קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 19-06-2012, 13:22
  2. [שאלה] כמה אומני פיתוי ידועים - ספרים
    על ידי idocohen בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 19-01-2011, 23:09
  3. נבחרת הנשים של ישראל נחתה בארץ!
    על ידי Red Devils בפורום ספורט כללי
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 24-04-2007, 15:03
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 34

הדעה של הנשים בארץ על אומני פיתוי ועל הפיקאפ. עוד משהו שיוציא אתכם מהבועה.

מורחקים
    שם פרטי
    אנטי כובע
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כובעים הם שקרנים

ברירת מחדל הדעה של הנשים בארץ על אומני פיתוי ועל הפיקאפ. עוד משהו שיוציא אתכם מהבועה.

http://hilanoga.wordpress.com/2010/1...5%D7%A0%D7%A1/

http://cafe.themarker.com/post/1935549/

זה גברים זה? ילדי כאפות שבנות ירדו עליהם ואמרו להם "מי תרצה אותך ימכוער" אז עכשיו הם חיים בסרט של "נקמת היורמים".

"עכשיו אני יודע שיש לי את הידע למשוך כל אישה, לגרום לה להתאהב בי, לגרום לה לבכות"

לא ראיתי מישהו נורמלי מדבר ככה אל נשים. אפילו לא הסוג שבוגד ומרביץ לנשים שלהם. הם יותר נורמלים מה"אומני פיתוי" האלה מבחינתי. הם לפחות לא מתנסחים כמו ילדי כאפות. הטרדה מינית והצקות זה יותר גרוע מלהרביץ ולבגוד בתוך מערכת יחסים.

והסיפור של האונס בכלל זוועתי.

אני עברתי התעללות מילולית ופסיכולוגית קשה עם "אומן" פיתוי.

הנה רשימה ( לא מלאה) של דברים שהוא עשה :
    1. הוא התחיל איתי ברחוב-הוא נגש אלי ושאל אם זה נורמלי לבחור לישון עם דובי. אני, כבחורה צעיר ותמימה סיפקתי לו תשובה. הוא ביקש את המספר שלי ונתתי לו אותו.
    2. הוא המשיך לעשות פיקאפ במהלך המערכת יחסים שלנו ( הוא כל הזמן היה צריך להשיג מספרי טלפון מנשים), הוא פשוט היה מכור, ולא היה מסוגל להפסיק. הוא אמר שזה ספק לו "אורגזמה רוחנית"...להלן הוא התמכר.
    4. הוא בגד בי פעמיים, חודשיים לתוך המערכת יחסים.
    5. הוא ממש התייחס אלי כמו אל חפץ נוצץ, כל מה שהוא רצה לעשות זה להשוויץ בי, במראה שלי. כל פעם שהיינו ליד חברים שלו והייתי מתחילה לדבר, הוא היה מראה לי את הסימן של "חפירה", כאילו תיהיה בשקט ואל תדברי.
    7. הוא היה כל הזמן אומר לי שאני צריכה לעשות הגדלת חזה, לחטב את התחת, וכו'- עוד טריק של אומני פיקאפ, לגרום בחורה לאבד את הבטחון העצמי שלה כדי שהיא תעשה הכל כדי להיות מושלמת, לפחות פיזית.
    8. כשהייתי מרגיזה אותו הוא היה קורה לי "ילדה מנייקית" .."זונה קטנה", וכו'...אף על פי שלעולם לא הייתי עושה דבר כדי להצדיק את המילים האלה.

בכל אופן, אני חושבת שהחשיבה העליונית הזאת נבאה מכך שהוא שייך את עצמו לקהילה שגורמת לגבר לחשוב שיש לי את היכולת הפסיכולוגית לפתע כל אישה ולגרום לה להיות הסמרתות שלו. הוא כמובן הצליח לתקופה לא קצרה, גם כי הייתי במצב נפשי לא כל כך פשוט, והוא נצל את זה.

אני חושבת שגם בלי אומנות הפיתוי הוא היה כוחני בצורה כזו או אחרת, כי הוא מרגיש צורך כזה, להרגיש עליון. בדר"כ, הצורך הזה נובע מרגשי נחיתות. אני אשה חזקה ולא מוכנה לקבל יחס משפיל, אבל חשבתי שבשם האהבה אפשר קצת להרכין ראש ועוד מעט הוא יתרכך,אבל זה צעד אחד לפני להיות אשה מוכה.
    זה גבר זה? נפל על ילדה טובה אז הוא תופס תחת? בוא נראה את ה"פיתוי" שלו על בחורה יפה בעלת בטחון עצמי...תעמיד אותו במקום מהר מאוד והוא יקבל AA לכל החיים.

מעשה שהיה כך היה. סטס, אשר למד באוניברסיטה העברית, התחיל עם כל מה שזז, עד כדי מצב שהוא הפך לבדיחה של החוג. זה הגיע למצב שידידה שלי נאלצה להראות משיכה לבנות מינה (כלומר לשקר לו בפנים שהיא לסבית) משום שהוא הציק לה כל כך הרבה. גם חברה שלי סבלה מההצקות החוזרות שלו, הבחור פשוט לא הבין עניין. המסקנה: אם אתה רוצה להיות נודניק, לא תשיג בחורות איכותיות. יש הבדל בין להיות אסרטיבי ונחמד לבין להיות חלאה.
    אספרגר או לא אספרגר?! זה האנשים שמשלמים להם כסף?! איך לעזאזל?!
    בחור שמטריד את כל האוניברסיטה זה אדם נורמלי?? הוא הפך לבדיחה ולא שם לב לזה. זאת ההגדרה לאספרגר.

הייתי באחד הקניונים בו הם כנראה עשו תרגול, היו כמה בחורות על ספסל החניכים הלכו מאחוריהם וזרקו להם משפטי גועל כאלו רק בשביל לגרום להן להגיב, וזה לא משנה מה הייתה התגובה (אחת שהטרידו אותה הרבה ממש העיפה אחד מהם בהעלבות), הרעיון בקורסים האלו הוא ללמד כיצד נשים הם חפץ. פיתוי זה לא , זה בעיקר תקיפה (במילים אבל עדיין). מי שרוצה להשיג אהבה מהסיפור הזה, או אפילו דייט עם בחורה איכותית (כלומר גוף וגם אישיות) שיתרחק... בה....
    אני יכול להמשיך לצטט עד מחר, אבל אני אגיד משהו מאוד קל ופשוט.

נשים שונאות אתכם. לשאר הנשים שלא שונאות אתכם, לא אכפת מכם. אבל למעגל החברתי שלהן כן אכפת מאנסים שמטרידים את ידידות שלהם. באיזורים שהם לא צפון תל אביב והרצליה, דוקרים על הטרדות. בעיקר אם מדובר במישהי עם "שם".

אני כותב את זה פה כי אני מרחם עליכם. ומי שימחק לי תאשכול הזה הוא הבנאדם הכי נאצי בארץ.
    תוציאו את עצמכם מהבועה.

אספרגררררררררררררררר

http://dorawrites.com/omg/?p=345
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 08-11-2012 בשעה 01:33.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אם הם היו באיסלם זה לא היה קורה.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

ואי כל הכבוד צודק בכל מילה באמת ניסחת פה בדיוק מה שהרגשתי לגבי כל הענין הלוואי שיפרסמו את זה לי אישית היה חבר כל כך חמוד וטוב שכולם אהבו אותו והוא הרס את החיים שלו פשוט נהיה מגעיל חשב שהוא יכול להשיג כל אחת בזמן שהוא התחיל להתנהג כמו אפס וזהו כולם שונאים אותו והבנות צוחקות עליו ומסכן באמת תפרסמו את זה שלא יהרוס לאנשים תמימים תחיים יש אנשים שנהנו מהחיים שלהם ועכשיו הם בחרא

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    0

פיקאפ, ברוב המקרים שאתם שומעים עליו, לצערי הוא לא פיקאפ אלא בולשיט בציפוי של שטרות כסף.

פיקאפ אמיתי הוא דבר שמאוד נעים לבחורה, מאוד מושך ומאוד חברותי.
    אם הבחורה הרגישה חרא אחרי אינטרקציה של הפיקאפ, זה לא פיקאפ!!

אבל זו דעתי. :-)
    שיטת האריות
    www.lionmethod.co.il

מורחקים
    שם פרטי
    אביצ'י
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    You are my senia hat

ציטוט נכתב במקור על ידי lionmethod צפיה בהודעה
    פיקאפ, ברוב המקרים שאתם שומעים עליו, לצערי הוא לא פיקאפ אלא בולשיט בציפוי של שטרות כסף.

פיקאפ אמיתי הוא דבר שמאוד נעים לבחורה, מאוד מושך ומאוד חברותי.
    אם הבחורה הרגישה חרא אחרי אינטרקציה של הפיקאפ, זה לא פיקאפ!!

אבל זו דעתי. :-)
    תן דוגמא לפיקאפ שהוא "נעים לבחורה".

לא מבין איך להטריד מינית 100 בנות בשעה יכול להיות "נעים".

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

לא מחקתי את האשכול לא מהסיבה שאני "מפחד" שתקרא לי נאצי, אלה מהסיבה הפשוטה שיש אמת בדברים האלה.
    יש המון מהחבר'ה הקטנים שלוקחים כל מיני משפטים מוזרים ומהפורומים ופשוט מנסים ופוגעים ברגשות של נשים, זה לא בסדר וזה לא מוסרי.
    אני מתכוון להשאיר את האשכול רק כדי שילמדו קצת מזה ההבדל בין חוצפה לבין להיות בן אדם.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    "רק המתים רואים א
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אל תדאג ממה שאחרים חושבים עליך. הם טרודים במחשבות על מה שאתה חושב עליהם" אדלשטיין.

לפי מה שאני מבין מההודעה שלך,אתה לא באמת יודע מה מלמדים בקורסים האלה.
    ומה שעשית בעצם זה לקחת את התפוחים הרקובים בסלסלה,ולתת להם במה כאילו שהם מייצגים את כל תחום הפיקאפ,וחבל.

כי אם תשמע על בחור שלמד קארטה או ג'ודו,והשתמש במיומניות שלו להרע,אתה לא תצא בהצהרות שכל תחום אומנויות הלחימה הוא לא מוסרי.

מה שאני ממליץ לך,זה לעשות תחקיר "טיפה" יותר מעמיק ואז לתת דעה שמובוססת על הכרת והבנת התחום, ולא על 2 כתבות שמצאת באינטרנט.

המשך שבוע נעים.
    נערך לאחרונה על ידי tobacco; 12-11-2012 בשעה 18:03.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    NOWWWWWWWWWWWWWWWW

ציטוט נכתב במקור על ידי tobacco צפיה בהודעה
    ומה שעשית בעצם זה לקחת את התפוחים הרקובים בסלסלה,ולתת להם במה כאילו שהם מייצגים את כל תחום הפיקאפ,וחבל.

כי אם תשמע על בחור שלמד קארטה או ג'ודו,והשתמש במיומניות שלו להרע,אתה לא תצא בהצהרות שכל תחום אומנויות הלחימה הוא לא מוסרי.

מה שאני ממליץ לך,זה לעשות תחקיר "טיפה" יותר מעמיק ואז לתת דעה שמובוססת על הכרת והבנת התחום, ולא על 2 כתבות שמצאת באינטרנט.

המשך שבוע נעים.
    יש אנשים שקורס עזר להם, זה נכון
    אבל יש גם הרבה שקורס הפך אותם לאנשים עם אספרגר.
    וגם כאלו שאחרי הקורס חושבים שהם יכולים להשאר חסרי חברים עניים שנראים גרוע ולצאת עם דוגמניות בעזרת סארגים

ולבנאדם שלא מנוסה חברתית, מה שמלמדים במרכז לאומנות האונס יכול להיות מסוכן כמו במקרים שטיילר הביא למעלה
    יש להם כבר כמה בוגרים עם האשמות על הטרדה מינית

מורחקים
    שם פרטי
    סודני
    לייקים
    8
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Get LMS or die trying

ציטוט נכתב במקור על ידי tobacco צפיה בהודעה

המשך שבוע נעים.
    בימינו, לא שופטים לפי מיעוט, אלא לפי רוב. זה כמו להגיד - "ברוס וויליס קירח ונראה טוב, אז כל מי שקירח יכול להראות טוב". וזה לא נכון.

