קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חחחחחח לכל החכמים שרצו את ההתנתקות חח
    על ידי ShAi0S בפורום דיבורים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 18-12-2005, 21:26
  2. כל המושפעי סקאזי למיניהם...
    על ידי Karahana בפורום אלקטרונית
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 11-12-2005, 14:14
  3. לכל המטאליסטים למיניהם@
    על ידי OzzY בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 05-12-2005, 19:54
  4. לכל האנשים החכמים פה
    על ידי 0xyGen בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 28-11-2005, 21:25
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 45

כל החכמים למיניהם - עמוד 2

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי Idan64 צפיה בהודעה
    שמע במבט שני אתה צודק, היא לא כוסית. נגיד 6 וחצי-7.
    אבל הוא 3-4 מקסימום.

אגב מה הקטע עם הLMS? חשבתי שזו בדיחה בהתחלה אבל אני רואה שלוקחים את זה פה ברצינות, מה נהיה?
    LMS זה מה שחושבים הAFC שאין להם מושג מה זה פיקאפ אז הם חושבים שצריך להיות חתיך עם הרבה כסף בשביל בחורות.
    מה קורה פה? חשבתי שהבדיחה הזו עברה.
    היא 5, הוא 3-4 הם מתאימים.
    וכן, עדיף שאלה שלא יודעים שום דבר לא יצאו מהפורום הזה עם חשיבה של "יאללה אני ניגש לכל כוסית 1.80 בלונדינית בבר ועוקץ אותה ומשחק אותה הפרס ואז אני ישכב איתה" כי הם פשוט יקבלו כאפה מצלצלת לחיים שלהם ואז יסתגרו בחדר.
    עדיף שהם יבינו איך הם יכולים להשתנות, איך הם יכולים לבנות סטטוס - כסף - ומראה (כשאפשר), מאשר להשאר יצורים כמו שהם ולשחק אותה עם ביטחון מזויף ולפתוח עם 200 בחורות ולקבל 200 דחיות ולא ייצא להם מזה שום דבר מאשר עוד דיווח שטח כושל בפורום אטרף

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    אתה משקיע ומשקיע פה ועדיין לא ויתרת יפה.
    אני כבר חושב שאין תקווה למי שלא הבין את זה עדיין בחודש חודשיים האלה שאנחנו מדברים על זה.
    כמו שהזה שמעלינו פרסם את התמונות, כשבחורה אומרת שהיא אוהבת חנונים היא מתכוונת לאנשים סגורים, מופנמים וביישנים. לא ליצורי מחשב שלא מתגלחים חודשיים וצוחקים על בדיחות XBOX
    בחורות הם בדיוק כמו גברים אחי.

בדיוק כמו שגבר אומר שהוא אוהב שתלטניות או "רעות",
    או תמימות או לא יודע מה.

בתכלס הוא ראה מישהי כוסית שהיא "תמימה" או "רעה",
    ופשוט שכח מהעובדה שהיא כוסית HB8.

It's all in the motha fuckin' JAW

One Shot - One Kill

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

איך אתה מסביר את זה שרוב הגברים לא רוצים רק יופי?
    אם היה לך טיפה קשר עם המין הנשי היית מבין שאני צודק.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    איך אתה מסביר את זה שרוב הגברים לא רוצים רק יופי?
    אם היה לך טיפה קשר עם המין הנשי היית מבין שאני צודק.

אתה באמת מאמין לעצמך -.-

One Shot - One Kill

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

חחחחחחחחחחחחחחחחח עלק כוסית זאת הכונפה הכי גדולה שראיתי בזמן האחרון לא מקבלת אצלי יותר מארבע. אם לזה אתה קורא כוסית אני כל כך מרחם עליך ועוד כמה אירוני שהכינוי שלך זה פיקאפ גורו זה בדיוק הכי טוב שאתם יכולים להביא. הם נראים אותו דבר רק הוכחת ת lms חוץ מיזה זה לא רק מראה יש גם כסף וסטטוס אז התמונה הזאת לא שווה כלום במילא.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    אתה באמת מאמין לעצמך -.-
    כן יא דפוק. אתה מכיר בנות בכלל? ברצינות עכשיו, יש לך חברות?

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

שמע במבט שני אתה צודק, היא לא כוסית. נגיד 6 וחצי-7.
    אבל הוא 3-4 מקסימום.

אגב מה הקטע עם הLMS? חשבתי שזו בדיחה בהתחלה אבל אני רואה שלוקחים את זה פה ברצינות, מה נהיה?
    LMS זה מה שחושבים הAFC שאין להם מושג מה זה פיקאפ אז הם חושבים שצריך להיות חתיך עם הרבה כסף בשביל בחורות.
    מה קורה פה? חשבתי שהבדיחה הזו עברה.
    חחחחחחחחחח עלוב LMS זה מה שחנונים שאין להם מושג מה זה פיקאפ חושבים? תגיד לי יחנון אתה שומע את עצמך בוא תסביר לי מר פיקאפר כמה בנות אתה מביא ותוכיח לי שה LMS זה שטות של חנונים. זה לא איזה תאוריה ששולחת אותך להטריד בנות בעזריאלי לא זה דבר פשוט שכל בן אדם יכול להבין אלה אם כן הוא מכחיש כי הוא מכוער ברמות והוא מסרב לטפל בזה או שהוא דפוק ויש לו שריטה עמוקה במוח ובאופי ויש לו בעיות תקשור בחברה.

מראה סטטוס וכסף מה בדיחה פה בדיוק ? ההוכחות מסביבך בכל מקום מספיק הסתכלות על התיכון שלך או איפה שאתה נמצא או חיפוש קצר בגוגל לעומת האפס הוכחות אם כבר הוכחות שה"פיקאפרים" שלכם מביאים רק כונפות מגעילות אם בכלל ולא נדבר על רוב האנשים שמשתמשים באומנות האונס בארץ ששנה שלמה מסתובבים בעזריאלי ועוד לא הביאו ידידה .

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי המאמין צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחח עלוב LMS זה מה שחנונים שאין להם מושג מה זה פיקאפ חושבים? תגיד לי יחנון אתה שומע את עצמך בוא תסביר לי מר פיקאפר כמה בנות אתה מביא ותוכיח לי שה LMS זה שטות של חנונים. זה לא איזה תאוריה ששולחת אותך להטריד בנות בעזריאלי לא זה דבר פשוט שכל בן אדם יכול להבין אלה אם כן הוא מכחיש כי הוא מכוער ברמות והוא מסרב לטפל בזה או שהוא דפוק ויש לו שריטה עמוקה במוח ובאופי ויש לו בעיות תקשור בחברה.

מראה סטטוס וכסף מה בדיחה פה בדיוק ? ההוכחות מסביבך בכל מקום מספיק הסתכלות על התיכון שלך או איפה שאתה נמצא או חיפוש קצר בגוגל לעומת האפס הוכחות אם כבר הוכחות שה"פיקאפרים" שלכם מביאים רק כונפות מגעילות אם בכלל ולא נדבר על רוב האנשים שמשתמשים באומנות האונס בארץ ששנה שלמה מסתובבים בעזריאלי ועוד לא הביאו ידידה .
    הטעות הראשונה שהפיקאפרים קשה להם להודות בה היא שLMS היא תיאוריה.
    זאת טעות.
    LMS זה איך שהעולם עובד.
    כל העולם סובב סביב כסף.
    סביב פרסום, מותגים, כל הדברים שקשורים לזה > מראה.
    וכמובן סטטוס ומעגלים חברתיים.

לא סביב לשאול בנות מה השעה

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

נראלי שכבר אין תקווה למי שלא הבין את זה עד עכשיו תמשיכו לרדוף אחרי בנות בעזריאלי או לקרוא תמשפטי פתיחה שלכם ולהיות חסרי חברים וחיים העובדות מראות ולא קשה לראות זה ששופ פיקאפר לא השיג כלום והמורים הכי גדולים שלכם מביאים כונפות לעומת כל בן אדם חתיך עם כסף וסטטוס שמביא כוסיות וזה הכל מסיבבכם אז תהנו בחיים שלכם.

הוא יכול להשיג יותר טוב..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי המאמין צפיה בהודעה
    נראלי שכבר אין תקווה למי שלא הבין את זה עד עכשיו תמשיכו לרדוף אחרי בנות בעזריאלי או לקרוא תמשפטי פתיחה שלכם ולהיות חסרי חברים וחיים העובדות מראות ולא קשה לראות זה ששופ פיקאפר לא השיג כלום והמורים הכי גדולים שלכם מביאים כונפות לעומת כל בן אדם חתיך עם כסף וסטטוס שמביא כוסיות וזה הכל מסיבבכם אז תהנו בחיים שלכם.
    זה מה שהם לא מבינים ובגלל זה אנשים כמו סניה עושים בוחטות..
    כשאתה חנון זה בדיוק כמו שאתה גמד. או עם זין קטן. זה לא בשליטה שלך.
    זה שאתה מכוער זה לא בשליטה שלך, ככה הם הגנים שלך בדיוק כמו שעיניים חומות או כחולות או שאם נולדת גבוה או ממש גבוה, אתה לא יכול לשנות גם כיעור אי אפשר לשנות.
    אפשר לשים עדשות צבע, או נעליים גבוהות, בדיוק כמו שאפשר "לטפח" את עצמכם אבל זה יהיה סתם כיסוי, אתם עדיין תישארו מכוערים.

על זה סניה ושאר החולי אספרגר עושים כסף, TYLER DURDEN עלק, רעמה ג'ינג'ית מקריחה שעושה אלפי דולרים כי הוא נותן תקווה לאותם מכוערים חנונים שזה כן לשינוי, זה כמו שאני אבוא מחר עם פרסומים "בואו היום אלי לקורס ותגבהו ב10 ס"מ".
    אי אפשר לשנות את זה.
    אתה יכול לעשות ניתוחים וכו', אבל אין לך כסף אליהם הרי אתה מבזבז 3000 שקל על קורס של סניה לא?

תהנו [או שלא] ממה שהחיים הביאו לכם. אתם לא יכולים לשנות את זה, מקסימום להביך את עצמכם עוד יותר בזה שאתם נדחים אחד אחרי השני ע"י בחורות רנדומליות בקניון

משתמש מתחיל
    לייקים
    115
    נקודות
    50

הדבר היחיד ש"פיקאפרים" כמו טיילר סניה DeAngelo Ross Jeffries יודעים לעשות זה - כסף: לעשוק כסף מבחורים מסכנים שרוצים וצריכים עזרה. אותם פיקאפרים הם בסך הכל אנשי עסקים שחיים על גבם של לא יוצלחים שמבזבים אלפי דולרים על הדרכות וכנסים שבסך הכל רוצים להשתלב חברתית ולהצליח עם בנות.

זה עבודה לכל דבר. עבודה בעיניים. אז שאפו להם. הם מרוויחים משכורת נאה בלי שום מאמץ יכולת או השכלה. זה כמו להשקיע בבורסה. רק יותר יציב. אם כבר המטרה שלהם היא לגרום לכמה שיותר אנשים להכשל ובכך להגדיל את הרווח שלהם. יותר אנשים עצובים שבאים לbootcamp = יותר כסף.

קיצר הדבר היחיד שהם מזיינים זה את החברה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

שמעו יש בLMS משהוו נכון. אבל יש הרבה יותר מזה. פיקאפ זה לצאת החוצה ולהתחיל עם בנות.

אתם כל תגובה שנייה יורדים על אלה שאשכרה פותחים בנות.

הפורום נדפק. גאמא וcats lover תמיד דחפו חדשים בתחום לצאת החוצה ולעבוד על עצמם.
    אתם עסוקים בחרא. רק יורדים עליהם. בלי לצאת מהבית ולשפר את עצמם הם יישארו ככה.

ואני לא מדבר על היצורים המוזרים שבאמת מתאימה להם המילה "כובעים".

שמע טד פעם תפסתי ממך מישהו, אבל בחודש וקצת האחרונים ב80% מהתגובות שלך הייתי יכול להישבע שמישהו פרץ לך למשתמש.
    זה פתאום בן אדם אחר.
    אולי זה רק אני, ופתאום נשבר לך הזין מהכובעים אז אתה נהיה טיילר ובכל פעם שיש לך אתה יורד עליהם.

הפורום מדרדר, במקום שתתדחפו אנשים. (אני לא מדבר עליי, אני כבר בפנים, יציב, ובכוחות עצמי) אתם צוחקים על מי שמנסה לשפר את עצמו.
    ראבק, תקראו את האשכולות בנעוץ ותראו שממש כתוב שם שפיקאפ זה לצאת החוצה ולהתחיל עם בנות.
    ואתם נגד זה לגבי אנשים חדשים.

אם הייתי מישהו שהתחיל עם פחות מ50 בנות והייתי קורא את ההטעיות שכתובות פה מדי פעם, הייתי אוכל סרטים והייתי נדפק. כל שנייה אתם מזכירים את הLMS הדפוק הזה ואומרים שצריך להיות חתיך ועשיר.

תודה לאל שאני לא רק קורא אלא גם עושה.
    Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakens
    The beginner does what's easy. The master does what's important.
    To the brave and the faithful, nothing is impossible.
    A runner runs against himself, against the best that's in him.
    Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.
    Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.
    (אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

שמעו יש בLMS משהוו נכון. אבל יש הרבה יותר מזה. פיקאפ זה לצאת החוצה ולהתחיל עם בנות.

שמע טד פעם תפסתי ממך מישהו, אבל בחודש וקצת האחרונים ב80% מהתגובות שלך הייתי יכול להישבע שמישהו פרץ לך למשתמש.
    זה פתאום בן אדם אחר.
    אולי זה רק אני, ופתאום נשבר לך הזין מהכובעים אז אתה נהיה טיילר ובכל פעם שיש לך אתה יורד עליהם.

הפורום מדרדר, במקום שתתדחפו אנשים. (אני לא מדבר עליי, אני כבר בפנים, יציב, ובכוחות עצמי) אתם צוחקים על מי שמנסה לשפר את עצמו.
    ראבק, תקראו את האשכולות בנעוץ ותראו שממש כתוב שם שפיקאפ זה לצאת החוצה ולהתחיל עם בנות.

אם הייתי מישהו שהתחיל עם פחות מ50 בנות והייתי קורא את ההטעיות שכתובות פה מדי פעם, הייתי אוכל סרטים והייתי נדפק. כל שנייה אתם מזכירים את הLMS הדפוק הזה ואומרים שצריך להיות חתיך ועשיר.

אז כנראה שלא הבנת אף אחד לא אמר לך לשבת בבית הפוך הLMS קורא לשיפור עצמי ולא להשגת ביטחון מזויף על ידי רדיפת בנות בעזריאלי ולהשפיל את עצמך.
    אני אומר ככה לך תשקיע במראה שלך ולך תרחיב מעגלים חברתיים זה יציאות צא עם חברים תכיר ידידות תתחבר לאנשים שיש להם בנות ומשם תזרים בנות ובאמת ולא תטריד ברחוב בנות ועדין תישאר חסר חברים .

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

זה פתאום בן אדם אחר.

אז בוא בוא תסביר לי מה לצאת ולפתוח עם בנות זרות ייתן לך מה?
    ביטחון? בולשיט
    פחד גישה? בולשיטטטטטטט
    הכל חרטא

מי שיפתח עם 200 בנות רוב הסיכויים שיקבל 200 דחיות ואז הביטחון שלו יגדל? זה לא הגיוני.
    אם כבר הוא יתחיל להפנים שאין לו עתיד ויתאבד

הLMS זה הבוסט האמיתי לביטחון ולאגו.
    אתה משפר את מי שאתה, אתה משיג חברים, ידידות, אתה נראה טוב, אתה מרוויח כסף. אתה נהנה מהחיים.
    אתה לא יוצא כמו משועמם להתחיל עם מכוערות.
    אתה פשוט נהנה מהחיים, ומההנאה הזאת אתה יוצא עם חברים וידידות למועדונים מסיבות ושם אתה כבר מתחיל לדבר עם בחורות.
    זה תמיד על הדרך.

אתה לא יכול לרצות להיות מיליונר ופתאום להפוך לאחד כזה בדיוק שאתה לא יכול לרצות להפוך לזיין מילד שיושב בחדר כבר 10 שנים לבד.
    כדי להיות מיליונר אתה צריך שכל, קשרים וכמובן מזל.
    כדי להצליח עם בחורות אתה צריך מראה טוב, קשרים וכסף.

ברור שאתה יכול להיות מיליונר בלי שכל, כמו שאתה יכול לתפוס בחורות בלי כסף.

אנחנו מדברים על זה שפיקאפ זה בולשיט, שום דבר מזה לא יביא לך ביטחון.
    אז פתחת עם 100 בחורות. אתה גבר?
    אתה גבר יותר ממני שיוצא בימי שישי עם חברים ועל הדרך מכיר פי 2 בחורות ממה שפיקאפרים מכירים בקניון בשבוע.. ההבדל הוא שאני לא מטריד אותן בקניון באמצע יום העבודה/הכיף שלהן אלא כולנו במסיבה בMOOD של שמח וסתלבט והן שמחות להכיר אותי כמו שאני אותן.
    אני לא מפריע למישהי לדבר בפלאפון בזמן ההליכה או חופר לה מי משקר יותר..

אני לא יורד על כובעים לא יורד על אף אחד באמת שלא אכפת לי,
    פשוט לא מבין איך אנשים יכולים להאמין לכזה סקאם שנקרא "פיקאפ".

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:05.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,502,519 | הודעות: 8,203,112 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect