|
|
אם ניהיה כנים
מי שמסכים לבצע פשעים נגד האנושות הוא בבון.
המון חיילים גרמנים ערקו כי לא יכלו לסבול את זה, לא כי היתה להם סימפטיה ליהודים כי זה בלתי אפשרי לרצוח 24/7 ועוד בשיטות שהיו להם.
גרמנים הם הערסים האשכנזים. אפילו השפה שלהם דומה לערסית איך שהם מתחילים לדבר נדמה כאילו הם חותמים לך גזר דין מוות.
ייודנראט מסכן
איזה כבוד עצמי יש לנשים שלכם? אתם כל היום עסוקים בלאנוס אותן, להרביץ להן, לדקור אותן, לתהעלל בהן, היא אמרה משהו? דקירה! היא אכלה משהו? דקירה!
אני מבין שאין לך חברים, באמת שלאדם שאין חברים קל לשנוא את כל העולם.
הנשים שלכם צנועות כי הן יודעות שאם הן ישכחו לשים את הרעלה הם ירצחו על ידי הבעל, אח או האבא. זה טמטום. גם לנשים שלכם יש כאב פנימי, אתם אונסים אותה נפשית ופיזית, הנפש שלה מדוכאת פי 100000000 משל הנשים "הנוראיות" של שאר העולם.
אתם מחבלים כי פשוט אין לכם מספיק שכל להבין שזה לא הדרך, אתם טוענים שכבשנו אותכם אבל איך כבשנו את השטחים? במלחמות שאתם פתחתם והפסדתם בהם כי אתם חלשים.
המדינה הזאת אף פעם לא הייתה שלכם כי אנחנו ביקשנו מהאו"ם מדינה וקיבלנו, היה לכם הרבה מאוד זמן לבקש שבאו"ם תהיה הצבעה למען מדינת פלסטין, אבל לא ביקשתם, פספסתם את ההזדמנות כי אנחנו ביקשנו.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
ככה צריך ככה הן לא הופכות לזונות פאטמות כמו הנשים שלכן
אין לך מושג כמה מרוקאיות רוסיות כושיות תימניות זיינתי כי אין להם כבוד כמו לנשים שלנו כולן זונות רואות ערבי עם כסף אוטו קצת מתנות מיד פותחות רגליים
הנשים שלנו לא יעיזו לעשות דבר כזה..
לנו יש ערכים לכם יש התנהגות של בבונים ערסים
ככה צריך ככה הן לא הופכות לזונות פאטמות כמו הנשים שלכן
אין לך מושג כמה מרוקאיות רוסיות כושיות תימניות זיינתי כי אין להם כבוד כמו לנשים שלנו כולן זונות רואות ערבי עם כסף אוטו קצת מתנות מיד פותחות רגליים
הנשים שלנו לא יעיזו לעשות דבר כזה..
לנו יש ערכים לכם יש התנהגות של בבונים ערסים
ברור שהן לא יהפכו לזונות פוסטמות, אתם אונסים ורוצחים אותן לפני שהן מגיעות לגיל 20.
הנשים שלכם לא מעזות לנשום! כי הטעות הכי קטנה והן מתות!
איזה ערכים יש לכם? הערכים שלכם הם כאלו "היא דיברה? לדקור! היא אכלה? לדקור! היא שאלה משהו? לדקור!" חונכתם לרצוח את הנשים שלכם כי בא לכם! זה הפך להרגל אצלכם! אולי אצלנו יש הרבה ערסים אבל לפחות לנשים שלנו יש חופש, יש להן טעם לחיות, הם יכולות להגיד משהו או לחלוק על הבעל, האבא או האח בלי שהן ימותו! אם כבר, אתם הערסים הבבונים בלי הערכים.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
בונא תגיד לי יא חתיכת דביל מה אתה מזיין את השכל?
הערבים יותר טובים?
איזה לוקש אתה מנסה להאכיל פה אנשים.
הערבים הם המקור לכל ההתנהגות הזאת.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אני אגיד לכם תאמת אני שונא את זה שאני חצי יהודי...גם אבא שלי שונא את זה שהוא יצא יהודי, מעדיף להיות תצד של אמא שלי(נוצרי)