|
|
אני? חושב?
אני בטוח. שום פציעה פיזית(במיוחד שבר של אצבע רגל או יד כששבר ביד הוא החמור מבין השלושה) לא שווה את הזמן בבית. לסחוב פציעה שלא תחלים לעולם לא שווה את הימים.
על נפקדות 40 יום תקבל 20 יום כלא או מעצר(אם תישפט ביחידה שלך), עדיף כלא בתאכלס. לא תעשה כלום, תקבל 9 שקל ליום, סיגריות ואוכל כמו קינג ותוכל לדבר בטלפון קבוע. לא כלכך רע כמו שאתה חושב ואחרי פעמיים יוציאו אותך מהתפקיד אם תהיה רציני.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
תכלס חבל
סבבה תוציא גימלים, אחרי זה יעבור לך ותצטרך לחזור ומה עשית?
סבבה שאתה לא רוצה תמיכה, לא מנסים לתמוך בך אלא מביאים לך אלטרנטיבות שלא תשבור את עצמך כי זה לא שווה את זה
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
תגיד לו שאתה מאמין באלוהים
אין סיכוי שלא יוציאו פסיכופט כזה מהצבא![]()
לשבור את היד עם תפוח אדמה? O:
איך עושים את זה? XD
.If you think i'm just some stupid kid ruled by his emotions, then so be it"
.It's nonsenes meant for those who don't know hatred
".If anyone wants to deny my way of living, I'll kill everyone they cared about, Maybe then they'll feel a little of my hatred
בלי להעליב, אתה אידיוט.
תנסה להפעיל את המוח שלך ולחשוב מה יקרה אם תשבור את היד מעבר לזה שזה ימנע ממך לבוא לבסיס, שגם זה לא הכי בטוח אגב.
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
בסדר יש עוד שיטות 3 חודשים קיבלתי גימלים על זיוף של זעזוע מוח קשה באמצע הבסיס ראו אותי 2 רופאים פרמדיק ו12 חובשים של הבסיס המגד של 890 והסמגד ואז פינו אותי באמבולנס שגם בו היה רופא כלשהו לבית חולים זיו בצפת שם ראו אותי ניורולוג נירוכירורוג ופסיכיאטר וכולם האמינו לחרטא ואפילו מכה בראש לא היתה לי סיפחו אותי לרמ 2 ולפי מה שקראתי אחרי זעזוע מוח אחוז ממש קטן מהאנשים חווים דיכאון קשה אז כמובן שאני הייתי חלק מהאחוז הזה הייתי מסופח 3 חודשים לרמ 2 בהמלצת פסיכיאטר וקבן על דבר שלא היה ולא נברא הכל תלוי כמה אתה לומד וכמה יש לך ביצים אני למדתי מספיק על זעזוע מוח במשך תקופה של חודש בשביל לגרום לכולם להאמין והמשחק שלי היה לא פחות טוב מכל שחקן בהוליווד שתביא לפה אחרי רמ 2 התחלתי לעשות 4 ימים בבסיס יומיות ו10 בבית בגלל הדיכאון הקשה שחוויתי אחרי הזעזוע מוח וכולם האמינו אחרי זה ראיתי עוד פסיכיאטרים ראיתי עוד קבן וגם הם האמינו ותכלס מרוב שלמדתי לפני שעשיתי את זה יש לי ידע יותר טוב משל כל רופא שתביא חחחח והכל מגוגל
אבל אין ספק שהשיטה הכי טובה והכי מהירה למתוסכלים ביותר היא לשבור את הזרת לעשות ניתוח להיות מסופח לרמ 2 4-5 חודשים על כל מכה ובסוף השרות האצבע בריאה ושלמה אם יודעים לעשות את זה כמו שצריך אפילו אחרי 2 ניתוחים שעברתי בזרת עדיין היא זזה הכל רגיל טיפה עקומה אבל זה לא משנה הכל אותו דבר וזה היה שווה כל רגע אפילו הכאבים היו שווים ובכלל שמודיעים בכירורגית כף יד שאתה הולך לעבור ניתוח אתה כל כך שמח שהמומחה חושב שאתה דפוק בראש הולכים לחתוך לך את האצבע לדחוף לך ברזלים ואתה עדיין מאושר (4 חודשים גימלים כולל הריפוי בעיסוק)
הייתי תכלס כל השרות שלי שנתיים בגימלים אולי חודש חודשיים פחות ככה שיצא שעשיתי חודש טירונות ואז רצו לשלוח אותי לצריפין להיות נשק והופ 5 חודשים גימלים כי אף אחד לא שם עלי זין
בקיצור לא ממליץ לאף אחד לעשות מה שעשיתי אבל גבר אם אתה רוצה עזרה להיות מזוכיסט דבר איתי בפרטי
נערך לאחרונה על ידי GoldStar; 05-11-2012 בשעה 19:17.