היי לכולם,
הפורום נעשה קצת ייבש לאחרונה, ובמקום אשכולות רציניים ומועילים הוא התמלא בשטויות חסרות תועלת והמון ויכוחים מיותרים..
אז חשבתי קצת ועלתה בי שאלה שרציתי להפנות אותה אליכם, לפורום.
אני רוצה שכל אחד יזכר בסגירה הכי "רחוקה" שהוא השיג בטווח הכי הקצר שהוא סגר.
זאת אומרת, אני רוצה לעשות איזה שהיא "תחרות" שבה כל אחד יזכר ויכתוב על סגירה שהוא סגר עם בחורה, אם זה נשיקה או זיון או אפילו מספר, אבל לא סתם סגירה...אלה הסגירה הכי מהירה שהייתה לו.
אני יתחיל:
הייתי במועדון איפה שהוא בצפון, הייתי מסטול באותו הערב והייתי באחלה של מוד, התחלתי עם המון בנות אבל לא הצלחתי לסגור או לפחות להגיע למשהו מאף אחת וזה דבר שמאד אכזב אותי..באיזה שהוא שלב אשכרה אמרתי לעצמי "מה נהיה איתך?! אם אתה לא סוגר בחורה בזמן הקרוב..אל תקרא לעצמך גבר יהומו!".
בקיצור, רקדתי קצת חברים שלי וקלטתי בחורה חמודה, בסולם המוכר פה בפורום, ניתן לבחורה 7.8 (זתומרת, לא שווה כל כך שמגיע לה 8 אבל היא הייתה מעבר לנורמלית, היא הצליחה לתפוס הרבה תשומת לב מהמון גברים אז גם לא מגיע לה 7).
בקיצר, חייכתי לה והמשכתי לרקוד, היא חייכה חזרה אבל חשבתי שהיא סתם נחמדה אז לא עשיתי כלום, ואז שוב הסתכלתי לכיוונה אחרי כמה שניות והיא שוב חייכה לי, אז לקחתי תרגליים והלכתי על זה..לא כל יום אתה מקבל הזדמנות כזאת מבחורה
בכל מקרה, ניגשתי אלייה, היא זרמה, היו המון נגיעות והיא לא נרתעה מהמגע המרובה שלי- לא הפסקתי לשלוח ידיים לכל מקום..הייתי מסטול אז גם לא ממש שמתי זין על החוקים המקובלים על החברה היום..פשוט חיבקתי וליטפתי לה את הגוף ואת הצוואר כששאלתי איזה בושם היא שמה..פשוט נתתי לידיים שלי לממש אותה כמו בדייט בחשיכה והיא לא הראה לרגע איזה שהוא התנגדות- נקודה מאד מאד חשובה וזה פלוס מאד מאד גדול.
בחורה שלא נרתעת ממגע..זאת אומרת שהיא בעצמה "חותרת" למגע. במקום להכניס את הפה שלי לאוזן שלה, שמתי את היד על הלחי כמו שהולכים על נשיקה, הצמדתי את הפנים ממש ממש ממש קרוב לפנים שלי וכשהשפתיים שלי היו קרובות לשלה שאלתי משו בסגנון "מה את אומרת שנרד למטה קצת..? שנוכל להמשיך...לדבר?" חייכתי והסתכלתי לה על השפתיים.
היא ענתה בחיוב כמובן וירדנו קומה למטה לשולחנות. תפסתי לנו שולחן של 2 כסאות, היא התיישבה מולי אז פשוט תפסתי את החלק של הכיסא שבין הרגליים שלה (כן, זה באמת היה נראה כאילו אני בא להכניס לה אצבע..זה כל המטרה) ומשכתי אותה יחד עם הכסא קרוב אליי, והיא כמובן שחייכה חיוך גדול, של מבוכה והיא פשוט נהנתה מהבטחון שלי.
זיינו תמח קצת ואז פשוט היה רגע של שקט, לקחתי שכטה מהסיגריה, הסתכלתי על הריצפה ואז עלייה לכיוון העיניים, ראיתי שהיא מחכה למשו ממני, זרקתי את הסיגריה על ריצפה ופשוט הדבקתי לה נשיקה.
כל הסיפור הזה לקח בערך 10-12 דק'...זאת הייתה הסגירה הכי קצרה שהייתה לי..כמובן שאחרכך היו עוד דברים אבל זה לקח כבר הרבה יותר זמן
יאללה חבר'ה! Now it's your fucking turn!

ציטוט ההודעה