קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שונא את כולם שם אני
    על ידי דנלה בפורום המירוץ למיליון הגמר
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 15-11-2011, 13:26
  2. תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 18-10-2005, 15:42
  3. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 07-10-2005, 20:13
  4. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 22:35
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

אני לא גזען, אני שונא את כולם באופן שווה.

ברירת מחדל אני לא גזען, אני שונא את כולם באופן שווה.

מעולם לא נתקלתי בבנאדם שהוא לא מניאק אנוכי שחושב רק על עצמו. כן, יש אנשים שמתנדבים וכו' אבל גם הם עושים את זה מסיבות אנוכיות (כי זה גורם להם להרגיש טוב). כל בני האדם ללא יוצא מן הכלל (כן, גם אני) הם מניאקים אגוצנטריים אינטרסנטיים שידרכו עליך בהזדמנות הראשונה שיצא להם מזה משהו, ולפעמים גם אם לא יצא להם מזה כלום. בני האדם הם מחלה נגיפית של העולם הזה, וכל המחלות שפוגעות בנו הן למעשה הנוגדנים של העולם וכל האסונות שקורים הוריקנים רעידות אדמה צונמי וכו' הם המערכת החיסונית של העולם שמנסה, בצדק, להיפטר מאיתנו. אם מישהו פה לא יודע, יש לנו את היכולת הגרעינית להשמיד את כל החיים שבעולם 40 פעמים. לפעמים אני מקווה שיפגע בנו מטאור וימחה אותנו מעל פני האדמה. זה שאנחנו בכלל קיימים זה פוקס שלא יאמן. אם מטאור לא היה משמיד את הדינוזאורים ו95% מהחיים לפני 65 מיליון שנה אנו בני האדם לעולם לא היינו קיימים. אז אפשר להגיד שהמטאור ההוא הייתה התעטשות קוסמים שהדביקה את הפלנטה שלנו במחלה החמורה מכל- בני אדם.

2. קישורים ממומנים

זה לא התחיל מאיתנו.
    גם הרבה בעל חיים רוצחים ואוכלים אחד את השני. אנחנו, סוג של חיות, כמו החיות האחרות, והרוע הזה לא התחיל אצלנו. כל החיים בעולם הזה רעים מיסודם.

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    זה לא התחיל מאיתנו.
    גם הרבה בעל חיים רוצחים ואוכלים אחד את השני. אנחנו, סוג של חיות, כמו החיות האחרות, והרוע הזה לא התחיל אצלנו. כל החיים בעולם הזה רעים מיסודם.
    יש הבדל עצום בין בן אדם לאריה, לדוגמא.
    נכון גם אריה 'רוצח' כדי לאכול, לא כי הוא רע אלא כי הוא צריך לשרוד. וגם, אריה לא בונה מפעלים, משמיד יערות, בונה גורדי שחקים, צורך מליארדים של טונות של כל דבר אפשרי שרק ניתן לצרוך, ​מכחיד זנים שלמים של חי ושל צומח ובקיצור הבנת את הכוונה

יחי ההבדל הקטן.

זה לא התחיל מאיתנו.
    נכון גם אריה 'רוצח' כדי לאכול, לא כי הוא רע אלא כי הוא צריך לשרוד. וגם, אריה לא בונה מפעלים, משמיד יערות, בונה גורדי שחקים, צורך מליארדים של טונות של כל דבר אפשרי שרק ניתן לצרוך, ​מכחיד זנים שלמים של חי ושל צומח ובקיצור הבנת את הכוונה

יחי ההבדל הקטן.

מי שמתחבר עם נושא האשכול הזה מומלץ לו לראות את הסרט The Happening בו הטבע נלחם באופן פעיל בבני האדם ע"י שחרור כימיקל מכל צמח שגורם לאנשים להתאבד.

יחי ההבדל הקטן.
    לא דיברתי על סדר גודל אלא על העיקרון. העובדה היא אותה עובדה- מי שחי, לוקח מהאחרים, ברמה כזו או אחרת. להרוג כדי לאכול זה לא רוע? אם זה אריה ולא הרג שיטתי כמו אצל האדם אז.. הריגה באופן קטן ואישי יותר היא לגיטימית? זה עדיין אכזרי.

לא דיברתי על סדר גודל אלא על העיקרון. העובדה היא אותה עובדה- מי שחי, לוקח מהאחרים, ברמה כזו או אחרת. להרוג כדי לאכול זה לא רוע? אם זה אריה ולא הרג שיטתי כמו אצל האדם אז.. הריגה באופן קטן ואישי יותר היא לגיטימית? זה עדיין אכזרי.
    לאריה אין ברירה, הוא קרניבור, אם הוא לא יאכל בשר הוא ימות. בני אדם הם אומניבור- יכולים לאכול גם בשר וגם פירות וירקות. בני אדם יכולים לחיות בלי בשר. לא שאני בא להטיף לטובת צמחונות, אני עצמי לא צמחוני, אבל רק שתבין את ההבדל.

לאריה אין ברירה, הוא קרניבור, אם הוא לא יאכל בשר הוא ימות. בני אדם הם אומניבור- יכולים לאכול גם בשר וגם פירות וירקות. בני אדם יכולים לחיות בלי בשר. לא שאני בא להטיף לטובת צמחונות, אני עצמי לא צמחוני, אבל רק שתבין את ההבדל.
    כן, נכון שאין לו ברירה, לא אמרתי שיש, אבל הוא עדיין יצור שחי על חשבון אחרים. זו עדיין אכזריות (לא בא להטיף לצמחונות או טבעונות, פשוט מחדד את הנקודה - אכזריות ברמה כזו או אחרת ניתן למצוא בהרבה צורות חיים, בין אם היא חיונית להם או לא, אם הם זקוקים לה או לא, זה עדיין "אכזרי" ופוגע באחר)

מה נסגר איתכם יפריקים עם תסמונת אספרגר מזה ההשקפות עולם האלה? האנימה ומנגה עלתה לכם חזק למוח אני רואה

אתם צריכים פסיכיאטר וכדורים יש לכם גישה לא בריאה למציאות...אנשים כמוכם גומרים במחלקה סגורה של אברבנל

מה נסגר איתכם יפריקים עם תסמונת אספרגר מזה ההשקפות עולם האלה? האנימה ומנגה עלתה לכם חזק למוח אני רואה

אתם צריכים פסיכיאטר וכדורים יש לכם גישה לא בריאה למציאות...אנשים כמוכם גומרים במחלקה סגורה של אברבנל
    מציאות זה לאנשים שלא יכולים להתמודד עם סמים

על איזה סמים אתה מדבר 90% מהפורום הזה משתעל אחרי שכטה של סיגריה...

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,782 | הודעות: 8,202,375 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect