קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. היי אני משתמש חדש
    על ידי שמואלרלטה בפורום דיבורים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 14-10-2012, 01:59
  2. היי אני משתמש חדש בפורום
    על ידי rt800fglq בפורום דיבורים
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 14-11-2007, 13:54
  3. היי אני חדש פה ואני צריך עזרה
    על ידי tukony בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 28-08-2007, 20:13
  4. איך אני עושה משתמש אנונימי
    על ידי Aviran בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 20-05-2006, 14:18
  5. איך אני עושה משתמש אנונימי
    על ידי Sagi26 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 01-02-2006, 22:06
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 5 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 71

היי, אני משתמש אנונימי, ואני גזען. - עמוד 2

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אתה מסתכל ממבט של ילד. הופה הוא אשכנזי - יש לו עור לבן - הוא מהגזע העליון - הגזע הלבן.
    כשתתבגר קצת תחזור לכאן. לא הכל שחור ולבן [בעצם כן אבל העולם לא תמיד פועל כך].
    על שחור אין בכלל מה לדבר כפי שהבנתם.

אני אולי חי בישראל אבל לתקופת זמן מוגבלת אני לא מתכנן להשאר בחור הזה לעוד הרבה זמן, במיוחד לא כשהולכים להשמיד אתכם כל רגע.
    האקלים פה על הפנים, והגנים של הישראלים והישראליות פשוט דוחים אותי כל פעם מחדש.
    למזלנו יש לנו קצת מהגרים מארצות הברית ומזרח אירופה וקצת ממרכז אירופה ככה שרואים פה ושם אנשים על רמה [גם יופי גם התנהגות], אבל חוץ מזה אין פה מה לעשות.

וההנחה שלך ממש לא נכונה - מי שגר בישראל הוא ישראלי? אם אתה תעבור עכשיו לאפגניסטן אתה תחשב אפגניסטני?
    תחשוב קצת, תפעיל את הראש לפני שאתה מוציא שטויות.

HISTORY CLASS FOR U SIR
    שמע אתה פשוט ילד טיפש, כנראה אחד מההורים שלך נוצרי לבן, אז אתה מרגיש ממש נעלה. אני מוכן להתערב שאתה חתיכת קוף מכוער עם מבנה פנים של יחמור ביצות וגוף של קרוקודיל לפני דיאטה, אם אתה תעבור לארצות הברית או לאחת ממדינות אירופה אתה תתקבל בגזענות ואני מקווה גם שאיזה מוסלמי חולה נפש יחליט לאנוס אותך ולבתר את גופתך המתה.
    בהצלחה בחו"ל .

2. קישורים ממומנים

שמע אתה פשוט ילד טיפש, כנראה אחד מההורים שלך נוצרי לבן, אז אתה מרגיש ממש נעלה. אני מוכן להתערב שאתה חתיכת קוף מכוער עם מבנה פנים של יחמור ביצות וגוף של קרוקודיל לפני דיאטה, אם אתה תעבור לארצות הברית או לאחת ממדינות אירופה אתה תתקבל בגזענות ואני מקווה גם שאיזה מוסלמי חולה נפש יחליט לאנוס אותך ולבתר את גופתך המתה.
    בהצלחה בחו"ל .
    תן לי להבין הרגע תיארת את המראה של עצמך והפלת אותו עלי כדי לפרוק את הזעם שיש לך על החיים ועל הגנים הנחותים שקיבלת?
    שמחתי לעזור, אם הפריקה הזאת עצרה אותך מהתאבדות אז הכבוד הוא לי לעזור לך
    ולא, שני ההורים שלי יהודים כשרים.
    ואהבתי מאוד את התאורים של יחמור ביצות וגוף של קרוקודיל לפני דיאטה, בחיים לא ראיתי אף אחד מהחיות הללו כמו שתיארת אותם.
    אתה בן אדם מלא דמיון אבל עם זאת גם מלא כעס על החיים ורחמים עצמיים. אני מקווה שאני לא פוגע אבל להפיל את הדברים שלך על אחרים במסווה לא באמת יפתור את הבעיה.

תן לי להבין הרגע תיארת את המראה של עצמך והפלת אותו עלי כדי לפרוק את הזעם שיש לך על החיים ועל הגנים הנחותים שקיבלת?
    ואהבתי מאוד את התאורים של יחמור ביצות וגוף של קרוקודיל לפני דיאטה, בחיים לא ראיתי אף אחד מהחיות הללו כמו שתיארת אותם.
    אתה בן אדם מלא דמיון אבל עם זאת גם מלא כעס על החיים ורחמים עצמיים. אני מקווה שאני לא פוגע אבל להפיל את הדברים שלך על אחרים במסווה לא באמת יפתור את הבעיה.
    אז אתה בעצם שונא את ההורים שלך?

אני מבין שאתה ישראלי בעל גנים שהקנו לך מנת משכל נמוכה, אבל אתה לפחות אמור לדעת לקרוא אם אתה נוכח בפורום.
    איפה בכל ה2 עמודים של האשכול הזה ראית שכתבתי שאני מתנגד ליהדות? נצרות? איסלאם? לא דיברתי כאן על דתות אלא על מעמדות.

אני לא מאשים אותך, אלא רק מוכיח את הטענה שלי שאנשים מהגזע שלי לא צריכים להתרועע עם בני אדם מגזעים אחרים, כדוגמא - מהגזע שלך.
    הגזע העליון - הגזע הלבן הוא זה שאמור לקחת את המושכות של העולם לידיים. ביום מן הימים אולי זה יקרה, ואולי לא.

אני מבין שאתה ישראלי בעל גנים שהקנו לך מנת משכל נמוכה, אבל אתה לפחות אמור לדעת לקרוא אם אתה נוכח בפורום.
    איפה בכל ה2 עמודים של האשכול הזה ראית שכתבתי שאני מתנגד ליהדות? נצרות? איסלאם? לא דיברתי כאן על דתות אלא על מעמדות.

אני לא מאשים אותך, אלא רק מוכיח את הטענה שלי שאנשים מהגזע שלי לא צריכים להתרועע עם בני אדם מגזעים אחרים, כדוגמא - מהגזע שלך.
    הגזע העליון - הגזע הלבן הוא זה שאמור לקחת את המושכות של העולם לידיים. ביום מן הימים אולי זה יקרה, ואולי לא.

אשמח אם תענה על מה שכתבתי בתגובה האחרונה של העמוד הראשון, כושון.
    איבדתי אותך קצת

רגע רגע רגע. זה אומר שגם אתה יהודי. אבל אתה לא תימני, אתה לא ספרדי ואתה לא אשכנזי. אז מה אתה בדיוק? (ספוילר: טרול)

אם כך, מיהו ה"אדם הלבן" להגדרתך? מי הם האנשים או העמים שמשתייכים אליו?
    תענה, גזענונימי

אתה טועה.

העמים הנחותים הם הרוסים, המזרחיים והכושים. אלה עמים של ערסים קופים.

פעם ראית ערס סיני או אשכנזי? אין! אבל עדות המזרח? רוסים? אתיופים וכושים? יש בשפע!!

הערסים האלה הורסים לנו את כל המדינה...

רגע רגע רגע. זה אומר שגם אתה יהודי. אבל אתה לא תימני, אתה לא ספרדי ואתה לא אשכנזי. אז מה אתה בדיוק? (ספוילר: טרול)
    אתה טועה.

העמים הנחותים הם הרוסים, המזרחיים והכושים. אלה עמים של ערסים קופים.

פעם ראית ערס סיני או אשכנזי? אין! אבל עדות המזרח? רוסים? אתיופים וכושים? יש בשפע!!

הערסים האלה הורסים לנו את כל המדינה...
    שלום לכם חברים.
    אני לא נמצא הרבה בפורום מאחר וזה פוגע לי במנת משכל ומבזבז זמן פנוי לשווא,
    אני כמובן לא נפגע מכך פיזית כמוכם אנשי העם הנחותים בעלי פצעוני הפנים שהקנו להם הגנים הישראליים המבולגנים.

אני חושב שהעברתי את המסר שרציתי. כמובן מי שרוצה שימשיך לחיות באשליה שכל העולם יהיה בשלום ובאחווה.
    לעולם לא תראו רוסי שלא נגעל משחור.
    לעולם לא תראו מזרחי שלא נגעל מגרמני.
    לעולם לא תראו אסייתים במעמד גבוה במזרח התיכון.

העולם מחולק למעמדות, וכמו שאמרתי חלקם כבר נקבעו מראש.
    השחורים יועדו לעבדות, ואף שהייתה תקלה קטנה למזלם בעזרת מרתי לוטר יימח שמו, הם יחזרו להיות מה שהם היו. העבדים שלנו - הגזע העליון הגזע הלבן.
    לאחר מכן יש את כל האשכנזים, עדות המזרח, והאסיתיים שנקבעו כיורשי התרבות של הגזע הלבן הגזע העליון, אך הם מפספסים בהרבה את המשמעות ומתעניינים רק במלחמות אגו ואופי שמאפינים אנשים קטנים שאין להם תקווה, בדיוק כמוכם חבריי הישראלים.

הכח בעולם נקבע בראש. הכח בעולם חולק מראש. המעמדות לקחו ונטלו את הכוחות שהעולם נתן להם.
    הגזע העליון הגזע הלבן עומד בראש.

מי שלא יתחבר למציאות בקרוב, יהיה לו קשה להתחבר אליה כשהעולם יתאחד לבסוף.

מקווה שעניתי לכם על השאלות, לעוד שאלות אני כמובן כאן כדי להעשיר אותכם.

ועוד פעם, אני לא כאן מבחירה לשכנע אתכם בדבריי, אלא רק לפרוק רגש כבד מעלי, הרגש שקיים אצלי כל שנות חיי בלב, אני לא יכול להתנתק מהגזענות הזו אני נולדתי כך ואני אמות כך.

לא ענית על כלום ואתה ממשיך להתחמק מלהגיד מה המוצא שלך. (ספוילר: טרול)

אתם רואים, אתם ישראלים שהם זן די נכחד בעולם.
    המאפיינים שלכם זה עצבים לשווא, אני משייך את עצמי לגזע העליון - הגזע הלבן. לא הארי, ולא השמי.
    אני לא נאצי.

כמו שאמרתי, נולדתי גזען. אני לא גאה בזה אבל אלה הם חיי.
    לכל דת ועדה ולאום בעולם יש את המעמד שלהם, ולא כולם שווים.
    שחורי עור, צהובי עור [אסייתים], אשכנזים, עדות המזרח, כולם הם בעצם נחותים מהגזע העליון - הגזע הלבן.
    וככה בנוי העולם.
    מה עדה שלך?

לא ענית על כלום ואתה ממשיך להתחמק מלהגיד מה המוצא שלך. (ספוילר: טרול)
    מה עדה שלך?
    זה היה צפוי שהשאלה הזו תבוא, הרי אני מדבר עם אנשים ישראלים..
    כל כך צפויים.

העדה שלי היא לא משנה כאן, אתם רואים שאתם חסרי תגובה ואתם ממשיכים לטעון דברים חסרי משמעות? אם העדה שלי היא אתיופית? או דרוזי? או רוסי? מרוקאי? אנגלי? מה זה ישנה לגבי כל הדברים שכתבתי.
    תפעילו את הקופסא שלכם, תתחברו למציאות ותקבלו את המעמדות שבעולם.

נקפיץ תאשכול כדי שנחותי העולם יתחברו למציאות ולא ישכחו מזה..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,872 | הודעות: 8,201,465 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect