אהלן
יש לי עוד כמה ימים מיונים בצבא לאיזה תפקיד של חנונים בעקרון וחשבתי לקפוץ על זה ולהתחיל עם כמה בנות, יהיה גם ישר על מה לדבר וזה.
יש לכם משפט מצחיק בשביל לפתוח?
אהלן
יש לי עוד כמה ימים מיונים בצבא לאיזה תפקיד של חנונים בעקרון וחשבתי לקפוץ על זה ולהתחיל עם כמה בנות, יהיה גם ישר על מה לדבר וזה.
יש לכם משפט מצחיק בשביל לפתוח?
|
|
minimax, אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק. קח את זה ככלל לחיים ובכלל.
משפט מצחיק? "את יודעת שמבטים עולים כסף? ואם אין לך כסף..אז יש דרך אחרת לשלם".
+1
זה מהמשפטים האלה שמעלים לך חיוך או גיחוך או אתה צוחק קצת והם נחמדים בתאוריה אבל בתאכלס אם אתה אומר את זה אתה יוצא מהנואשים האלה שלא משיגים כלום.
ואני אומר את זה כי יצא לי לראות אותם, ולא פעם אחת. אני שומע אותם מהצד לפעמים ואני אישית לא מוצא מילים לתאר אותם. אינסל זאת מחמאה בשבילם.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
כמו שאתה יודע, יש צורה לכל דבר. אם אתה ניגש לבחורה ואומר את המשפט הזה כמו קוקסינל ומפחד מהתגובה שלה..יש באמת סיכוי גבוה שהיא תיתן לך סטירה או שפשוט תגיד "צא מהסרט שלך" אבל אם אתה עושה את זה בצורה פלייפולית ואתה נהנה להצחיק אנשים, אין סיבה שהיא לא תצחק.
אתה מדבר בתור הבחור הרגיל שבדרך כלל הולך עם החברים שלו, ועומד בצד כשהם מתחילים עם בנות ואומר "חחחח איזה הומואים..הם מתחילים עם בנות..הם עושים פאדיחות", נכון? אז תמשיך בחיים האלה ונראה לאן יגיע מי.
אחי יודע מה זרום עם זה במסיבה כשכולם מסטולים... מקסימום תקבל סטירה, קורה לכובעים מדי פעם, לא סוף העולם
אבל במיונים לתפקיד בצבא זאת פשוט התאבדות
ולחלק השני, מי יגיע לאיפה? תראה לי כובע אחד שאפשר להגיד עליו "אני רוצה להיות כמוהו"... אין שום בעיה לפלרטט עם בנות לא בצורה כובעית, זה רצוי וזורם וגם אתה לא מקבל סטירות ותלונות על הטרדה מינית
בדיוק.
יש טאקט ויש זמן ומקום לכל דבר.
אני אישית עשיתי דברים שהייתם אומרים שזאת הטרדה מינית (יותר מהמשפטים שרודני מביא פה שזה שיא בפני עצמו) אבל כל עוד אתה לא נראה כמו איזה סניה+אתה עושה את זה בטאקט (מה שאין לכובעים) ועושה את זה מתוך זרימה כשהיא עשתה דבר זומה לא תקבל שום סטירה, ההפך.
אבל מכאן ועד ללהמליץ על הדברים האלה לילדים מנודים חברתית שבתיכון היו ילדי כאפות שאפילו לא יודעים לתקשר עם הסביבה..לא נראה לי זה רעיון טוב.
יש דברים שעובדים רק למישהו שיוצא באופן קבוע במשך שנים והוא יודע איך להתנהג ואיך לא. אם תגיד את זה לאיזה כובע אספרגר הוא יפרש את זה לא נכון ויחטוף תביעה על אונס.
ובאמת, תראה לי כובע אחד שהייתי מעדיף את החיים שלו על שלי.
נערך לאחרונה על ידי Avicii; 08-11-2012 בשעה 11:18.
.....
נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:51.
polo123, You could'nt have said it better, have you? באמת שהוצאת לי את המילים מהפה, טוב לדעת שיש פה אנשים טובים בפורום, יישר כח![]()
וואלה אחי, לא מכיר אותך ואני מקווה בשבילך שאתה בנאדם נורמלי שיוצא למסיבות ולא כובע שיוצא לסארג'ים
המציאות היא שכובעים מקבלים סטירות ותלונות על הטרדה מינית
וזה קורה כי הם אומרים משפטים כאלה במקום שזה לא בא בטוב
ואם אתה אומר להתחיל במיונים לתפקיד בצבא עם משפטים כאלה אז ישך אספרגר אחי
ובקשר לצבא לא נשמע שיש לך תפקיד עם אנשים איכותיים שעברת מיונים אליו אז אני לא מדבר אליך
.....
נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:51.