על מה אתה מתלונן.. חבר לך אוטו, חסרה לך בחורה, יש אנשים שחסר להם אוכל ומיטה לישון עליה.
רק תעריך ותגיד תודה על כל דבר שיש לך.
|
|
6.
אני בטוח שהחיים שלי לא פחות או יותר טובים משל רובכם, אבל כשמדובר בשלמות אני בטוח שכולנו רחוקים.
אתם צודקים, ישראל זה ממש לא גן עדן ואני מת לעוף מכאן.
אבל בוא נסכם את זה ככה, כל מה שיש לך כאן בישראל לא יהיה לך בחו''ל. אלא אם כן יש לך קרובי משפחה שמה.
כמעט כל האנשים שאומרים שבחו''ל יהיה לי טוב יותר חושבים שברגע שהם ירדו מהטיסה הם ילכו ללמוד באוניברסיטה ויהיה להם דירה ומקצוע והכל טוב ויפה.
זה לא בא על מגש של כסף כמו שחלק גדול מהאנשים שאומרים את זה חושבים.
חוקי המשחק שם שונים ואם אתה לא יודע ללמוד אותם אתה סתם תדפק.
עם הממשלה שיש עכשיו בישראל, המצב חרא.
אבל גם בחו''ל יש הרבה חרא, והערסים שיש לנו כאן הם העבריינים שיש שם, רק בלי מזרחית. Douchbags.
אתה צריך אנגלית טובה, אתה צריך לדעת מה אתה רוצה, אתה צריך עבודה, אתה צריך מקצוע, אזרחות, אישור תעסוקה והרבה דברים. לא אומר שזה כזה ביגדיל להשיג את כל זה, אבל נסכם את זה ככה שזה כמו לדרוך באדמה חדשה עם תרבות חדשה ודברים חדשים שאתה לא מכיר בכלל וראית רק דרך תמונות וסרטונים, וגם מבחינת בטחון אתה לא הכי מוגן שם כמו שבישראל, יש אנטישמיות, בישראל אין כי זו מדינת יהודים. זה שיש פה כמה דפוקים זה 0.3% לעומת מה שיש בחו''ל.
בישראל אתה מכיר הכל, יודע הכל, איך פחות או יותר הכל עובד והכל קטן וקל יותר להבנה ואתה הכי בטוח כאן בעולם.
אפילו שאי אפשר לחיות פה, גם בעולם המצב לא הכי מקסים כמו שמתארים.
enslaver, היית פעם בחו''ל? אם כן, איפה ובאיזה גיל? לכמה זמן ולאיזו מטרה? בן כמה אתה שאתה מדבר בכזה בטחון? על סמך מה אתה מדבר?
או שאתה מהכאפות האלה שהתגייסו לגולני ומשכנעים את עצמם בכוח שהכל חרא בשאר הארצות ובישראל הכל טוב? אתה יודע זה היה המצב פעם ברוסיה הקומוניסטית ועכשיו זה המצב בצפון קוריאה...לשקר לעצמך זה לא יפה.
נערך לאחרונה על ידי Anti-Kova; 25-10-2012 בשעה 12:19.
2///
.If you think i'm just some stupid kid ruled by his emotions, then so be it"
.It's nonsenes meant for those who don't know hatred
".If anyone wants to deny my way of living, I'll kill everyone they cared about, Maybe then they'll feel a little of my hatred
10 (:
(בנתיים -,-)
אין לי מה לשים בחתימה