|
|
אני חושב שזה קשור לשירות הקרבי יותר מאשר לשירות בצה"ל... אבל אני לא יודע כלום עד שאתגייס
תחשוב על זה רגע
אם הצבא זה מה שגורם לך להתפתח חברתית, כנררה המצב שלך היה ממש ממש גרוע לא בתןר חייל
אין לי כי לכתוב הרבה...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
תחשוב על זה רגע
אם הצבא זה מה שגורם לך להתפתח חברתית, כנררה המצב שלך היה ממש ממש גרוע לא בתןר חייל
אין לי כי לכתוב הרבה...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
האמת שכן, דיי גרוע. (http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=888885) אבל הקטע הוא לא שהמצב שלי היה גרוע והשתנתי ב180 מעלות, אלה יותר בכיוון של - זה אפשרי להשתנות, וצהל זה אחלה של דרך.
רודני מה דעתך בנושא?
בתור אחד שמשרת ביחידה קרבית זה אמור לדבר אליך. עכשיו, לא בקטע מזלזל אבל זה פשוט נשמע לי מגוחך שלחטוף כאפות ממפקדים, לעשות דברים הזויים כמו לשתות שישיית מים בשעה, שמכינים לך קפה בתוך הפה או שמכבים עליך סיגריות איכשהו "בונה" לך בטחון עצמי. כי אם לי אישית היו עושים את הדברים האלה הייתי מוריד לכל אחד שם דקירה בתוך הפרצוף. למעשה, כל אחד שאין לו אופי של ילד כאפות היה מגיב כמוני.
הילדי כאפות חווים את אותן חוויות בבתי ספר, לא נראה לי זה בנה להם איזשהו בטחון עצמי. מגלמוניות של "אני חכם וכולם טיפשים ששותים ומעשנים ויש להם תיק פלילי ואני טוב מדי בשביל החברה הזאת" זה אכן בנה, אבל לא מעבר.
אפשר דוגמא לאיך בדיוק השירות צה''ל עזר לך? כי רוב האנשים שיצא לי לראות משתגעים ממנו ויוצאים יותר גרועים ממה שהם היו.
נערך לאחרונה על ידי OG_KUSH; 14-11-2012 בשעה 22:41.
זובור כבר אין יותר בצהל, ואם יש, אז הכל בכוונה של צחוק והכל "מאושר" על ידי כולם.
מה זה אומר מאושר? שואלים אותך אם אתה בקטע לפעילות כזאת או אחרת של "זובור".
היום זה כבר לא ככה באמת. היום יש עדיין כל מיני משחקי פז"ם כאלה ואחרים..אבל כבר לא בקטעים כאלה כי זה כבר השפלה.
אין פה שום עניין של לעלות לך את הבטחון עצמי..אל תקשר אחד בשני כדי לצאת הצודק, אין שום קשר בין בטחון עצמי לזובור הזה.
לי עלה הבטחון בלי קשר לדברים האלה מן הסתם.
בקשר לזובור, מן הסתם שאם לי היו מנסים לעשות את אותו הדבר רוב הסיכויים שהייתי דופק תכיסא הזה שהם יושבים עליו בראש של המפקד שלי. זה השפלה ואין בזה שום עניין משפר. זה סתם. אבל זה לא העניין, זה נגמר. כבר לא עושים את זה וזה לא רלוונטי כבר.
אם לא היתה לי אופציה להיחשף לכל המידע שקיים היום וללמוד מאחרים חכמים ממני שהגיעו למשהו בחיים. כנראה שההתפתחות היתה הרבה יותר איטית אם בכלל וזאת הסיבה שרוב האנשים בעולם לא נחשפו למידע המתאים ועברו חלילה את כל חייהם בבורות והתפתחות נפשית של חנון בן 12 עם דעות קדומות ופרימיטיביות.
אני יכול רק לשער שללא המידע אני היתי מתפתח באמצעות למידה מהטעויות שלי כמובן באופן הרבה יותר איטי והרבה סבל והיתי מסיק מסקנות לבד אבל מסע כזה היה יכול לבזבז חיים שלמים אני שמח שיש פה את האופציה לחלוק מידע וללמוד ולהשתפר ואני מאחל לכולם פה להיות פתוחים ולהבין מאנשים שבאמת מצליחים ועושים ולא חנונים בתולים שיוצאים לסארגים ומספרים לכם שטויות באינטרנט.