נכתב במקור על ידי
Justsomeguy
כרגע הוא אמין? תן לי נקודות לאמינות כי לי יש כמה של אי אמינות -
1) אין הוכחות, הם לא מוכנים להביא הוכחה אחת לאתרים שהם מפרסמים בהם או פרסומת שלהם, נניח שרצית להתקבל לפרסם באתר שלך? רוב הסיכויים ש-
א. לא תתקבל או לא תקבל תשובה.
ב. אתה תקבל תשובה ומה שירוץ בפרסומות יהיה באנרס ברוקר.
2) באנרס ברוקר לא חברה שאמורה להרוויח כל כך הרבה, הרי היא לא יצרה משהו חדש, אבל בכל זאת היא מביאה פה כסף רציני למשתמשים שלה על כלום, 10 דולר הופך ל20 דולר תוך חודש בלי לעשות כלום, פשוט לקנות "פאנל" וזהו, תראה לי עוד מקום כזה שהוא דבר אמיתי.
3) באנרס ברוקר דוחים תשלומים, סוגרים משתמשים,מוחקים אשכולות בפורומים גדולים לגבי זה,משקרים,גונבים כסף.
4) המנהל של החברה לשעבר פוטר, זה שהיה הבעלים של באנרס ברוקר פוטר, לא סימן שגורם לחשד?
5) הם דורשים פרטים אישיים ביותר, הסיבה היא מערכת לכך שלא יהיו הלבנות הון עכשיו באמת? הם מבקשים פה תמונה של תעודה מזה, שם פרטי, שם משפחה, שם אם, תאריך לידה, מיקום וכו' וכו', לא יודע אם אתה שמעת אבל בדרך כלל אתרים כאלה מוכרים את כל הפרטים האלה אחר כך ואז אותו אדם שנרשם כנראה שזהותו תיגנב, במיוחד שעכשיו יש להם חברת בת פה בישראל (שאגב גם היא כוללת שקרים ויש לכם פה את השקרן הראשי בפורום יוסי90 שמנהל אותה)
6) באנרס ברוקר מוכרת את עצמה כחברה גדולה, מפרסמת גדולה אבל מה? בשום database של תוכנת adblock לא תמצא אותה, שום אתר לא מחשיב אותה אפילו כחברה גדולה מספיק, אולי כי אין להם בעצם פרסומות?
7) אם תנסה לפרסם את האתר שלך בעזרת השיטת פרסום שם תגלה שהם משתמשים בחברה אחרת שמוכרת אימפרשנס, לא זוכר כרגע את השם שלה אבל לפי חישובים שעשו לא הגיוני שבאנרס תשלם כל כך הרבה על משהו שמוכרים בזול יותר ולא שווה כמו שהיא תשלם.
8) ההסברה, לגבי איך כל העסק פועל, אמורה לאדם שמבין טיפה בפרסום להבין בשנייה שזה בולשיט, איך שקונים טראפיק כדי לפתוח את הפאנלים? תראה לי עוד מקום שבו אתה משלם בנוסף על השטח פרסום דבר שיפתח אותו, וזו התחייבות חודשית לתמיד! של 50 דולר, הרבה אנשים אומרים - זה לא פירמידה לא צריך להזמין אנשים כדי להצליח, אז נכון לא חובה וזה למה הם חכמים כל כך, הרי בן אדם ממוצע, כמה הוא ישלם בחודש לבאנרס? 15 על התשלום החודשי (או אם אתה פרימיום, שזה הזיון שכל הכי גדול בעולם - מעל חבילת טראפיק אחת אתה משלם פרימיום שזה 100 דולר בנוסף למה שאתה משלם על טראפיק) אז אדם ישלם 65 דולר, אז במקום להביא את אותו אדם אתה בעצם נכנס במקומו, משלם 50 דולר על טראפיק וככה בעצם זה לא נראה כמו פרמידה אבל בתכלס כל חבילת טראפיק זה במקום להביא בן אדם אחר (על כך בן אדם שאתה מביא אתה מקבל טראפיק מהקניות שלו, שזה גם דבר מסובך להבין)
ועוד ועוד, אני יכול להביא לך 1001 סיבות למה זה אתר שהולך ליפול בקרוב ולא סתם אלה ליפול חזק, ומי יפגעו? לא יוסי90 וכל אלה שנרשמו ורשמו מיליונים, אלה אלה שנכנסו עכשיו ולא הבינו לאן נעלמו החסכונות שלהם או הכסף מהבר מצווה שהם רצו להפוך לטיסה לחו"ל.
בקיצור תיזהרו מהשקרן יוסי ומהאתר, אגב אתם מוזמים לראות למה הוא בן אדם שקר באשכול שהוא פתח על באנרס ושם אפשר לראות את הפרצוף האמיתי שלו.
ממש ממש יודע, האתר הוא אתר סקאם פונזי שהוא בדיוק כמו zeek רק שהוא יפול שהוא יותר קטן