|
|
יאאאאא בן זונה אמא שלך זונה מתה בבית חולים אסותא שתשרף אבא שך הומוווו יא אחושרמוטהה שיזיינו את אחותך ערבים עם נמשיםם סבתא שלך בבית חוליםםםם מחוברת לצינורות נראת כמו נרגילה הבת זונה יא מניאק יא זין קפיץץ וואלק אני שובר אותך אתה לא מכיר אותי אני מזיין אותך בתחת נבוא כל נחלת יהודה ב' נאשפז אותך יא מניאקקקקק אני חותך אותך אני משוגע אני אוכל אותך וואלה שכל המשפחה שלך יקבלו גזזת יא מניאק יאא זיןן אתה מת
איך התגעגעתי לזה
באנה איזה מכוער אתה נשבע חחחחחחחחחח עוד שחור אתה דומה לפרוייקט של רביבו
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח
יואו פרסי אני אוהב אותךךךךךך
התגעגעתי לאמא שלך הבת זונה הזאת שכל השכונה דפקה בגלל זה יש לך 14 אחים יא בן זונה
כוס של האמא שלך החולה אגזמה בכוס
יא פרסי מזדיין לך תחפס שקל בחוץ יא הומו ועל הדרך דחוף אותו לאבא שך הצולע הזה אותו בתחת יא קוקסינל
יא חולה שלכת שתישרף עם כל המשפחה המזדיינת בתחת שלך החולי איידס האלה
סע סע מפה לעזה יא שרמוט
התגעגעתי לאמא שלך הבת זונה הזאת שכל השכונה דפקה בגלל זה יש לך 14 אחים יא בן זונה
כוס של האמא שלך החולה אגזמה בכוס
יא פרסי מזדיין לך תחפס שקל בחוץ יא הומו ועל הדרך דחוף אותו לאבא שך הצולע הזה אותו בתחת יא קוקסינל
יא חולה שלכת שתישרף עם כל המשפחה המזדיינת בתחת שלך החולי איידס האלה
סע סע מפה לעזה יא שרמוט
תהיה גבר תפרסם אותו דבר רק בלי עילום שם