תוכנית שליפן הקזחית: מי לא מכיר את השליפים? פיסות הנייר הקטנות או השרבוט בכתב זעיר על השולחן נועדו לסייע לתלמידים לענות נכונה על המבחן ללא ידיעת המורים. אלא שב
*אני המקורי סתם לידע כללי
חחחחחחחחחח בדיוק היום תפסו ילד מהכיתה שלי עם שליף ..
Welcome back Carvajal ♥
איפה לינק משהו
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Display איפה לינק משהו אוף בטח הממשלה מחקה את הלינק ואת הכתבה בווינט כי היה לינק
חחחחחחח
נכתב במקור על ידי MaoReal חחחחחחחחחח בדיוק היום תפסו ילד מהכיתה שלי עם שליף .. מאור אתה ראיתה שהיה לינק?
נכתב במקור על ידי PureToxic מאור אתה ראיתה שהיה לינק? ההודעה לא ערוכה
נכתב במקור על ידי Mr. Bean ההודעה לא ערוכה אבל היה לינק מילה זה הממשלה הם תמיד מסתירים ממנו מידע בטח הם העבירו מידע למישהו בצפנים והוא קיבל את הצופן אז הם מחקו את הכתבה וכל זכר לה
נכתב במקור על ידי PureToxic מאור אתה ראיתה שהיה לינק? לא היה
ההיייייייייייייייהההההההההההההה תחפשו גם את הכתבה אתם לא תימצאו מה סתם המצאתי את הסיפור אני אומר זה אריק יש לו גם פרצוף של סמוי
נכתב במקור על ידי PureToxic ההיייייייייייייייהההההההההההההה תחפשו גם את הכתבה אתם לא תימצאו מה סתם המצאתי את הסיפור אני אומר זה אריק יש לו גם פרצוף של סמוי שתוק כבר
נכתב במקור על ידי Display שתוק כבר חחחחחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי MaoReal חחחחחחחחחח בדיוק היום תפסו ילד מהכיתה שלי עם שליף .. חחחחחחחחח גם אצלי ..
חוקי הפורום