אני גר בבית פרטי יפיפה, יש גינה גדולה עם בריכה. הכל טוב ויפה אבל מדי פעם מתאספת פה חבורה קבועה של ערסים.
הם מרעישים, מלכלכים, שותים, מעשנים, משתמשים בסמים (פעם מצאתי באנג עם איידס שזרקו לגינה שלי, עכשיו אם נדבקתי מהבאנג שלהם אני לא יכול לקבל אזרחות בארה''ב)
הם יושבים ממש עכשיו, שמו טראקים רועשים, שוברים בקבוקים, זורקים לי אותם לגינה, לפעמים מתגנבים לי לבריכה ומשתינים לי לתוך הבריכה ודופקים גושים על הדשא.
לפעמים אני חוטף עליהם קריז, מוציא אקדח כזה שיורה חצים חדים כאלה ויורה בהם. רק שהפעם זה לא עבד, ניסיתי לירות בהם ופגעתי באוטו שלי בטעות בצמיג. עכשיו אני לא יכול לסוע להביא גב ולפוצץ אותם כמו שאני עושה בדרך כלל. כל החברים שלי מסננים אותי בטלפון ככה שאני לא יכול לארגן קטלה...ככה שאני לבד במערכה.
הזמנתי משטרה והם אומרים לי שהם היו שם ולא היה כלום. התחלתי לקלל את הפקידה מעצבים וניתקתי.
עכשיו הם ממש עצבניים עלי, הם רוצים שאני ירד עליהם אבל הם חבורה חבורה ואני אחד אז אין לי סיכוי...
חשבתי לצאת מהדלת האחורית, לבוא לחבר גדול שלי שגר קרוב אלי, שנינו נתחפש ליסמניקים נשפוך להם את האלכוהול ונעיף אותם מפה. אבל מצד שני זאת בעיה כי אין לנו תעודת שוטר...איך משיגים תעודת שוטר?
בלי ספאם בבקשה, הערסים האלה חסרי תרבות וחינוך.

ציטוט ההודעה

ספוילר: