|
|
עזבו אותכם שטויות ברור שאופי מושך אתה לא תרצה להיות עם מישהי יותר מערב או אפילו יותר משעה שהיא מתנהגת כמו שלא בא לך טוב בעין
נגיד מישהי שרמוטה ברמות להסתלבט עליה ואיתה זה זורם אבל שהיא אומרת לידך "וואלה מגרד לי הכוס" זה מוריד
אבל אף אחד לא אמר שהאופי לא מושך,
הקטע הוא שאם אתה מכוער אף אחת בכלל לא תרצה להכיר ת'אופי שלך.
המראה זה מה שגורם לך לגשת לבחורה מההתחלה, וזה מה שגורם לה להחליט אם להמשיך לדבר איתך אם להסתכל עליך או אם לשים עליך זין ולא להסתכל עליך כשאתה מדבר איתה
ולא.. "לטפח את עצמך" ו"ללכת עם גב ישר כדי להראות שאתה אלפא" ולשחק אותה הפרס, לא עושה אותך יפה.
זה שאתה מטומטם לא אומר שכולם מטומטמים כפרה.
לטפח את עצמך זה אומר שיהיה לך אכפת מעצמך, וברגע שאכפת לך מעצמך הערך העצמי שלך מן הסתם משתפר וזה מה שבסוף אתה משדר..בטחון פנימי.
ללכת עם גב ישר לא אומר שאתה אלפא ולא אומר שאתה מצליח עם בנות. זה אומר שאתה לא לפלף שהולך עם גב מכופף וידיים שמוטות, זאת אומרת שאתה בטוח בעצמך. לא יותר מזה.
קיצר מה אין לי זין עוד פעם לחיים בסרט האלה, אתם חושבים שתטפחו את עצמכם ותהיו יותר טובים ממה שאתם עכשיו? יאללה בכבוד
תחיו ת'חיים שלכם ואני את שלי תחיו בסרט אני באמת לא שם זין להבדיל מהפיקאפרים הנואשים ש"לא שמים זין" על בחורה כשהיא דוחה אותם ובעצם בוכים אחר כך בכרית שהם מכוערים ושיגמרו ת'חיים בתולים..
טוב יאללה שיגעת את ראבי כמה אתה מזיין פה תשכל.
אם היכולת שלך עם בחורות וההצלחה איתן נקבעות מרגע הולדתך- אי אפשר לשפר את זה.
אתה בעצם קורא לאנשים לוותר על בחורות. אז אם אין לך דרך מועילה או עצה טובה איך להשתפר עם בחורות- סתום תפה ושב בשקט.
אתה מלמד אותי שיש דרך? אני מרחם עליו שהוא קוקסינל שחושב שבגלל שהוא נולד עם לסת מעוגלת הוא לא יוכל לזיין.
שאלתי ברצינות. אם אתה חנון שהולך עם משקפיים, אתה יכול ביום אחד להחליט בפנים שאתה לא מתכוון לתת לאנשים להוריד אותך, להתלבש נורמלי, לשים עדשות מגע בעיניים, להרים מבט וללכת כמו כמו בן אדם נורמלי. ככה אתה כאילו "מזייף" בטחון עצמי, אבל ברגע שאתה תיישם את זה שבוע שלם או אפילו שבועיים ותמשיך עם זה, אתה כבר תתרגל לזה ותעשה את זה באופן טבעי מבלי לשים לב. ככה גם הבטחון שלך יתחיל להעלות.
אם לא ניסית את זה..איך אתה יכול להגיד שזה חארטה?
כמו שאנשים שלא עישנו בחיים ירוק (בוף) ואומרים שזה חרא וזה גורם לחיים שלך לרדת לטמיון ולהתדרדרות..איך הם יודעים אם הם אף פעם לא ניסו?
כל אחד פה מגזים לצד השני שבעצם מה שקורה זה שכן מראה זה מה שהכי קובע אבל יכול להיות מישהו יפה בפוטנציאל שלא מטפח את עצמו והוא מגעיל אז אף אחת לא תתקרב אליו ולעומת זאת אותו מישהו שיכול להיות יפה יטפח את עצמו אז הוא יהיה מושלם אבל יש אנשים שגם אם הם יטפחו את עצמם כלום לא יעזור להם
לי אישית כבר נהיה פה סלט מכל הגישות שיש פה בפורום. מישהו עוד ילך סודיני בסוף.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017