כלומר, על כל קירח בעל לוק "קשוח" של סלקטור מנופח שנוסע על הארלי דווידסון ומזיין חשפניות, יש מאות אלפי קירחים שנראים כמו הצרות שלי ונשואים לאיזה כונפה.

אותו הדבר? פה!

על כל אחד שנכנס לפיקאפ או עושה קורס או אנאערף ובאמת מצליח וזה בא לו טבעי כל ההתנהות הזאת, יש מאות אלפי אנשים שפשוט לוזרים במסיכה של בטחון עצמי מלאכותי (מה שהתחום הזה מספק מצויין). ועשרות אלפי אנשים שלפני שהם נכנסו לפיקאפ היו להם הצלחות כלשהן עם בחורות ממוצעות פה ושם שזה עדיף מכלום וכשהם נכנסו לפיקאפ עקב חוסר נסיון בחיים הם לא פירשו את זה נכון ולא מסוגלים להביא אפילו שמנה עם גבות מזדה.

השאלה היא..האם זה שווה את הסיכון? עם כמה שאני נגד הבינוניות ואני מריץ פה קמפיין שלם של זה,אני מעדיף לחיות חיים בינוניים של בן אדם רגיל שהוא לא זיין על אבל לא ילד כאפות בתול מאשר חיים של פיקאפר ממוצע.

שמע יש בתחום הזה הרבה מאוד דברים שאפשר ללמוד וזה כן יכול לעזור ולפתח את ההבנה על נשים.
    אבל מצד שני באים לך כל מיני יצורים שרוצים לעשות כסף ומגדירים את עצמם "גורואים" כשהם בעצמם נראים כמו ליצני חצר ופשוט הורסים את כל התחום הזה ומבלבלים אנשים שבאמת רוצים ללמוד את התוכן האיכותי שיעזור להם.
    כל הקורסים האלה שווים לתחת... זה פדיחה בכלל ללכת לדבר כזה שלא נדבר על לשלם כסף. (ועוד איזה סכומים הם דורשים...)

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    "רק המתים רואים א
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אל תדאג ממה שאחרים חושבים עליך. הם טרודים במחשבות על מה שאתה חושב עליהם" אדלשטיין.

ולבנאדם שלא מנוסה חברתית, מה שמלמדים במרכז לאומנות האונס יכול להיות מסוכן כמו במקרים שטיילר הביא למעלה
    מאיפה אתה יודע מה מלמדים שם?

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

למה אין אהבתי?!
    אנשים הופכים את הנשים לנתחי בשר... ממש חושבים עזריאלי זה אטליז.
    שיהיו בריאים למה הם לא מבינים שהם לא מקבלים אפילו פולקע?!?

משתמש מתחיל האוואטר של Ahene
    לייקים
    45
    נקודות
    100
    פוסטים בבלוג
    1

אני כבר שמעתי משפטים מבחורות "אוף למה לא כל הגברים לומדים פיקאפ?"
    בגלל שמי שיודע מה זה פיקאפ, הוא לא ליצן, הוא בנאדם שיודע להקשיב לבחורה שלו, יותר להוביל אותה, לתת לה להרגיש מה שבחורה מחפשת להרגיש אצל הגבר שלה.
    היא תקבל ממנו אהבה, רגשות, ביטחון, והוא יהיה לה לעמוד תמיכה.

זה משמעות של פיקאפר, בנאדם שיודע מה מושך נשים, ויודע לקרוא ולהבין אישה כדי לתת לה מה שהיא מחפשת, והכי חשוב שהוא יודע להקשיב לה.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

Ahene, ברוך הבא לפורום שלנו
    אני מאד מאד תומך במה שכתבת ואני שמח שהגעת אלינו!

אתם לא צריכים פיקאפ, אתם צריכים CLASS

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:18.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect