קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. משהו קטן שהכנתי עכשיו=]
    על ידי AND בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 13-11-2005, 13:06
  2. משהו קטן
    על ידי -David- בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 18-10-2005, 12:54
  3. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 09-10-2005, 16:51
  4. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 21:36
  5. אהלן כולם, אפשר לבקש ממכם משהו קטן?
    על ידי tal17 בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 14-09-2005, 22:13
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 27

משהו קטן להחיות את הפורום :)

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל משהו קטן להחיות את הפורום :)

היי לכולם,
    הפורום נעשה קצת ייבש לאחרונה, ובמקום אשכולות רציניים ומועילים הוא התמלא בשטויות חסרות תועלת והמון ויכוחים מיותרים..
    אז חשבתי קצת ועלתה בי שאלה שרציתי להפנות אותה אליכם, לפורום.

אני רוצה שכל אחד יזכר בסגירה הכי "רחוקה" שהוא השיג בטווח הכי הקצר שהוא סגר.
    זאת אומרת, אני רוצה לעשות איזה שהיא "תחרות" שבה כל אחד יזכר ויכתוב על סגירה שהוא סגר עם בחורה, אם זה נשיקה או זיון או אפילו מספר, אבל לא סתם סגירה...אלה הסגירה הכי מהירה שהייתה לו.

אני יתחיל:
    הייתי במועדון איפה שהוא בצפון, הייתי מסטול באותו הערב והייתי באחלה של מוד, התחלתי עם המון בנות אבל לא הצלחתי לסגור או לפחות להגיע למשהו מאף אחת וזה דבר שמאד אכזב אותי..באיזה שהוא שלב אשכרה אמרתי לעצמי "מה נהיה איתך?! אם אתה לא סוגר בחורה בזמן הקרוב..אל תקרא לעצמך גבר יהומו!".
    בקיצור, רקדתי קצת חברים שלי וקלטתי בחורה חמודה, בסולם המוכר פה בפורום, ניתן לבחורה 7.8 (זתומרת, לא שווה כל כך שמגיע לה 8 אבל היא הייתה מעבר לנורמלית, היא הצליחה לתפוס הרבה תשומת לב מהמון גברים אז גם לא מגיע לה 7).
    בקיצר, חייכתי לה והמשכתי לרקוד, היא חייכה חזרה אבל חשבתי שהיא סתם נחמדה אז לא עשיתי כלום, ואז שוב הסתכלתי לכיוונה אחרי כמה שניות והיא שוב חייכה לי, אז לקחתי תרגליים והלכתי על זה..לא כל יום אתה מקבל הזדמנות כזאת מבחורה

בכל מקרה, ניגשתי אלייה, היא זרמה, היו המון נגיעות והיא לא נרתעה מהמגע המרובה שלי- לא הפסקתי לשלוח ידיים לכל מקום..הייתי מסטול אז גם לא ממש שמתי זין על החוקים המקובלים על החברה היום..פשוט חיבקתי וליטפתי לה את הגוף ואת הצוואר כששאלתי איזה בושם היא שמה..פשוט נתתי לידיים שלי לממש אותה כמו בדייט בחשיכה והיא לא הראה לרגע איזה שהוא התנגדות- נקודה מאד מאד חשובה וזה פלוס מאד מאד גדול.
    בחורה שלא נרתעת ממגע..זאת אומרת שהיא בעצמה "חותרת" למגע. במקום להכניס את הפה שלי לאוזן שלה, שמתי את היד על הלחי כמו שהולכים על נשיקה, הצמדתי את הפנים ממש ממש ממש קרוב לפנים שלי וכשהשפתיים שלי היו קרובות לשלה שאלתי משו בסגנון "מה את אומרת שנרד למטה קצת..? שנוכל להמשיך...לדבר?" חייכתי והסתכלתי לה על השפתיים.
    היא ענתה בחיוב כמובן וירדנו קומה למטה לשולחנות. תפסתי לנו שולחן של 2 כסאות, היא התיישבה מולי אז פשוט תפסתי את החלק של הכיסא שבין הרגליים שלה (כן, זה באמת היה נראה כאילו אני בא להכניס לה אצבע..זה כל המטרה ) ומשכתי אותה יחד עם הכסא קרוב אליי, והיא כמובן שחייכה חיוך גדול, של מבוכה והיא פשוט נהנתה מהבטחון שלי.

זיינו תמח קצת ואז פשוט היה רגע של שקט, לקחתי שכטה מהסיגריה, הסתכלתי על הריצפה ואז עלייה לכיוון העיניים, ראיתי שהיא מחכה למשו ממני, זרקתי את הסיגריה על ריצפה ופשוט הדבקתי לה נשיקה.

כל הסיפור הזה לקח בערך 10-12 דק'...זאת הייתה הסגירה הכי קצרה שהייתה לי..כמובן שאחרכך היו עוד דברים אבל זה לקח כבר הרבה יותר זמן

יאללה חבר'ה! Now it's your fucking turn!

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

עזוב לא יעבוד לך עשינו את המהפכה.

You feel intimidated asshole?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

שו מהפכה?

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

אממממ מועדון באילת, ראש טוב כזה לא מסטול מדי, ניגש לאיזה 3 לא זוכר ממש חח בקיצור קצת מכיר את המועדון.
    רואה אחת יפה, ניגש, מסתכלים אחד על השני דופק חיוך כולה מסמיקה.
    שואל מה קורה מאיפה את בקיצור בקושי מדברים בגלל המוסיקה אחרי 5 דקות בערך שרוקדים צמוד נשיקה, 10 דקות חירמונים ושהלכנו לקחתי מספר ששכחתי לשמור חח
    ניראלי שזה הכי מהיר שהיה לי

משתמש מתחיל
    לייקים
    10
    נקודות
    0

אממ מלון באילת, מישהי בת 35 באה אליי, שאלה אותי אם אני רוצה לעלות איתה לחדר(בחיים לא דיברתי איתה לפניי זה), כמובן שהייתי שיכור ממש אז הסכמתי(זה יכל להיות מסוכן לא חשבתי על זה עד הסוף), למזלי היא לא הייתה איזה רוצחת, פשוט נכנסתי איתה לחדר נישקתי אותה ושכבנו, כל זה לקח באזור ה 2 דקות עד ששכבנו אבל אני מנחש שזה סתם היה הרבה מזל. מבחינת מראה לא הייתי אומר שהיא פצצה מטורפת אבל הייתי מביא לה 7.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

נשמע כאילו אילת זה עיר האופציות חחח מה זה הדבר הזה?

אילת זה המקום היחידי שבו מישהי הפשיטה אותי תוך דקה וחצי ונראה לי שזאת הסגירה הכי מהירה שהייתה לה
    חחחח.

לי אישית יש את הסגירה המוכרת של הנשיקה שבדרך כלל במועדון זה קורה תוך דקה וחצי גג 2 דקות וכן זה כולל גם נגיעות ומזמוזים ככה שאני לא יכול לחשוב רק על אחת =]

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

פעם אחת ישבתי במועדון היינו קבוצה של איזה 15 חברה ופתאום אחד החברים שלי שם לי מרפק אומר לי שוף שוף על הבר תראה תאתיופיות האלה - ואכן על הבר ישבות שלוש בחורות שתי אתיופיות ולבנה ואחת האתיופיות פשוט מתנשקת עם הבלבנה בקטע סקסי אחו שרמוטה וכל שניה מעיפות לנו ככה מבט בזוית של העין וממשיכות. כמובן שקמנו ניגשנו אליהם הוא הלך ללבנה אני הלכתי מצד שני לשתי האתיופיות אחת מהן חמודה רצח עם ראסטות הייתי נותן לה 7.5 וחצי ככה בכיף אויל יותר.. בכל מקרה איך שהתקרבתי הברמן הוציא לה עוגה עם זיקוק אני כולי מהזלטוב למי יש יומלדת זאת עם הראסטות אמרה לי התחלנו לדבר וזה וכל הזמן הזה אני רואה את חבר שלי מה זה נוגע בלבנה אחושרמוטה והיא נמרחת עליו חזרה, אני גם מצידי ראיתי סימנים מצד האתיופיות שאני זורם עם זאת עם הראסטות מקשקשים וזה וחברה שלה (שהייתה לא משהו תאמת מהאתיופיות השבורות האלה) כל הזמן מנסה להידחף. באיזשהו שלב הם התחילו להתנשק אמרתי לאתיופית עם הראסטות יאללה מה אתם עודות בא לכם לבוא לשבת אצלי ממשייכים לשתות והיא כולה ססבבה כן. בחוץ כבר התנשקנו קצת גם על הספסל עד שחבר שלי הגיע עם השתיים האחרות, הורדנו את המגעילה בבית חחח והמשכנו אלי.. משם הכל זרם כבר די מהר אני חושב שלא צריך לפרט יותר מדי

חחחחח רק אגידד שחבר שלי היה בחדר ואני הייתי במרפסת ואז באיזשהו שלב הוא פותח תחלון אומר לי בוא תוציא אותי אנחנו הולכים חחח אני כזהמה למה אחי ישך ה מיטה זרום פה אל תתבייש אז הוא אומר לא לא בא לי לעלייה אני מוריד אותה בבית הולך לישון -__-

מספר טלפון ממשהי שמצאה חן בעיני ובאמת נראתה טוב:
    מסיבה, עומדים ללכת.. באתי אליה ואמרתי לה משהו כמו "כבר שעה שרציתי לדבר איתך אבל לא יצא, ואני וחברים שלי בדיוק הולכים. רוצה להביא לי את המספר שלך ונדבר?" לא אחד לאחד אבל זה בגדול.. סגירה של 15 שניות טלפון

מישהי ממש ממש שווה:
    [לא בארץ] מתקרב אל מישהי ומסמן לה אם האצבע שלי על השפתיים שלי ואז היא הביאה נשיקה משם כבר שמתי עליה יד וכמעט הזדיינו בעמידה [5 שניות?]

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

Daniel, את הראשון אהבתי..את השני לא האמנתי בכלל.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי Glida1 צפיה בהודעה
    אממ מלון באילת, מישהי בת 35 באה אליי, שאלה אותי אם אני רוצה לעלות איתה לחדר(בחיים לא דיברתי איתה לפניי זה), כמובן שהייתי שיכור ממש אז הסכמתי(זה יכל להיות מסוכן לא חשבתי על זה עד הסוף), למזלי היא לא הייתה איזה רוצחת, פשוט נכנסתי איתה לחדר נישקתי אותה ושכבנו, כל זה לקח באזור ה 2 דקות עד ששכבנו אבל אני מנחש שזה סתם היה הרבה מזל. מבחינת מראה לא הייתי אומר שהיא פצצה מטורפת אבל הייתי מביא לה 7.
    ואז אמא שלך נכנסה לחדר וסגרת תפורנו

חלאס רודני אם אתה רוצה לנהל פה תפורום תסנן תדברים האלה

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה

תודה, אבל לא תודה. אל תגיד לי איך לנהל את הפורום.

בדרום אמריקה במסיבת סילבסטר הגעתי מהכרות לנשיקה ב5 דקות ומנשיקה לזיון בקצת פחות משעה
    בישראל נישקתי מישהי בחתונה שהייתי בה אחרי משהו כמו 5 דקות שדיברנו
    מזל טוב על הניהול אגב

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

מורחקים
    שם פרטי
    אביצ'י
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    You are my senia hat

טוב נו נזרום עם הנושא
    חברה אחת שלי הכרתי באיזו ישיבה עם כמה חבר'ה ובנות, התחילה איתי, זרמתי, התנשקנו אחרי דקה או שתיים בערך. היינו מסטולים תחת.

זה הכי קצר שהיה לי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    10
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה

טוב גבר, אם אתה לא רוצה להאמין לא אכפת לי. אבל פשוט אל תגיב במקום לדבר שטויות.. אתה מתנהג כמו ילד בן 16 שלא מאמין שסקס הוא דבר שבנות רוצות באותה מידה כמו בנים אם לא יותר, זה מה שהיה במלון סיאסטה לפני חודשיים. הייתי מביא לך לדבר עם חברים שלי שיספרו לך אבל אני לא רוצה שום קשר איתך =] אז בחייאת גבר במקום להגיב שטויות צא תתחיל עם בנות ותספר סיפור משל עצמך במקום להגיב על כאלה של אחרים.

עריכה:
    לפחות מישהו מנסה להחיות את הפורום פה עם משהו נחמד, אז תשתף פעולה במקום לנסות להרוס.
    נערך לאחרונה על ידי Glida1; 08-11-2012 בשעה 13:03.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:18.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,502,994 | הודעות: 8,203,587 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect