וזה כמובן רק על קצה המזלג יש כככככללללללללל ככככככךךךךךךךך הרבה מצאת לך גזע עליון גם כן
A SOCITY THAT ADORES IGNORANCE IS A ROTTING SOCITY DESTINED TO CRUMBLE AND FALL
וזה כמובן רק על קצה המזלג יש כככככללללללללל ככככככךךךךךךךך הרבה מצאת לך גזע עליון גם כן
A SOCITY THAT ADORES IGNORANCE IS A ROTTING SOCITY DESTINED TO CRUMBLE AND FALL
|
|
.....
נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:52.
מתי אמרתי שאני מכוער? מתי אמרתי שאין לי כסף? אל תדאגו לי כפרות אני מסודר תדאגו לתחת שלכם...אתם הישראלים הממוצעים פה לא אני.
יש גם סטטוס. שזה מעמד חברתי חברתי גבוה. זאת התקווה היחידה למכוערים. ומעמד חברתי גבוה זה לא "ערך גבוה" בפיקאפ זה משהו שאתם לא למדתם מה זה עדיין. לכובעים אין את הידע הזה בגלל שאספרגר לא יצליח להגיע לסטטוס חברתי גבוה (במילים אחרות להיות מקושר למי שצריך)
בלי זה אין לאף אחד סיכוי אז אל תשלו את עצמכם..
זה רק עוד הוכחה שלא צריך להיות חכם כדי להיות עשיר ומפורסם וכמה שהמערכת משקרת.
ומה אתה צוחק עליהם? מה לך בחיים לא הייתה יציאה מפגרת? הם הגיעו בחיים למה שאתה בחיים שלך לא תגיע וכנראה אף אחד מהמשפחה הישראלית הממוצעת שלך עם המינוס בבנק. אל תתנשא על אנשים מעליך זה שיעור שלמדתי בחיים..כל עוד אתה לא מעל מישהו אין לך זכות להתנשא עליו ולצחוק עליו. אתה סתם תיראה קנאי ומפגר.
אז מי כן בשבילך המעמד העליון? החנונים מהיפה והחנון? הילד כאפות השכבתי ששומע לינקין פארק בהפסקה? או אולי הכובעים שעושים סארג'ים ויוצאים עם כונפות?
אתה מבין שעכשיו צחקת על מישהו שהוא המושל של קליפורניה והגיע ועשה בחיים מה שכל הדורות שלך לא יצליחו לעשות? תן כבוד למעמד העליון, ישראלי נחות.
בחיית כפרה תחזור למאהל החברתי לדפני ליף הזאת שלך...גם כן עוד סוציאליסט שחי בחלום ורוד בגלל הסמים שהוא מעשן.
נערך לאחרונה על ידי Anti-Kova; 24-10-2012 בשעה 11:14.
דביל? אתה הזה שמתנשא על כל העולם בזמן שאין לך חצי ממה שיש להם. אני לפחות צוחק על אנשים שאני מעליהם בLMS. ככה שלפחות אני לא יוצא קנאי אפס כמוך.
אתה הביטוי האולטימביטי לרדידות המגעילה של החברה הכושלת והרקובה שלנו שסוגדת לאלילי הכלום האלה..
נערך לאחרונה על ידי Rasta86; 24-10-2012 בשעה 11:51.
אני סוגד לאנשים שהגיעו למשהו בחיים, שהקיאו דם כנגד כל הסיכויים, שמכרו את הנשמה לשטן בשביל כסף, פרסום, יופי והצלחה.
על ארנולד שוורצנייגר שאתה כל כך שונא צחקו בבצפר וקראו לו שחיף. תראה אותו עכשיו, היה מר עולם ומושל קליפורניה. בזמן שהאפסים האלה במקרה הטוב התחתנו עם כונפה והולידו ילדים אפסים כמוהם. בזמן שאנשים כמוך שצוחקים על אחרים מאחורי המסך ממשיכים להיות עניים וקנאים.
הם עשו יותר ממך בשביל להגיע לאן שהגיעו. אף אחד מהם לא נולד עם כפית זהב בפה. וגם האלה שכן, היו להם חיים לא קלים תהיה בטוח.
למה את מי אתה מעריץ? לוזרים שמנים ומכוערים ושעירים שהתגייסו לגולני, איבדו ידיים ורגליים במלחמה ועכשיו בוכים לממשלה שאין להם כסף? שרמוטות כמו אמנדה טוד ששכבו עם כל מה שזז וכל העולם ראה אותם בעירום? ילדי כאפות שהלכו לאולימפיידה במתמטיקה?? מי האלילים שלך???
נערך לאחרונה על ידי Anti-Kova; 24-10-2012 בשעה 12:03.
המינוס בבנק הורג אותי מה לעשותתתתתתתתתתתתתתתתת
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
אבל איך ילדים בלי אישה? צריך אישה, דייטים, ואז חתונה, ואז ברית לילדים..
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
ואז בר מצווה ב50 אלף שקל ובשביל זה כמובן תיקחו הלוואה מהבנק ל10 שנים
איזה חיים דבש יש לישראלי הממוצע כולי אדום מקנאה.