קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. משהו קטן שהכנתי עכשיו=]
    על ידי AND בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 13-11-2005, 13:06
  2. משהו קטן
    על ידי -David- בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 18-10-2005, 12:54
  3. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 09-10-2005, 16:51
  4. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 21:36
  5. אהלן כולם, אפשר לבקש ממכם משהו קטן?
    על ידי tal17 בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 14-09-2005, 22:13
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 27 מתוך 27

משהו קטן להחיות את הפורום :) - עמוד 2

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי Glida1 צפיה בהודעה
    טוב גבר, אם אתה לא רוצה להאמין לא אכפת לי. אבל פשוט אל תגיב במקום לדבר שטויות.. אתה מתנהג כמו ילד בן 16 שלא מאמין שסקס הוא דבר שבנות רוצות באותה מידה כמו בנים אם לא יותר, זה מה שהיה במלון סיאסטה לפני חודשיים. הייתי מביא לך לדבר עם חברים שלי שיספרו לך אבל אני לא רוצה שום קשר איתך =] אז בחייאת גבר במקום להגיב שטויות צא תתחיל עם בנות ותספר סיפור משל עצמך במקום להגיב על כאלה של אחרים.

עריכה:
    לפחות מישהו מנסה להחיות את הפורום פה עם משהו נחמד, אז תשתף פעולה במקום לנסות להרוס.
    בגלל שאין לי זמן וזין להתחיל להתווכח איתך למה אתה כובע שקרן וכל היום מול המחשב ולא נגעת בבחורה בחיים אני לא אעשה את זה.
    וגם בגלל שרודני אמר לי לא ללכלך בפורום ולהפוך לבלאגן.

אז נעשה משהו שגברים כמוך אין להם בעיה לעשות - אני מביא לך ת'פייסבוק שלי ואתה לי את שלך.
    ככה נראה למי יש גדול יותר, זורם?

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

שאלה לי אלייך מר OverPowered, על סמך מה קבעת שמר Gilda1 הוא חננה שמחרטט? סתם מעניין אותי לדעת.

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    שאלה לי אלייך מר OverPowered, על סמך מה קבעת שמר Gilda1 הוא חננה שמחרטט? סתם מעניין אותי לדעת.
    האמת?
    ההודעה הראשונה שלו כאן הייתה "מעביר קורס פיקאפ בתשלום סמלי 50 שקל בבניין עזריאלי"
    אחרי שכמה אנשים צחקו עליו הוא מחק ת'הודעות שלו וכתב "יש פה אנשים רעים אני הולך מפה"
    לא עברו 24 שעות והוא עדיין נשאר פה ופעיל מתמיד.

ובנוסף לזה, הוא מספר סיפור (כמעט הזוי - הוא יכול לקרות לאנשים, אני לא אגיד שלא, אבל לא בישראל, ולא לילד שמעביר קורסי פיקאפ בעזיראלי ומפרסם אותם באטרף), על אישה בת 35 משהו שמזכיר פורנו. ואני בטוח שזה שקר.

אחלה דרך עם האשכול הזה להעיר ת'פורום, אבל לא עם סיפורי אשליות כמו שלו..

מה אני לומד מכל זה?
    1. הוא עדיין חסר חברת בנות. על סמך הביסוס? "מעביר קורס בעזראילי" ובנוסף לזה, קורס כושל שלא באמת שמו עליו אלא רק צחקו.
    2. ניסה לפרוש מפורום באינטרנט וחזר לפה פעיל מתמיד, כח רצון חלש? התמכרות לאינטרנט? חננת מחשב? תקרא לזה איך שבא לך.
    3. מספר סיפורי אשליות וכאן ההשערה היא [לא ב100%] היא שהוא כנראה מספר אותם כי אין לו סיפורים אמיתיים לחלוק איתנו.

זה לא אישי חבר'ה, אבל בנאדם שמנסה להשיג תשומת לב בעזרת "קורס פיקאפ" ו"זיון של אישה בת 35" ו"אני פורש מהפורום" צריך לצפות מראש שאם הכל חרטא בסוף יעלו עליו - וזה מה שקרה.

לדוגמא רודני, עליך אני לא יודע שום דבר. יש מצב אתה אחלה גבר ויש מצב ילד מחשב.
    לא טענת שום דבר על עצמך. לא אמרת שאתה מעביר קורסים של פיקאפ, אמרת שאתה רק בעד גישת הפתיחת סטים.
    אפשר לחשוב שאתה עוד כובע שבתכלס אתה זיין וזה באמת עבוד, ואפשר לחשוב ההפך.

אבל הוא, כשהוא טוען משהו 1 וטוען שזה נכון ב100% שיצפה שיבדקו באמת אם זה 100%.

כמו שדבר עם מישהי בצ'אטים או משהו [יעני לא פנים מול פנים] והיא תדבר כמו כוסית ותחשוב שהיא כוסית על שעברה מלא בנים וכולם רוצים אותה וכתפגוש אותה אתה תראה שהיא כונפה.
    היא ידעה הרי שיעלו עליה, אבל היא לא ידעה כמה זמן זה ייקח.

בגלל זה עדיף לאנשים לשמור על פרופיל נמוך אם אין להם משהו חכם להתגאות בו.
    אני לא יגיד שאני גאון כשאני לא.
    אני לא יגיד שאני חתיך וזיין כשאני לא.
    אני לא יגיד שאני לא חננה כשאני לא.

מתפלא שלא הכרת את אלה בבצפר שתמיד דיברו יותר מהזין שלהם "כן אחי כל יום שישי אני מסיים עם מישהי אחרת" בסוף אתה אומר לעצמך "יאללה נראה מה הוא עושה" ורואה שהוא יוצא עם 3 פריקים ו2 כונפות ויושב על ספסלים עם בקבוק קולה.
    ואז אתה כבר מסתכל עליו עקום כי לא רק שהוא מושתן, הוא גם מנסה ומשדר תדמית של "אני לא מושתן".
    בדיוק כמו הפיקאפרים חסרי הביטחון שאתה בטח רואה ברחוב שהולכים עם גב זקוף ואומרים עליהם שהם הפרס, בעצם שהם בעצמם יודעים שהם לא. זה פאטתי ומצחיק לראות אותם.

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

וואלה בחיים לא כתבתי כזאת הודעה בפורום קח את זה לתשומת לבך רודניייי

משתמש כבוד
    את כל החרא אוכלים ביחד!
    האוואטר של גולני
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    576
    נקודות
    23
    משפט מחץ
    if you can beat them join them...

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    האמת?
    ההודעה הראשונה שלו כאן הייתה "מעביר קורס פיקאפ בתשלום סמלי 50 שקל בבניין עזריאלי"
    אחרי שכמה אנשים צחקו עליו הוא מחק ת'הודעות שלו וכתב "יש פה אנשים רעים אני הולך מפה"

ובנוסף לזה, הוא מספר סיפור (כמעט הזוי - הוא יכול לקרות לאנשים, אני לא אגיד שלא, אבל לא בישראל, ולא לילד שמעביר קורסי פיקאפ בעזיראלי ומפרסם אותם באטרף), על אישה בת 35 משהו שמזכיר פורנו. ואני בטוח שזה שקר.

מה אני לומד מכל זה?
    1. הוא עדיין חסר חברת בנות. על סמך הביסוס? "מעביר קורס בעזראילי" ובנוסף לזה, קורס כושל שלא באמת שמו עליו אלא רק צחקו.
    2. ניסה לפרוש מפורום באינטרנט וחזר לפה פעיל מתמיד, כח רצון חלש? התמכרות לאינטרנט? חננת מחשב? תקרא לזה איך שבא לך.
    3. מספר סיפורי אשליות וכאן ההשערה היא [לא ב100%] היא שהוא כנראה מספר אותם כי אין לו סיפורים אמיתיים לחלוק איתנו.

זה לא אישי חבר'ה, אבל בנאדם שמנסה להשיג תשומת לב בעזרת "קורס פיקאפ" ו"זיון של אישה בת 35" ו"אני פורש מהפורום" צריך לצפות מראש שאם הכל חרטא בסוף יעלו עליו - וזה מה שקרה.

לא טענת שום דבר על עצמך. לא אמרת שאתה מעביר קורסים של פיקאפ, אמרת שאתה רק בעד גישת הפתיחת סטים.

כמו שדבר עם מישהי בצ'אטים או משהו [יעני לא פנים מול פנים] והיא תדבר כמו כוסית ותחשוב שהיא כוסית על שעברה מלא בנים וכולם רוצים אותה וכתפגוש אותה אתה תראה שהיא כונפה.

מתפלא שלא הכרת את אלה בבצפר שתמיד דיברו יותר מהזין שלהם "כן אחי כל יום שישי אני מסיים עם מישהי אחרת" בסוף אתה אומר לעצמך "יאללה נראה מה הוא עושה" ורואה שהוא יוצא עם 3 פריקים ו2 כונפות ויושב על ספסלים עם בקבוק קולה.
    ואז אתה כבר מסתכל עליו עקום כי לא רק שהוא מושתן, הוא גם מנסה ומשדר תדמית של "אני לא מושתן".
    בדיוק כמו הפיקאפרים חסרי הביטחון שאתה בטח רואה ברחוב שהולכים עם גב זקוף ואומרים עליהם שהם הפרס, בעצם שהם בעצמם יודעים שהם לא. זה פאטתי ומצחיק לראות אותם.
    LIKEֱ

ספוילר:

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    האמת?

מה אני לומד מכל זה?

פאק בן אדם אני מאוהב בך!

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

הייתי מצטט אותך טד, אבל זה סתם יגדיל את העמוד.

כל מילה זהב, במיוחד הפסקה האחרונה. היא אפילו מקוממת וקצת מתגרה. אבל אין מה לעשות. תמיד יהיו כובעים.
    Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakens
    The beginner does what's easy. The master does what's important.
    To the brave and the faithful, nothing is impossible.
    A runner runs against himself, against the best that's in him.
    Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.
    Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.
    (אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?

משתמש מתחיל
    לייקים
    10
    נקודות
    0

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גבר אני בחיים לא רשמתי הודעה שאני מעביר קורס פיק אפ, ההודעה שפתחתי בפורום הייתה: "משפטים עוקצניים להגיד לבנות" ורשמתי סתם כל מיני משפטים נחמדים, בחיים לא שאפתי או ניסיתי להעביר קורס פיק אפ, ואני לא מנסה להיות משהו שאני לא. אחרי שפתחתי את הנושא אנשים הגיבו ואמרו שזה עלוב וחארטה וכל המשפטים האלה זה סתם לטמבלים, זאת הסיבת שמחקתי את האשכול(אתה עדיין יכול לקרוא את השם של האשכול ולראות שאני צודק). אי אפשר ללמד מישהו להתחיל עם בנות ב 3 ימים כל הקורסים לפי דעתי זה חארטה אחת גדולה. באטרף רשמתי אולי 2 הודעה וגם הן היו תגובות לאנשים ששאלו שאלות. אם אתה תביא לי לינק ותבסס את מה שאמרת(מה שלא יכול לקרות) אני אשתוק ותגיד מה שאתה רוצה, אבל אל תאשים מישהו במשהו שהוא לא עשה.

נ.ב
    בנוגע לפייסבוק שלח לי הודעה פרטית תקבל אותו, אין לי מה להסתיר =]

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

OverPowered, סוף סוף אני רואה ממך תגובה רצינית, לא מאיימת, לא מעליבה ולא קשה מידי..יישר כח
    רציתי להגיד משהו. כל מה שתכתבת בהודעה הזאת ותיארת זה בעצם נקרא צביעות. בן אדם שמתנהג ככה- וחושב אחרת. בן אדם שמגיב בצורה כזאת- אבל הוא בעצם לא מעיז.
    אין מה לעשות..האינטרנט מפוצץ באנשים כאלה, המונים. זה כל הקטע בדברים האלה, בפורומים האלה, כל אחד בונה לעצמו "אישיות" והולך לפיה. אני לא אומר שאני לא כזה, כי כולנו כאלה. אני לא רוצה לפרסם את השם האמיתי שלי או את הפייסבוק בדיוק מאותה הנקודה שאני לא רוצה שאנשים יציקו לי בחיים האמיתים. תאמינו או לא, פגשתי בן אדם במציאות, בצבא, שפשוט דיקלם לי כל מיני חוקים במשיכה עם הזוג השני..כל החוקים שהוא דיקלם אלה חוקים וכללים שאני כתבתי באיזה שהוא מאמר, ופשוט לא ידעתי מה לענות לו. הקטע המצחיק זה כשדברנו היה לו הבעות פנים מוזרות, הוא כל הזמן חשב שאני מסתיר ממנו משהו והוא פשוט פחד לשאול "רגעע..יש מצב שאני מכיר אותך מאיפשו?". אני לא רוצה שאנשים יחפרו לי בפייסבוק ולא במציאות. זה לא שאני קורא לעצמי סלב או פיקאפ מאסטר כי זה מפגר בעיניי. אין לי בעיה להתחיל עם בנות אבל אני רחוק מלהשיג בחורות כל לילה, פשוט בחורה שאני באמת רוצה להשיג..יהיה לה קשה מאד להגיד לי לא.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

שיכורות נחשב? 5 שניות חחח
    מפוכחת יצא לי פעם אחת 3 דקות.
    זה חתיכת סיפור שאני אוכל עליו סרטים עד היום אבל אין לי זין להתחיל לכתוב.
    בקצרה.. התחילה איתי אני הסכמתי. אני בכללי יותר מתחיל במסיבות וכאלה ככה שזה הרבה יותר קצר... חוצמיזה לא היו לי כאלה קצרים מבחורות כשזה לא במסיבה.

אגב, אני מבין שיש הרבה שקרנים ואני מכיר הרבה כאלה גם במציאות... אבל ברצינות- מי שמאמין לדברים בלי הוכחות שייקח אחריות על המעשים שלו.
    שקרנים וצבועים מוכרים שאומרים לי "אני מביא ככה וככה והחיים שלי מושלמים" אני פשוט מאמין להם. אפילו לא מחפש לבדוק אותם. למה? כי מה אכפת לי?! אני מביא כמה שאני מביא והוא מביא כמה שהוא מביא. אם אני רוצה להשתפר, אני לא אלך ללמוד ממישהו שאני לא רואה במציאות שהוא מביא כוסיות. ולכן אני לא פה בפורום הזה כדי ללמוד.
    גם לי לא הייתי מאמין אמונה עיוורת כי אני לא מביא פה הוכחות. כנ"ל לא לטיילר, לOP, לרודני, ובטח שלא לSPQR ואיש המספרים.
    מה שכן, אפשר ללכת ולנסות ולחוות חוות דעת האם זה עובד או לא.
    לדוגמא, העובדה שבחורות אוהבות ביטחון היא עובדה ידועה, ואף אחד לא צריך להאמין לי- פשוט תשאלו בנות.
    אבל, העובדה ששריר לסת עושה אותך יפה היא עובדה שעד עכשיו לא ראיתי מחק מדעי או הוכחה מוצקה שנכונה, ובטח שלא הוכחה שהתרגילים המוזרים שלהם לא פוגעים בך.

צריך לדעת למה להאמין, את מה לבדוק, וממה להיזהר.
    נערך לאחרונה על ידי BackToLife; 09-11-2012 בשעה 19:37.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

אמ.. הקטע עם הלסת דפוק לאלה, טמטום נטו. אבל כשאתה רואה שמישהו כותב דברים, נגיד תובנות, שאתה מרגיש הזדהות איתם כי התגבש לך רעיון דומה בראש מנסיון עם בנות- אז אתה מבין שאתה קורא תגובה של בן אדם חכם. וזה קרה לי עם רודני, cats lover, וגאמא ואולי עוד כמה.
    אז במקרה הזה לא צריך הוכחות, אני לא צריך לבוא לרודני ולהגיד לו שאני לא קורא את המאמרים שלו עד שהוא לא מוכיח לי שהוא סגר 20 טלפונים בחיים שלו.
    פשוט לא, אין צורך.
    Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakens
    The beginner does what's easy. The master does what's important.
    To the brave and the faithful, nothing is impossible.
    A runner runs against himself, against the best that's in him.
    Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.
    Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.
    (אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

תתפלא. אתה כנראה לא מבין איך אפשר לגרום לאנשים להאמין לדברים מסויימים ולתת בהם היגיון- למרות שהם בכלל לא הגיוניים בעליל. אני האמת די טוב בזה ועושה את זה הרבה. ככה אנשים מצליחים להרוויח הרבה כסף ממכירת שטויות- אנשים כמו אורן זריף ויגאל שטארק.

אני לא מכיר את רודני (לצורך דוגמא בלבד, כן?) ועם כמה שבעיניי הדברים שהוא כותב הגיוניים, אני לא יכול להאמין בו אמונה עיוורת עד שמוכח לי שהמצב נכון.
    עד לפני 3000 שנה אנשים האמינו אמונה עיוורת שכדור הארץ הוא שטוח. אם היית אומר שהוא עגול הם היו צוחקים לך בפרצוף.

עד שהגיעה הוכחה. (ויש עוד המפקפקים בה: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%... %D7%97%D7%94).

אם יש משהו שחשוב ללמוד בחיים, זה שאסור להאמין לאף אחד בלי שהוא מוכיח לך משהו, או לפחות בלי שההיגיון הבריא של מאשר את זה.

עכשיו, בגלל שרודני לפי מה שהוא כותב די דומה למה שאני חושב ומאמין בו, אז הוא מקבל כבוד של אדם בר דעת ממני.
    אבל כשהוא כתב להפסיק לאונן, לצורך הדוגמא- לא ראיתי בזה משהו נכון או משמעותי. להגיד שאני מבין את ההיגיון? אני יכול להבין אבל אני לא בטוח שהוא נכון. עם זה, בגלל שזה דבר שלא יכול לפגוע בי, אני בודק את העניין כדי לראות אם זה יעזור לי... עכשיו אני יוצא חרמן מתמיד, בוא נקווה לטוב (;

רודני אני ממש לא התכוונתי אליך ישירות, היית פשוט דוגמא של אדם שאומר דברים חכמים- אבל עדיין מישהו מאחורי מחשב. כנ"ל טיילר, OP, וכל השאר.
    נערך לאחרונה על ידי BackToLife; 09-11-2012 בשעה 22:13.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,203 | הודעות: 8,203,796 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect