כל הגורואים של הפיקאפ חוץ ממיסטרי וניל שטראוס שהם התגלמות הLMS ולהם באמת היו חברות כוסיות. וגם חיים כמו שלהם עדיין לא הייתי רוצה כי לפי דעתי זה לא משהו.

בכל מקרה אתה לא יודע מזה LMS אפילו. אין דבר כזה LMS גבוה ללא בטחון עצמי. זה כמו להגיד "נרקומן לא מכור".

שיפור הLMS זאת בעצם דרך לשיפור בטחון עצמי. ואם אתה לא מבין איך זה קשור אחד לשני כנראה שאתה הטיפש ביננו.
    עכשיו אתה תתחיל לזיין לי במוח שאתה מכיר אחד עם LMS גבוה והוא לא מזיין ואין לו בטחון עצמי משהו...וואלה גמאני מכיר אחד כזה. תהיה בטוח שיש להם בעיות יותר מורכבות בחיים מ"לזיין כוסיות". העולם לא סובב סביב זה.

חוצמזה לדעתי לא צריך באמת בטחון עצמי. צריך להיות זורם. יש לי חבר עשיר, נראה ממש טוב (בחורות אמרו לו שהוא יכול לדגמן תבין לבד) והרבה קשרים וידידות. אפילו את ה"בטחון העצמי" המהולל שלך יש לו. אבל מה? הבנאדם יבש. לא זורם. ועם כל היתרונות שיש לו, הוא בקושי מביא בנות. כל מה שצריך זה LMS גבוה ולזרום. וזה כבר אופי...

פיקאפ לא קשור לא לבניית בטחון עצמי (אלא אם כן אתה במצב שאתה אדום שבן אדם פונה אליך ומבקש עיפרון בשיעור) ובטח שלא לבניית "זרימה".

ובטח לא להיות עם אופי של לפלף שאם מציעים לו באנג הוא אומר "לא לוקח את זה יש בזה איידס" ואחד חנון כזה..או סתם אחד שמתנהג כמו אספרגר. אבל דברים כאלה שייכים לבעלי LMS נמוך בלבד.

אה ואחלה סרטון, בקרוב מאוד אצלי רק במקום יותר טוב בהרבה תהיה בטוח שקהילת הפיקאפ לא מופיעה בסרטונים כאלה. ובטח לא לאיפה שאני הולך.
    נערך לאחרונה על ידי Anti-Kova; 24-10-2012 בשעה 00:41.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    NOWWWWWWWWWWWWWWWW

זו פרסומת לבינתחומי או מה?

מה רצית בכל החפירה הזאת על איפה שאתה לומד?

יש מספיק מסכנים שלומדים בבינתחומי אבל הם אפסים ממשפחות עניות, אז?

לכוסיות ממשפחות מקושרות יש LMS גבוה ולכן הן לא יסתכלו על בנאדם שעשה 100000 סטים בעזריאלי אם יש לו LMS נמוך, סוף הסיפור

נכון מאוד שצריך לא להיות אספרגר ולהבין סיטואציות חברתיות כשצריך, מה לעשות שלהסתובב עם כובעים וללמוד על סיטואציות חברתיות מסקאמרים רק יגרום לך להיות יותר מפגר חברתית

ביטחון זה דבר שיעלה אוטומטית יחד עם הLMS, לעומת זאת עם ביטחון מזויף של כובעים אתה תיראה כמו הערפד מהעונה האחרונה של היפה והחנון

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

כל מה שצריך זה ריסים בולטים, וכל בחורה ברחוב תהיה שלכם!
    0 כסף, לא להתאמן בחד"כ ובלי ללעוס בזוקה למוות.

וברצינות, אני חושב שקצת נסחפו פה משתי הכיוונים.. כל הLMSיאדה מצד אחד וכל אלו שמתעקשים להגן על הפיקאפ הקלאסי, שגם לטעמי הוא ברובו תפל, מלא בשטויות אנתרופולוגיות יענו שלא מחזיקות מים לכל מי שמבין אפילו טיפה במדעי החברה, והחברות האלו משתמשים בחצאי אמיתות ופרסום שקרי בשביל לעשות הון מכמה טיפים בסיסיים שאפשר להעביר בשעה וחצי ולבד גם הם לא יעשו את כל ההבדל שבעולם.

מצד שני, גם הרבה קואצ'רים עושים בדיוק את אותו הדבר בלי קשר לפיקאפ. coachinghate.org בדרך.

אני מסתובב כל היום עם הסטודנטיות הכי "היי-סוסייטי" בארץ. כולן כוסיות, רובן חכמות, מאמן אישי, החלקה ברזילאית מיובאת אישית מריו, ונוהגות ברכב שסביר להניח עולה יותר מהרכב של אבא שלכם. לא נכנס לפרטים אישיים עלי כי אתם מוזרים חסרי חיים, אבל למי שמבוגר מספיק בשביל להבין, בואו נגיד ש נראה כמו מסיבת כיתה ליד האילת\תאילנד שלנו. הבנתם תתמונה?

מי שחושב שהבחורות האלו רדודות מספיק בשביל לזרום עם כל בחור שנראה טוב ומתחיל איתן גם אם אין לו מה להגיד, אתם חיים בעולם של סרטים - הן לא סופרות אנשים שמגמגמים להן או לא יכולים לדבר ברצינות על שום דבר מעניין. מי שחושב שהן איזה חסרות ביטחון שאשכרה ניגשות לבחורים רק כי הם נראים טוב, חי בעוד יותר סרט. מי שחושב שהעובדה שיש מישהו שיש לאבא שלו כסף מרשימה אותן בכלל לא הבין את הפרנציפ, אבא קנה להן אתמול מיני קופר. הן לא צריכות אותך. אתה לא יכול לחכות שהLMS שלך יעשה עליה רושם, כי אם אתה לא תיגש אליה ותתחיל לקדם דברים, מחר כבר יש לה חבר חדש, אם בכלל יצא והיא נפרדה עם החבר שלה מהצבא מראש, כי בחורות כאלו לא זורקים.

כל נושא הסושייל פרוף (או הסטאטוס בLMS)? אם הוא לא מגובה בביטחון, וקידום עניינים, אולי ייצא לכם לזיין את החברה הפחות יפה שמסתובבת איתן, כי היא גם ככה תהיה היחידה ש"תחפש" תשומת לב (ובכלל תחכה מראש, זוכרים שהיא יכלה להשיג חבר עוד אתמול?) מאנשים איכותיים שמסתובבים במקומות איכותיים שנראים סבבה ויש להם מה להגיד אבל אין להם את הביטחון לעשות להתחיל להזיז דברים. (ולכל מי שחושב שלכל מי שנראה טוב או טוב חברתית יש ביטחון לקחת מישהי הצידה ולנשק שיש אותה, סתם כי הם כאלה. נחש מה, עיין ערך סרט שוב.)

והכי חשוב, מי שלא יאמין שיש עוד בחורות בעולם שירצו אותו חוץ מהכוסית שהסכימה להחליף איתו כמה מילים, א' - לא יהיו לו ידידות בחיים - זה מאוד פשוט, נידיות זה מלחיץ ובחורות חותכות כאלו מהחיים שלהן ממש מהר, אם היא היתה צריכה לשמור על קשר עם כל לחוץ מאוהב היא הייתה מקבלת 300 שיחות שלא נענו ביום. ב' - הוא ישאר חסר ביטחון כי הוא תלוי בחיזוק החיובי הזה של כל בחורה שהוא מדבר איתה, ג' - הוא בחיים לא יקדם שום דבר כי זה לא "הרגע הנכון" והוא יהיה לחוץ מידי להרוס אם כבר איכשהו הלך לו.

אז מה שצריך חוץ ממראה (ולטעמי מנקודה מסויימת - נניח שמראה זה מאחד עד עשר אז משבע, זה אפילו יותר אפקטיבי ממראה) זה:

סושייל פרוף - הראתי מחקרים, אני יכול להראות עוד הרבה, זה נבדק אלף פעם: אם אתה מסתובב עם אנשים שנראים טוב אתה נראה טוב יותר, אם אתה מסתובב עם בחורות אתה נראה פי 30 יותר טוב. חוץ מזה שזו הדרך הכי קלה להסתובב עם עוד בחורות ולדעת מי פנוייה ומי בדיוק נפרדה מהחבר ומה פה ומה שם.

ביטחון - ולא, זה לא איזה מושג עתידי שיגיע רק אחרי שיהיו לכם לסתות ענקיות ומלא כוסיות בחיים, ביטחון זה משהו שאתה עושה. אני מאמין שאת רוב הפחדים והלחצים אפשר להעלים אם פשוט עושים את מה שמפחדים ממנו, (כן, זה אומר שצריך לגשת לבחורות בשביל להפסיק לפחד מלגשת לבחורות, זה לא אומר שצריך להציק להן או להתחיל איתן, אבל לדבר עם נ-ש-י-ם בניגוד לקבוצה של גברים בכיתה מוזרה שמרצים אחד לשני איך לדבר עם נשים, נניח יותר אפקטיבי). אם זה לא עוזר, תחפשו עזרה מקצועית, יש אנשים עם חרדות חברתיות מפה ועד להודעה חדשה, יש כדורים נגד זה, יש טיפולים פסיכולוגים, יש פיתרונות. לא בשביל הכוס, יותר בשביל שתוכלו להתחיל להנות מהפאקינג חיים האלה, חיים רק פעם אחת.

ולקדם דברים מינית - גם קשור לביטחון, אבל בעיקר לטקט, להבין קצת שפת גוף כשמישהי לא צריכה שתשים לה יד על הכתף כי היא גם ככה עוד שניה מטפטפת לך על כל המכנסיים ותתקדם כבר יא איטי, לקדם שיחה לכיוון של סגירה (שמשום מה נדמה לאנשים שזה מונח של הקהילה, זה בכלל מונח ממכירות), ובקיצור "גיים".

אה, נשמע הגיוני?
    את זה אמר אדם ליונס בתגובה לשאלה "איך אפשר להצליח עם בנות בלי ללמוד את כל החרא הזה"... אולי שמעתם עליו, בחור נחמד, לוקח איזה 5000 דולר לבוטקמפ. לא כולם שרלטנים, זה שאשתו (שהיא לא מכוערת) היא לא הדבר הכי יפה בעולם לא רלוונטי, הם נשואים, עם התחביבים והעבודה שלו, וואלה מוזר שמישהי בכלל הסכימה להתחתן איתו גם אם הוא היה בראד פיט. שלא נדבר על מושג קטן שנקרא אהבה אמיתית או משהו (שזה לא לכאן, פה מדברים על כוס!)

לא נשמע הגיוני?
    אתה:

א' - רדיקלי מידי. כמו אנשים דתיים, אי אפשר לדבר איתך, אתה חי בעולם פרטי משלך מתוך אמונה חסרת פשרות שיש לך את התשובה האמיתית לאושר. כמו אנשים דתיים, אתה אדיוט. לא שווה התייחסות.

ב' - לא קראת את הכל, לא תתייחס למה שתכתבתי וסתם רוצה לכתוב את מה שאתה רוצה לכתוב, הייתי אומר לך למצוא פוסט אחר, אבל גם ככה לא תעשה את זה. לא שווה את התגובה שלי.

ג' - חושב שיש פתרון יותר מדוייק, יאללה בואו, תתווכחו איתי. יש לי חשק.
    I'm Rasta and I approve this message
    נערך לאחרונה על ידי Rasta86; 24-10-2012 בשעה 09:56.

מורחקים
    שם פרטי
    אנטי כובע
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כובעים הם שקרנים

לכל הPERSONALITY CREW פה אני רוצה שתסבירו לי את המקרה הבא:

http://beautygeek.nana10.co.il/Artic...ticleID=897350

כל הבטחון העצמי שבעולם והוא חסר חברים ומעולם לא נישק בחורה. למה? הרי אמרתם שאופי משנה משהו. יש לו אופי טוב. גם בטחון עצמי וגם נייס גאי ילד טוב ירושלים ללא תיקים במשטרה. יש לו אופי מושלם, למה אף אחת לא רוצה אותו??

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי Anti-Kova צפיה בהודעה
    לכל הPERSONALITY CREW פה אני רוצה שתסבירו לי את המקרה הבא:

http://beautygeek.nana10.co.il/Artic...ticleID=897350

כל הבטחון העצמי שבעולם והוא חסר חברים ומעולם לא נישק בחורה. למה? הרי אמרתם שאופי משנה משהו. יש לו אופי טוב. גם בטחון עצמי וגם נייס גאי ילד טוב ירושלים ללא תיקים במשטרה. יש לו אופי מושלם, למה אף אחת לא רוצה אותו??
    בקושי יש לו שיער הוא סניה בפוטנציה.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

מורחקים
    שם פרטי
    אנטי כובע
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כובעים הם שקרנים

גם נכון.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect