שורה תחתונה
פיקאפ זה כלי נורא חזק בידיים הנכונות
שורה תחתונה
פיקאפ זה כלי נורא חזק בידיים הנכונות
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail
|
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח די די אני מת אתם מאמינים למה שיוצא לכם מהפה?! חחחחחחחחחחחח
כולכם שרוטים אחד אחד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
האמת שחוץ מSPQR שחי בלהלה לנד (ומאז שהוא גילה את שיטי אדוויס הוא נהיה עוד יותר מוזר), הם יותר מציאותיים מהרבה מאוד אנשים שתפגוש.
כל השטויות של הלסת זה פשוט גז צחוק בכתב מילה חחחח
ושאר הדברים אתם מגזימים רדודים אין לי משהו אחר לומר.
הבנת הנקרא למדת?
לא אמרתי שזה לא יפה ופרט חשוב לפנים יפות. מה שאמרתי זה שלא כל אחד עם לסת ישר נהייה יפה.
תלמד לקרוא לפני שאתה פותח תפה
שמע אני לא בטוח שאפשר לאמן אותה ואני לא נכנס לדברים שעלולים לפגוע בי, לך תדע איזה נזק ייגרם.
ואם תראה את ההודעות של הSPQR הזה, תראה שהוא אומר שאם יש לך לסת אתה אוטומטית דוגמן. אם אתה מסכים איתו אתה טיפש. אם אתה חושב שלעשות ניתוח בלסת יהפוך אותך לדוגמן אתה טועה פעם נוספת.
אם אתה חושב שלסת זה פרט סבבה כמו אף וכמו גבות (שאף ולסת אי אפשר לשנות בלי ניתוח, ומי יעשה ניתוח בשביל בחורות?), אז אתה צודק.
אי אפשר לאמן לסת, די להיות ליצנים. לסת=עצם. איך אפשר לשנות מבנה עצם בדיוק? אפשר להבליט אותה ע''י הורדת אחוזי שומן אבל אתה סתם תיראה כמו נרקומן מכוער בלי מבנה גולגולת מתאים. לא כל גבר יכול להראות יפה כשהוא שחיף בדיוק כמו שלא כל גבר יכול להיות קירח ועדיין להיות בעל לוק של הקשוח שנוסע על הארלי דווידסון ומזיין חשפניות.
SPQR בכלל ליצן, הוא אשכרה חושב שכל אחד יכול להיות דוגמן אם תהיה לו לסת. מעניין מאוד למה רק אחוזים בודדים מהאכלוסיה דוגמנים.
יש לי חבר שבאמת יכול לדגמן, יש לו גוף מאוד אסתטי ויפה עם אחוז שומן נמוך, פנים ללא פגמים כלשהם שנראים לעין ואפילו לסת יש לו אבל מה? הבחור די נמוך, לא זוכר בוודאות גובה כי הוא לא איזה גמד גינה אבל בואו נגיד את זה ככה מטר שמונים הוא לא. ואין לך סיכוי לדגמן כשהגובה שלך הוא באיזור ה70. הוא אפילו ניסה לדגמן ולא קיבלו אותו. ולא כי אתה מכוער או ממוצע אלא כי אתה פשוט לא דוגמן שבגדים יכולים לשבת עליו הכי יפה. אם אתם לא מכירים דוגמנים ודוגמניות אישית תסתמו תפה ואל תעשו לעצמכם פדיחות שאני לא מבין במשהו אני שותק.
קיצר SPQR חי בלהלה לנד..צא מהבית תכיר קצת דוגמנים אמיתיים ולא התמונות שאתה מפרסם בPUAHATE
מה שכן כל עוד ישך כסף מיותר בצד זה מפגר לא לעשות ניתוח. ביננו, ניתוח יותר יעזור לך בחיים מאיזה אייפון, XBOX או מזדה 323 שקנית בטירה. בעיקר אם לפני הניתוח היית נראה טוב ככה שזה רק ישפר אותך עוד יותר, אם היית מכוער או סתם אחד עם גנים של ישראלי ממוצע זה גם ככה בזבוז כסף.
נערך לאחרונה על ידי OG_KUSH; 11-11-2012 בשעה 14:51.
חחחחחחחחחחחחחח כולכם מעוכים!
תפסיקו לעשן המיסטר נייס גאי דפק לכם תמח
חחחחחחחחחח חבורה של אוטיסטים ... מתווכחים לי פה על שטויות
LMS הוא המודל של איך עובד העולם קבלו את העובדה הזאת או שתתכחשו לה
אם יש לכם כסף יש לכם הכל .. גם אם אתם מכוערים רצח (תעשו 2000 ניתוחים ותהיו סקסיים בטירוף)
כסף מביא יופי וכוסיות על רמה (כתוצאה מהיופי או הכסף) ומעמד (כי עשירים הולכים עם עשירים)
ובכללי .. זה כיף להתגלגל עירום בערימה של כסף
זה אני, רודני וסימפל פיקאפ נגד שאר הפורום
תראו את ה Get Her Number! שלהם ואז תדבר.
look? הם השיגו בנות עם בתחפושת של מריו, או כשהם היו על כיסא גלגלים, או לבושים כמו גייז וכו' - לינק בסוף ההודעה
עלאק כולכם מזיינים תשכל:
"LMS הוא המודל של איך עובד העולם קבלו את העובדה הזאת או שתתכחשו לה"
תראו איך הם השיגו מספרים, מה אתם מזבלים תשכל.
הם לא הראו שיש להם כסף.
מעמד? בתחת שלי, הם באו לבחורה לבד באמצע הרחוב. שום SP.
ומראה? הם נראים ממוצע+..
מה יש לכם עכשיו להגיד עכשיו אה?
פה הם נראים כמו אימואים בכוונה ועדיין משיגים בנות:
לא יודע מי התחיל עם הLMS אבל הוא עשה עבודה טובה כי הוא שטף ל95% אז הראש פה.
זה פורום פיקאפ וכולכם פה באים נגד פיקאפ.
WTF
Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakensThe beginner does what's easy. The master does what's important.To the brave and the faithful, nothing is impossible.A runner runs against himself, against the best that's in him.Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.(אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?
אני נראיתי כמו "אימו" ב2007-2009 והשגתי יותר בנות ממה שכל הגורואים בעולם ישיגו אי פעם. בכמות ובאיכות. ובניגוד אליהם ההצלחה שלי לא הייתה בגדר סרטונים מבויימים. ושאני מדבר על בנות אני לא מדבר על מספרים כמו הילדי כאפות האלה משיגים וחושבים ש"הנה היא רוצה להזדיין איתי קיבלתי מספר!!!!!!11111111111" אלא על דברים קצת מעבר לזה.
ואני לא חושב שאני איזה זיין על של ממש. אני בסה''כ בחור שנראה מעל הממוצע ועושה מה שבזין שלו ולא נותן לגורואים האלה לשטוף לי את המוח בזה שאני צריך להיות המנהיג של החבורה או לחשוב שאני הפרס או להשפיל בחורות כדי שהן יימשכו אלי. באמת שאני לא משהו מיוחד.
LMS זאת המציאות. עם סארג'ים במקרה הטוב תשיג כונפה כמו שפותח האשכול נתן פה. איך דירגת אותה בתור 7 אני לא מבין, כנראה ה10 שלך זה ה5 שלי.
במקום לתת סרטונים מבויימים תתנו תמונות שלהם עם כוסיות. תמונות של האקסיות שלהם, משהו...אה אני מניח שאין כי הם מזיינים את השכל.
ואני התחלתי עם הLMS פה. שנים חפרתי על זה, עכשיו רק נתתי לזה שם.
נערך לאחרונה על ידי OG_KUSH; 15-11-2012 בשעה 19:54.
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail