בזמן האחרון, כל מה שאני רואה בפורום זה בערך את אותם הדברים:
פיקאפ זה חרא.
נשים הן פשוט גוש בשר.
סארג'ים זה חרא.
LMS, LMS , LMS.
כל מי שרוצה להשיג נשים שנראות טוב צריך להיות בעצמו גבר שנראה טוב.
ועוד כל מיני דברים שכבר נמאס לי לראות בפורום הזה.
תראו חבר'ס, פורום פיקאפ נועד למטרה אחת - לתת את הכלים הדרושים לכאלה שמתקשים עם המין השני.
פיקאפ לא נועד להפוך חנון למקובל. פיקאפ לא נועד לגרום לילד\נער\גבר ביישן לצאת מהביישנות שלו. פיקאפ לא נועד להפוך גבר נורמלי לאנס. אלה הם לא הכוונות של הפורום הזה.
כשאני אומר "הפורום הזה" אני מתכוון אך ורק לפורום אומנות הפיתוי ופיקאפ שנמצא בתוך האתר Iatraf.
לא מעניין אותי, לא מזיז לי ולא אכפת לי משום פורום אחר או אתר של פיקאפ ברשת, משום דבר. בפורום הזה היו המון אנשים שיכלנו ללמוד מהם הרבה מאד ויכלו לתת פה אחלה טיפים לחבר'ה פה, אלה שמתקשים. גם אני קבלתי עזרה וכמה טיפים מהחבר'ה היותר מוצלחים שהיו פה. למה הם אינם? בגלל שהפורום הפך למיזבלה של סוטים.
מה הכוונה לסוטים?
התגבשה לה לאט לאט עם הזמן סוג של הרגשה שהפורום הזה נועד לעזור לכל גבר באשר-הוא להפוך לאחד שיכול לזיין כל בחורה שהוא רוצה. יכול. שכחתם פרט חשוב:
נשים זה לא משחק. נשים לא זונות. נשים הן לא איזה "HB" שאתם יכולים לפגוע להן ברגשות. אתם יכולים, אבל אני לא יתפלא אם אותו גבר שהיה נוהג לפגוע בנשים בצורה כלשהיא, בסופו של דבר מוצא את עצמו לבד בכל המערכת הזאת. יש על כך המון, המון, המון סרטים היום, כל מיני קומדיות רומנטיות שרואים איזה גבר שנראה טוב שעובר ממיטה למיטה ומזיין כוסיות על ימין ועל שמאל וכל בוקר פשוט בורח להן ולא עונה לטלפונים...מה סוף של כל סרט כזה? בסופו של דבר הגבר נתקל בבחורה שלא משחקת במשחק שלו והוא נופל בפח, או לחילופין הגבר פותח עיניים בסופו של דבר וקולט שהוא עושה טעות. יש המון סוגים והמון סיומות שונות לסרטים האלה, זה לא הנקודה.
הנקודה היא כזאת: תוציאו לכם מהראש שהפורום הזה נועד לתת לכם שרביט קסמים שתוכלו לזיין על ימין ועל שמאל, כי זה לא אפשרי.
יש גברים בארץ שיש להם את התכונות אופי שנשים נמשכות אליהם, הם נראים טוב והם פשוט הPerfect package לכל בחורה, יש כאלה. אני לא אחד כזה ולא רוצה שתחשבו שאני כן, ממש לא. גם הפורום הזה לא יהפוך אותכם לאחד כזה, אתם ורק אתם יכולים להפוך את עצמכם לאחד כזה.
הפורום הזה נועד כדי לתת כלים לגברים שקשה להם קצת יותר מהרגיל עם בחורות. יש כאלה שאפילו עד היום מפחדים להסתכל לבחורה בעיניים יותר מ-2 שניות בודדות כי הם בטוחים שהם נראים "אנסים" בעיניי הבחורה. יש גברים שפוחדים לפתוח שיחה פשוטה, יש כאלה שאחרי שהם פתחו את השיחה, הם לא יודעים שאישה היא בת אדם וגם לאישה יש את התכונות שלה ולכל בחורה יש את הדרישות שלה מגבר... יש גם כאלה שמחכים לאחת והיחידה שתגיע משערי גן עדן ותבתול אותם (שזה בסדר גמור).
כל אחד והיכולות שלו, הצרכים שלו והפה והצורה שלו.
אין לאף אחד מהפורום הזה רשות לפגוע באחר, לאף אחד. כמובן שמי שיפר את החוק הפשוט הזה, יחטוף על הראש.
אבל הנקודה היא כזאת, כל אחד הוא באשר הוא. לכל מי שרוצה מותר ויש לו את היכולת לפתוח דיון ואשכול ואני מעודד את זה ומחפש את זה! אבל לא לשטויות. אני לא רוצה לראות יותר אשכולות של "איך מכוער כזה משיג כוסית כזאת?? איך? תסבירו??" כי זה נמאס.
אם אתם רוצים לרדוף שמלות, תרדפו. אל תפתחו נושא בפורום במטרה לגרום לכל לעשות כמוכם, ואם אתם מתעקשים תעשו את זה בצורה מכובדת ומסודרת.
כל מי שרוצה להגיב, בבקשה. אבל אני מבקש שתעשו את זה בצורה מכובדת.

ציטוט ההודעה