|
|
רוצה להאמין תאמין לא רוצה אל תאמין תעשה טובה רק תחסוך ממני את הזיוני מוח
.....
נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:52.
בני אדם....קופים עם מחשבים...
אני לא העלבתי אותך - אבל עדיין אתה העלבת אותי.
למה?
כי אמרתי משהו שונה מהקו מחשבה שלך,
ברגע שמישהו אומר משהו שלא תואם 100% אליך - אתה מנסה להעליב אותו.
למה?
כי בני אדם הם חבורה של קופים פרימיטיבים שעדיין חיים על פי אינסטינקטים שאנחנו מזמן לא צריכים,
ובדיוק בגלל אותה סיבה אני צודק!
נשים לא נמשכות למעמד חברתי או כל דבר אחר חברתי בגלל שכיום זה מעיד על ערך הישרדותי,
נשים נמשכות למה שנשים נמשכו לפניי עשרות אלפי שנים.
אני פשוט גיליתי מהו אותו דבר.
למה לא להיות חכם ולנסות להבין את זה כמו כל דוגמני העל בעולם+ כל כוכבי הסרטים הגדולים,
ולהמשיך להיות אינסל - למה?
One Shot - One Kill
בואנה כבר 70 שנה אתה מדבר על לסת.
אני מניח ששיפרת אותה ואתה מינימום יו הפנר עכשיו? או שאתה בתול כי לא התאמנת מספיק?
חחחחחחחחחחחח יש לך חור קטן בתיאוריה..
אתה מדבר על אבולוציה ועל זה שלא השתננו וזה נכון.
האבולוציה אבל אומרת שכל יצור הוא סתגלתן והאדם בפרט כל ההתפתחות שלו והחשיבה שלו נקבעות בכמה שנים אחרי הלידה.(כלומר התפתחות המוח..).
הסביבה שלך קובעת אילו גנים יהיו פעילים אצלך ואלו לא.
ולכן אם הסביבה שלך דוגלת בקפיטליזם אתה תמשך לערכי הקפיטליזם ולא זכור לי שלסת גדולה זה אחד מהערכים...(אלא אם לדוגמניות/דוגמנים/שחקנים וכו.. בטמבליזיה יש לסת גדולה).
נערך לאחרונה על ידי kongi; 26-10-2012 בשעה 14:49.
אני מכיר מישהו שמזיין כוסיות על בלי הפסקה והוא 168, קצת הורס לך ת'טענה.
בעולמנו מראה זה לא הכל. אין מה לעשות אחינו זה מוכח. יש עוד מרכיבים, אפילו הרבה. לא הכל שחור לבן, אנחנו לא עד כדי כך פרימיטיביים. המרכיבים המשמעותיים הם כסף וסטטוס.
מישהו פה ציין את יו הפנר. הבן אדם מזיין על בסיס יום יומי בחורות שבחלומות הכי מלוכלכים שלך לא היו זורמות איתך. בחורות שאתה רק מסתכל עליהם אתה גומר. ובוא נודה באמת הבן אדם נראה כמו צרצר זקן ומסכן. אבל מה? סטטוס וכסף. פעם ראיינו אותו ושאלו אותו "אתה לא חושב שחלק מהדוגמניות מנצלות אותך?" והוא השיב "לא אכפת לי. הן נותנות לי ואני נותן להן."
יש כל כך הרבה דוגמאות נוספות שזה מפחיד. ואני אפילו לא צריך לציין מפורסמים פשוט תסתכל סביב. לך למועדון ואתה תראה אנשים מקושרים שמזרימים כוסיות. אני לא אומר שככה העולם צריך להתנהל אבל ככה הוא עובד.
סתמו הוא לא אמר שרק לסת זה כדי לזיין אבל צריך להיות מפגר כדי לא לראות שלכל דוגמן או לכל בן אדם יפה ומושך יש לסת יפה כמובן צריך להיות בן אדם זורם מצחיק ועוד כמה דברים אבל למה שלא תשפרו תלסת שלכם ותהיו יפים יותר? מה זה כבר יפגע בכם תגידו תודה בן אדם בא הביא לכם עזרה ועוד משהו נכון
ברור שעדיף להיות יפים יותר אבל יש פה מפגרים שאומרים שוואללה מתחת למטר שמונים אתה מחוק ואם אין לך לסת אתה גמור ואם אתה מכוער אתה לא מזיין. זה פשוט לא נכון.
ועם זאת תמיד צריך לשאוף לשיפור עצמי. חובה לעבוד על המראה החיצוני. אבל בוא נשים את הדברים בפרופורציה - זה לא הכל.
לכל אחד יש פוטנציאל
וזה מה שאנשים כמו overpowered לא מבינים.
נערך לאחרונה על ידי Lynx; 26-10-2012 בשעה 15:52.
דייייי ראסטה די עם ה"אני מכיר"
סניה, סטס, יגאל, מנהלים לשעבר בפורום אלו אנשים שהם גורואים של התחום בארץ ואם מישהו מביא כוסיות בזכות פיקאפ זה הם
אבל מה מראים לך פה תמונות של חברות שלהם ואתה אומר "ברצינות אחי, לחבר שלי ממוצע יש חברה יותר יפה והוא לא פיקאפר, סתם ילד שטיפה מקושר לאנשים" יש פה משהו לא הגיוני...
ופתחו פה נושאים על הגיילורד מRSD שאתה בטח זוכר, תענה לי בכנות:
האם אתה חושב שאלו האנשים שמצאו את נוסחת ההצלחה עם נשים?
אתה תמיד מזכיר ביטחון וביטחון אז תראה לאן הגורואים שלך הגיעו עם השיטות שלהם
ומצד שני תראה שמי שמסתובב עם הבנות השוות הם אלו שיש להם LMS גבוה, אפילו אין על זה ויכוח