כותרת.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
בפורום 4chan כל אחד יכול בעצם להתבטא באופן חופשי מבלי שידעו את זהותו. האנונימיות בפורום היא חלק אם לא כל המטרה.
נכתב במקור על ידי Application בפורום 4chan כל אחד יכול בעצם להתבטא באופן חופשי מבלי שידעו את זהותו. האנונימיות בפורום היא חלק אם לא כל המטרה. אפשר לפחות להוריד לי את הV על המשתמש אנונימי? כשאני מגיב זה תמיד מגיב מאנונימי ואני שוכח כל הזמן להעיף את הV
נכתב במקור על ידי Display אפשר לפחות להוריד לי את הV על המשתמש אנונימי? כשאני מגיב זה תמיד מגיב מאנונימי ואני שוכח כל הזמן להעיף את הV אז אל תשכח להוריד אותו או להשאירו, אני לא רואה שום בעיה בזה. ואי אפשר לשנות את זה לכל אחד.
נכתב במקור על ידי -HAIM- אז אל תשכח להוריד אותו או להשאירו, אני לא רואה שום בעיה בזה. ואי אפשר לשנות את זה לכל אחד. אוקי, תודה.
נכתב במקור על ידי Display אפשר לפחות להוריד לי את הV על המשתמש אנונימי? כשאני מגיב זה תמיד מגיב מאנונימי ואני שוכח כל הזמן להעיף את הV אי אפשר להורידו בכלל, אחרת מטרת הפורום לא תבוא במלואה. כמו שחיים אמר אי אפשר וגם אין צורך להוריד אפשרות זו, פשוט הקפד שלא לשכוח. שמתי לב שהבנת, אז אני אנעל. המשך שבוע נעים
חוקי הפורום