אני יהוה בהתלגמותו. תשאל. תדע.
ואני אללה בהתגלמותו ואני מוריד לך נרגילה בעין איך אני? אללה הוא אכבר יהוה הוא עכבר
נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי ואני אללה בהתגלמותו ואני מוריד לך נרגילה בעין איך אני? אללה הוא אכבר יהוה הוא עכבר ארצה אללה, נראה לי דיברנו על זה כבר - אתה לא מפסיק את הטיפול בכדורים!
לך אתה וכדורים שלך ישוטף צלחות חד פעמיות בכיור של סבתא
נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי לך אתה וכדורים שלך ישוטף צלחות חד פעמיות בכיור של סבתא
אחלה תמונה מטיול השנתי עם הכיתה הטיפולית הבאת אחשלי היקר תמשיך ככה
נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי אחלה תמונה מטיול השנתי עם הכיתה הטיפולית הבאת אחשלי היקר תמשיך ככה ככה מצאנו אותך מה אני אגיד לך כלבה, לילה רצחני היה
זה מה שקורה שמעשנים נייס גאי ילדים
-מדוע יצרת עולם זה? -מדוע לא יצרת אותו טוב יותר? -אתה בא לפה הרבה?
נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי -מדוע יצרת עולם זה? -מדוע לא יצרת אותו טוב יותר? -אתה בא לפה הרבה? -הייתי צריך למקם את העבדים שלי איפשהו. -למען האמת, יצרתי אותו מושלם. העבדים הם אלה שמרדו והרסו אותו. -אני פה תמיד.
למה אתה לא קיים?
האם אתה יכול לברוא אבן שאתה לא יכול להרים?
נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי למה אתה לא קיים? כי זה חלק מהעניין שבי נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי האם אתה יכול לברוא אבן שאתה לא יכול להרים? תיאורתית, אני יכול לברוא גם את עצמי בLVL גבוה יותר. אבל bitch please.
נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי אני יהוה בהתלגמותו. תשאל. תדע. מה יהוה כמוך עושה במקום כזה?
נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי מה יהוה כמוך עושה במקום כזה? הכל פה שלי אני בכל מקום אני יהוה
חוקי הפורום