קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אייל גולן עולם מושלם
    על ידי VipBoY בפורום מזרחית ודיכאון
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 19-01-2011, 18:13
  2. [הורדה] 1CLICK DVD Copy Pro 4.2.3.3|אתה יכול לעשות העתק מושלם עם קליק אחד בלבד
    על ידי -HAIM- בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 04-11-2010, 01:07
  3. מי שמבין במחשבים ורצה לעשות כסף שיכנס
    על ידי HALILI10 בפורום כסף ברשת
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 17-09-2010, 11:47
  4. [פרסום] לוגין לא היה לי מה לעשות חח..
    על ידי Like בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 12-03-2010, 15:45
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 51

קונספירציה - היטלר היה המשיח ורצה לעשות עולם מושלם, ללא בבונים ערסים.

Exclamation קונספירציה - היטלר היה המשיח ורצה לעשות עולם מושלם, ללא בבונים ערסים.

כולכם מחכים למשיח, אך הוא כבר הגיע מזמן ואתם, הבבונים והערסים, גירשתם אותו.

איך? אני אסביר לכם.

היטלר שנא יהודים, מזרחים, רוסים, כושים.

עכשיו, תסתכלו על הערסים שאתם מכירים.

כולם, ללא יוצא מן הכלל, עונים על קריטריון אחד לפחות מהבאים

1. יהודים
    2. מזרחים
    3. רוסים
    4. כושים

כל העדות האלה, הם בבונים, ברברים, פרימיטיביים, חסרי תרבות. נראים ומתנהגים כמו קופיפים.

המזרחים רק דוקרים ועושים רעש כמו חבורה של קופים מהספארי
    הרוסים רק שותים וודקה והולכים מכות כמו בבונים
    הכושים סוחרים בסמים וגובנים כמו הסודנים בדרום תל אביב

זאת הוכחה שאלה עדות של ערסים קופים.

אם היטלר היה מנצח והעדות האלה היו מושמדות, היינו חיים בעולם מתורבת, מושלם, שבו אין סמים, מכות, דקירות, וודקה, גניבות...
    עולם ללא פשע.

אבל אתם העדפתם לדכא את המשיח. קיבלתם מדינה אבל מה?

מדינה מלאה בבבונים חסרי תרבות. חלקם ממוצא רוסי, חלקם ממוצא מזרחי, חלקם ממוצא אתיופי וגם הסודנים האלימים הגיעו

אין להם גבולות, הם ברברים אין מילים לתאר אותם.

מי שבעד התאוריה שלי שיעשה
    מי שבעד שהיטלר יחזור וישמיד את כל הערסים והבבונים, שיעשה דאבל

הריעו לנצחון (על הבבונים והערסים)

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אתה לא יהודי?
    לא, אני מוסלמי.

אני מסכים איתך. בעיקר בחלק של המרוקאים והכושים והרוסים הם הורסים את ישראל.. בשבילי הם לא יהודים בכלל.
    למה אבל יהודים? יהודים היו טובים.

לא, אני מוסלמי.
    ומוסלמים הם בכלל לא בבונים. חחחחחחחחחחחח

ומוסלמים הם בכלל לא בבונים. חחחחחחחחחחחח
    מזרחיים, רוסים וכושים הם הבבונים.

אין להם תרבות, כבוד, הם נראים ומתנהגים כמו קופיפים, הנשים שלהם זונות ופרחות.
    הם משתמשים וסוחרים בסמים, שותים אלכוהול וזה מתחיל בגילאים צעירים. דוקרים, משתוללים, מרביצים..

לנו יש תרבות, כבוד למשפחה. אין אצלנו מישהי שהולכת לא צנוע. אם הנשים שלנו יתלבשו כמו הזונות והפרחות שלכם, הן יקבלו מכות מהשייח.

מזרחיים, רוסים וכושים הם הבבונים.

אין להם תרבות, כבוד, הם נראים ומתנהגים כמו קופיפים, הנשים שלהם זונות ופרחות.
    הם משתמשים וסוחרים בסמים, שותים אלכוהול וזה מתחיל בגילאים צעירים. דוקרים, משתוללים, מרביצים..

לנו יש תרבות, כבוד למשפחה. אין אצלנו מישהי שהולכת לא צנוע. אם הנשים שלנו יתלבשו כמו הזונות והפרחות שלכם, הן יקבלו מכות מהשייח.
    אז לא אמור להיות לך בעיות עם חרדים?

משתמש מתחיל האוואטר של 404
    לייקים
    2
    נקודות
    0

נערך לאחרונה על ידי 404; 05-11-2012 בשעה 07:27.

ציטוט נכתב במקור על ידי 404 צפיה בהודעה
    FO SHO

לפתוח הנושא
    אתה הדגנרט הכי מסכן שיצא לי לפגוש בחודשים האחרונים במרשתת. צר לי, אך זו האמת.

הטענות שלך מכלילות ובעיקרון הן טענות שווא.
    אני אפילו לא רוצה להתווכח כי בטח מעגל החברים שלך כולל חבר עת\ילד כאפות גרמני שסיפר לך כמה נחמד בגרמניה ואיך הוא מרגיש נעלה כשהוא מרביץ לעוברי אורח עם חבריו הנאצים כשאין לבן אדם שום אפשרות להגיב.
    WAY TO GO CUNT שיסרסו אותך
    ובטח תחשוב שאני 'יהודי' 'ערס' 'קוף' וכל מה שהזכרת אז לא כלבה אני מזרח אירופאי ואני יכול ללמד אותך ועוד מליון מסכנים כמוך וגם את ההורים הטמבלים שלך שלא הרביצו לך מספיק כשהיית קטן מה זה תרבות.

אתה מזרח אירופאי=אתה רוסי=אתה ערס בבון חסר תרבות שכל היום שותה וודקה, שר קקלינקה מלינקה והולך מכות. אתם גם מתלבשים כמו בבונים ערסים, חליפות של אדידס וכובעי נייק. אתם העדה הכי אלימה מכל העדות של הבבונים.

פעם הלכתי בטיילת וניגשו אלי 2 רוסים בבונים, ופשוט שדדו ממני את השעון שהיה עלי, את טלפון ואת הכסף. בגללם הלכתי ברגל מתל אביב עד לראשון.
    אתם הבבונים הכי גרועים.

אני אפילו לא רוצה להתווכח כי בטח מעגל החברים שלך כולל חבר עת\ילד כאפות גרמני שסיפר לך כמה נחמד בגרמניה ואיך הוא מרגיש נעלה כשהוא מרביץ לעוברי אורח עם חבריו הנאצים כשאין לבן אדם שום אפשרות להגיב.
    אתה דגנרט לא פחות. למה עשית הכללה שכל הגרמנים נאצים?

לא אתם המוסלמים....פשש מלח הארץ,מחבלים מפגרים שקורעים אישה במכות כי הרימה את המבט,אנשים כמוך מגעילים אותי

לא אתם המוסלמים....פשש מלח הארץ,מחבלים מפגרים שקורעים אישה במכות כי הרימה את המבט,אנשים כמוך מגעילים אותי

כי הנשים שלכם, פרחות וזונות. לנשים שלנו יש כבוד עצמי. וברגע שהיא מנסה להיות כמו כל הזונות המזרחיות, הרוסיות והכושיות, אנחנו מחנכים אותה בסטירה טובה.

עדיף שהאישה תהיה מוכה, אך צנועה. כי שהאישה מתנהגת כמו פרוצה, נראית כמו פרוצה, הנפש שלה מוכה מבפנים פי 1000000 מכל המכות שבעולם, והכאב הפנימי גדול מהחיצוני.

אנחנו מחבלים כי אנחנו רוצים להשמיד את האויב היהודי שכבש אותנו. שהוא מזרחים, רוסים וכושים שאלה עדות של בבונים פרימיטיביים, חסרי תרבות וכבוד.

FREE PALESTINE

אתה מזרח אירופאי=אתה רוסי=אתה ערס בבון חסר תרבות שכל היום שותה וודקה, שר קקלינקה מלינקה והולך מכות. אתם גם מתלבשים כמו בבונים ערסים, חליפות של אדידס וכובעי נייק. אתם העדה הכי אלימה מכל העדות של הבבונים.

פעם הלכתי בטיילת וניגשו אלי 2 רוסים בבונים, ופשוט שדדו ממני את השעון שהיה עלי, את טלפון ואת הכסף. בגללם הלכתי ברגל מתל אביב עד לראשון.
    אתם הבבונים הכי גרועים.
    אה ואתה אומר את זה כי אתה מכיר אותי וראית איך אני מתלבש ומה אני שותה, נכון?

נתחיל מזה שאני לא רוסי,
    נמשיך עם זה שאם כבר הזכרנו רוסים - אז רוסים הם בין האנשים שהביאו תרבות לארץ.

האמת שלא משנה כמה פעמים הלכתי בטיילת - או בכל מקום אחר - בחיים לא שדדו אותי.
    בנוסף, כמה שאלות:
    1. רק רוסים שודדים?
    2. רק רוסים שותים וודקה?
    3. רק רוסים לובשים אדידס?

תן לי לקצר לך תהליכים, התשובה היא לא לשלושת השאלות.
    אפשר למצוא מקרים מכל עדה שתגיד.
    בקיצור כלבה מה אתה יוצא על כל העולם, לפחות תגיד לאן אתה משתייך שנדע מה סוג הכוס שממנו יצאת, זה יסביר המון.

לגבי ההכללה שאמרת,
    ממש לא הכללתי את כל הגרמנים והנאצים - למרות שזה לא סותר את העובדה שהמון הגרמנים אנטישמים גם בלי היותם 'נאצים' - ישירות או בעקיפין.

בנוסף, אשמח אם תסביר לי מה זה 'פרימיטיבי' בדיוק
    אם אתה טוען שאתה מוסלמי 'פלסטיני', אתה משתייך לאחד העמים הכי פרימיטיבים בעולם שתרבות זו לא מילה שקיימת בלקסיקון שלו.
    יש הבדל מהותי בין צניעות לבין לפרק אישה במכות או להרוג אותה בהשפלה מול כל הכפר רק כי היא דיברה עם גבר אחר. זו לא תרבות - זו ברבריות כלבה ואני מקווה שהכוס של אמא שלך תחטוף מכות וסלעים לראש מול הפנים שלך כדי שתבין עד כמה יצאת מטומטם עכשיו

ילד מוכה אתה

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,770 | הודעות: 8,202,363 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect