קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] אני אוהב ידידה טובה שלי , איך אני מוציא אותה מהראש??
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 36
    הודעה אחרונה: 13-02-2009, 17:36
  2. עזרה| רוצה להתנצל בפני ידידה טובה שלי
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 07-04-2008, 17:58
  3. [שאלה] על jumper די טיפשית אבל אני רוצה לדעת
    על ידי wallaman בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 12-10-2006, 21:58
  4. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 23-08-2006, 09:44
  5. תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 05-04-2006, 16:10
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 23

ידידה טובה שלי אבל אני רוצה מעבר (19)

ברירת מחדל ידידה טובה שלי אבל אני רוצה מעבר (19)

טוב אז ככה.. יש לי ידידה שאני מכיר מגיל 3 בערך.. הייתי איתה באותו גן, אחרי זה יסודי היינו בבתי ספר שונים ומהחטיבה עד היום אנחנו בקשר.
    יש תקופות יותר טובות ויש תקופות פחות טובות, בתקופה הזאת, שנינו בצבא, ואנחנו בקשר לא רע.. נפגשים מדי פעם ומדברים בוואטספ שיחות חול כאלה..

היא ידידה ממש טובה שלי בקטע של לספר לי על כל מיני בנים שמתחילים איתה או שבקטע איתה.. וגם לי יצא לבקש ממנה להכיר לי בחורות.. קיצר סוג של הידיד ההומו, בטוח שהבנתם..
    אני רוצה לצאת מהמשבצת של הידיד ההומו.. לא שזה כל כך מפריע לי, הקטע הוא שאני באמת אוהב אותה אבל אני לא יודע להגדיר איך, בתור מה?

יש את הידידות האלה שאני בטוח שהן רק ידידות, יש את הידידות שאני חושב על מעבר ויש אותה.. שאני לא סגור על זה.
    מצד אחד, אני מדמיין אותנו שנייה ביחד ויכול ללכת דווקא לא רע, אולי קצת מוזר בהתחלה אבל לא משהו שאי אפשר להתרגל אליו.....
    מצד שני, אני מרגיש שאני לא יכול לוותר על כזאת ידידה, כל מה שעברנו בקשר לא גרם לנו להתנתק אחד מהשנייה, והיו מורדות בדרך.

יצא לנו לדבר על הקשר שלנו, והיא הגדירה אותו בתור ידידות טובה. ואז היא שאלה אותי מה חשבתי, ועניתי שאותו דבר.
    כל הזמן זה מתהפך אצלי. כשאני רואה אותה עם מישהו בכלל לא מפריע לי, אין לי רגשות אליה וגם אם כן לא מפותחים מספיק.

אני דיי בטוח שהיא התרגלה אליי בתור הידיד הטוב הזה שאפשר לדבר איתו ולרכל איתו, ואין לי שום בעייה עם ההתנהלות הזאת, פשוט אני חושב מדי פעם שאולי מעבר כן יעשה לנו רק טוב?

בקיצר מה אני עושה? אני מרגיש נורא מבולבל בקטע הזה, אפשר בכלל מהמצב הזה להתקדם הלאה?

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

בלבלת אותי לגמרי...אחי אתה לא סגור על עצמך בשיט.

"
    מצד אחד, אני מדמיין אותנו שנייה ביחד ויכול ללכת דווקא לא רע, אולי קצת מוזר בהתחלה אבל לא משהו שאי אפשר להתרגל אליו.....

מצד שני, אני מרגיש שאני לא יכול לוותר על כזאת ידידה, כל מה שעברנו בקשר לא גרם לנו להתנתק אחד מהשנייה, והיו מורדות בדרך."

למה אתה מדמיין את עצמך איתה ביחד אם אתה אומר שבהתחלה יהיה מוזר? אם טוב לך עכשיו איתה ביחד בקטע של ידידים..למה אתה רוצה מעבר לזה?
    אם אתה מרגיש שאתה תוותר עלייה בתור ידידה אם תעבור לקטע של חברים..אז למה להיות חבר שלה מלחתחילה?

-שאלת אותה מה היא מגדירה אותכם בצפייה שהיא תגיד שהיא מגדירה אותך בתור ידיד אבל רוצה מעבר, והיא הגדירה אותך בתור רק ידיד, ואז היא שאלה אותך מה אתה מגדיר אותכם..וכמו שפן קטן שמפחד לפתוח רגליים ולגלות שיש לך ביצים, גם אתה אמרת שאתה מגדיר אותכם בתור ידידים...למה?

"
    אני דיי בטוח שהיא התרגלה אליי בתור הידיד הטוב הזה שאפשר לדבר איתו ולרכל איתו, ואין לי שום בעייה עם ההתנהלות הזאת, פשוט אני חושב מדי פעם שאולי מעבר כן יעשה לנו רק טוב?" - אם אין לך בעיה עם ההתנהלות הזאת..לפי דעתי תשאר ככה, אם אתה חושב שזה יעשה לכם טוב..אז תשאל את עצמך את השאלה הבאה-

אני נמשך אלייה? ואם כן, אז איך אף פעם לא הרגשתי אלייה משהו? ואם הרגשתי משהו...אז למה קיבינימט אני לא תופס ביצים ועובר לשלב הבא?

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

שהשד יעזור לי.
    כל שני וחמישי יבוא לפה איזה מישהו שרוצה לצאת מהפרנדזון?!
    פאק מה אתם בכלל נכנסים לשם מלכתחילה?!
    זה מחלה הדבר הזה.

תכניסו לקלאבסה, אין דבר כזה ידידים יש אני רוצה לעשות בך שפטים זה הכל!
    אתהנ לא נמצא בקשר עם אף אחת שאתה לא חושב שהיא מושכת אז די לספר לעצמך סיפורים למה המצב הוא ככה!

אתה רוצה אותה בתור משהו יותר רציני אז לך תגיד לה את זה לעזאזל!
    אם היחסים שלכם כאלו טובים אני בטוח שהיא תתן לך צ'אנס להסביר את עצמך.

במילא אם תמשיך ככה במוקדם או במאוחר המצב ישתנה כרגע יש לך את האפשרות לעשות בחירה מודעת לאיזה כיוון הדברים ילכו.
    רוצה להמשיך להחזיק את הזין ביד, בעיה שלך.
    רק אחר כך שהבאסה תאכל אותך מבפנים שלא תחשוב שיש לך מישהו אחר להאשים מלבדך.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    שהשד יעזור לי.
    כל שני וחמישי יבוא לפה איזה מישהו שרוצה לצאת מהפרנדזון?!
    פאק מה אתם בכלל נכנסים לשם מלכתחילה?!
    זה מחלה הדבר הזה.

תכניסו לקלאבסה, אין דבר כזה ידידים יש אני רוצה לעשות בך שפטים זה הכל!
    אתהנ לא נמצא בקשר עם אף אחת שאתה לא חושב שהיא מושכת אז די לספר לעצמך סיפורים למה המצב הוא ככה!

במילא אם תמשיך ככה במוקדם או במאוחר המצב ישתנה כרגע יש לך את האפשרות לעשות בחירה מודעת לאיזה כיוון הדברים ילכו.
    רוצה להמשיך להחזיק את הזין ביד, בעיה שלך.
    רק אחר כך שהבאסה תאכל אותך מבפנים שלא תחשוב שיש לך מישהו אחר להאשים מלבדך.
    בתיכון לכל אחד היו את הידידות המכוערות האלה שאתה מדבר איתן כדי שיסדרו אותך במבחנים או בשיעורי בית..

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    בתיכון לכל אחד היו את הידידות המכוערות האלה שאתה מדבר איתן כדי שיסדרו אותך במבחנים או בשיעורי בית..
    אז תחליף את רוצה לעשות בה שפטים ליש לך אינטרס כזה או אחר איתה.
    אותו סיפור.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

לא הבנת לבד שאם הבן אדם פתח כזה אשכול..כנראה שהוא לא יכול לבוא ולהגיד לה את זה..? למה הוא לא יכול? אין לי מושג. כאילו יש לי..אבל יש כל כך הרבה אופציות שכבר נמאס לתת אותם..בקיצור, תחשוב לפני שאתה כותב בעצבים.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    לא הבנת לבד שאם הבן אדם פתח כזה אשכול..כנראה שהוא לא יכול לבוא ולהגיד לה את זה..? למה הוא לא יכול? אין לי מושג. כאילו יש לי..אבל יש כל כך הרבה אופציות שכבר נמאס לתת אותם..בקיצור, תחשוב לפני שאתה כותב בעצבים.
    מישהו צריך להכות בו קצת הגיון, לא ככה?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

מישהו צריך להכות בו קצת הגיון, לא ככה?
    ככה. אבל בכאפה לעורף, לא במילים בפורום..זה לא יתן לא כלום.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    ככה. אבל בכאפה לעורף, לא במילים בפורום..זה לא יתן לא כלום.
    שמע אני בעד לתת אתהכאפה לעורף אבל כרגע זה הכי קרוב לזה שיש לי אז זה מה שאני עושה..
    כי למילים הגיוניות הוא בטח לא יקשיב /=

אני אוהב את הישירות הזאת, בתכלס הוא אמר את האמת אבל במילים קצת בוטות כי כניראה נמאס לו שאנשים פותחים אשכולות כאלה חחח...
    וקרא לזה איך שאתה רוצה אורי - אני רק מגדיר לך את מהות הקשר, פשוט מדבר איתה על כל דבר, על הבנים שהיא מתחילה איתם, סתם מרכלים על אנשים..
    ואני לא יכול להגיד לבחורה בפייסבוק שאני בקטע שלה.. היה לי כבר כמה וכמה פעמים כאלה שפשוט הייתי ישיר מדי והכל נדפק... יש צורה להגיד לה ..

והתכוונתי שזה יהיה מוזר בהתחלה כי אנחנו מכירים מגיל 3.. אז פתאום להיות חברים, זה מוזר. תסכים איתי.

קיצר תודה עזרתם לי, יש לעוד אנשים מה לומר בעניין ?
    נערך לאחרונה על ידי SoulMan; 05-11-2012 בשעה 22:13.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי SoulMan צפיה בהודעה
    אני אוהב את הישירות הזאת, בתכלס הוא אמר את האמת אבל במילים קצת בוטות כי כניראה נמאס לו שאנשים פותחים אשכולות כאלה חחח...
    וקרא לזה איך שאתה רוצה אורי - אני רק מגדיר לך את מהות הקשר, פשוט מדבר איתה על כל דבר, על הבנים שהיא מתחילה איתם, סתם מרכלים על אנשים..
    ואני לא יכול להגיד לבחורה בפייסבוק שאני בקטע שלה.. היה לי כבר כמה וכמה פעמים כאלה שפשוט הייתי ישיר מדי והכל נדפק... יש צורה להגיד לה ..

והתכוונתי שזה יהיה מוזר בהתחלה כי אנחנו מכירים מגיל 3.. אז פתאום להיות חברים, זה מוזר. תסכים איתי.

קיצר תודה עזרתם לי, יש לעוד אנשים מה לומר בעניין ?
    מי צריך פייסבוק אחינו פנים מול פנים לוקח אותה שניה הצידה ומדברים על זה בלי להתבייש אחי.
    לא אומר לך לרדת על הברך ולהציע לה נישואין פשוט להגיד לה שאתה כבר הרבה זמן מת לנשק אותה וזה משגע אותך..
    או משהו בסיגנון תהיה אמיתי לא צריך להיות בוטה וישיר בצורה קיצונית.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי SoulMan צפיה בהודעה
    אתה באמת לא יכול להגיד לבחורה בפייסבוק שאתה בקטע שלה. אתה יכול להגיד ואפילו רצוי במציאות, אחד על אחד. אם תבוא ותגיד לה את זה לאט וברגישות ותראה לה שאתה מתכוון לזה..זה יקבל צורה אחרת, כמו שאתה אומר. "יש צורה להגיד לה.." נכון- אבל לא בפייסבוק.

מי צריך פייסבוק אחינו פנים מול פנים לוקח אותה שניה הצידה ומדברים על זה בלי להתבייש אחי.
    לא אומר לך לרדת על הברך ולהציע לה נישואין פשוט להגיד לה שאתה כבר הרבה זמן מת לנשק אותה וזה משגע אותך..
    או משהו בסיגנון תהיה אמיתי
    True story, been there , done that.

תודה חברים.. אני קבעתי איתה כבר להיפגש בחמישי, אני הולך להגיד לה הכל.. גם אם זה יהיה הדיבור האחרון שלנו

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

היי,
    נשמע שאתה ממש לא סגור על עצמך. אתה רוצה אותה, אתה לא רוצה אותה...
    כמו שכתבו פה אני בכלל נגד קשר בין גברים לנשים שאין בהם מתח מיני אבל אני לא באתי לדבר על זה.

אתה מכיר אותה מגיל 3, לא היה לך הרבה בחירה אין מה לעשות נפלת בפח הזה ואתה צריך לדעת להתמודד עם הסיטואציה.
    אם המצב כמו שאתה מתאר אותו, אז כרגע אין לך סיכוי איתה ואני אומר לך את זה חד וחלק. אני רואה שתי אפשרויות שעומדות לפניך:
    1. אם אתה מאוהב בה נואשות כמו רוב הגברים שנמצאים בפרינד זון ואתה לא מעוניין בשום קשר איתה חוץ מיחסים אז תגיד לה איך אתה מרגיש ואם היא לא מרגישה אותו דבר אז פשוט תנתק איתה קשר כי זה פשוט יפגע בך ובה. בעיקר בך. המון בך.
    2. אתה נמשך אליה והיא מוצאת חן בעינך אבל היא לא יותר מאשר אופציה בשבילך. במקרה כזה הייתי אומר שחבל להרוס ידידות ארוכת שנים כמו שלכם ופשוט תשים את זה בצד, תשלים עם העובדה שבחיים לא תהיו ביחד ותהנה מהידידות הזאת כידידות וזהו. תמשיך הלאה...

אני מקווה שעזרתי, אם אתה רוצה לפנות אלי פרטי אתה מוזמן.

בהצלחה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

עוד משהו אני אומר לך שראיתי במציאות את המצב הזה עשרות פעמים ואין לך סיכוי אם אתה הולך להנחית עליה את זה עכשיו משום מקום.
    כי ככה אם היא לא ראתה בך מושך עד עכשיו ולא היה מתח מיני אין סיכוי שבעולם שהיא תסכים.

יש לך אפשרות טובה יותר להשתנות איתה בכללי להתיחס אליה פתאום כאילו היא בחורה שרק הכרת לא במהפך דרסטי אלה להתחיל יותר לשדר מתח מיני קצת לדבר אפילו עליכם והכל בצחוק תשתיל לה דברים לתת מודע תתחיל כאילו לזרום לכיוון הזה ותראה איך היא מגיבה תהיה יותר גבר לידה גבר מושך.

זה כבר יגביר את הסיכויים שלך בהרבה אבל סתם ככה לבוא אליה ולזרוק עליה משהו כזה אחרי כל כך הרבה שנים כישלון בטוח.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect