כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
|
|
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
נערך לאחרונה על ידי Ori; 10-11-2012 בשעה 19:20.
בדרך כלל אחי לפי מה שיצא לי לראות ששני הצדדים רוצים יותר מרגישים איזה מתח מיני באויר ויש רמיזות ואני אומר כל מקרה לגופו ורק הבן אדם יוכל להבין אם הוא יחשוב על זה לעומק יכול להיות ששנינו צודקים וכל מקרה משהו שונה אם אין כלום אז הוא צריך לגרום לה להסתכל עליו בדרך אחרת ולפעמים להיות ישיר בקיצור כל מקרה בטעם.
אוקי אני מבין עכשיו שלא הבנת בכלל למה התכוונתי ממש לא אמרתי שישתוק ושהקשר ידעך להפך התכוונתי שיתחיל לפעול אבל לא בזה שהוא יבוא אליה יום אחד ויפיל עליה אני מאוהב בך אלה לבנות את זה להתחיל לאט לאט להתיחס אליה כאל בחורה ולהתנהג כחבר פוטנציאלי ולא כידיד האח ולהתחיל לרמוז לה זה הכל אני גם בעד שיפעל רק שלא יפיל עליה כמו פריק איזה יום אני אוהב אותך כמו טד מוסבי באיך פגשתי את אמא . (שיטה להברחת בנות).