הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
|
|
לא מבין מה אתה עף עלי ומה אתה מספר לי דברים שאני יודע ומה הקשר של כל התגובה שלך למה שכתבתי קראת בכלל מה שכתבתי?
לעומת טילים אפילו הטיל הכי מעפן של צהל או פגז או תקרא לזה איך שאתה רוצה הטילים שלהם צעצועים תקרא ממה מכינים גראד ואיך הוא עובד ותקרא גם על הקסאמים מה הקשר לכיפת ברזל ולהגיד ברוך השם מה אתה עף סתם
ברור שזה לא הגיוני גם אני אמרתי שזה חרטא אבל בלי קשר הוא מדבר כאילו הטילים שלהם זה מסטיקים, אולי לעומת טילים של צהל אבל צהל לא משתמש בכל הכוח והטילים שלהם כן מאיימים על החיים שלי (לא שאני מפחד או משהו אבל זה בשביל שהוא לא ידבר מלמעלה כאילו זה כלום)
מה יש לך עם המילה עף ??
כמו שאמרתי יחסית לטילים של צהל הם פחות טובים אבל לטילים שלהם יש כוח פגיעה הרבה יותר חזק ממה שאתה מתאר ואתה סתם מגזים בתיאורים שלך על כמה שהטילים שלהם חלשים ולא מזיזים..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
עדיין לא הבנתי מה משנה להם המיקום שלנו? יש מקומות שמחרטטים כדי שהוא יפגע לי בול על הבית וכמובן זה לא הגיוני.
ספוילר:
אין להם את מפת ישראל כמו שצריך, לפי מה שהבנתי הם מתקשרים לבתים על מנת לנסות לאתר פחות או יותר איפה יש ישובים כאלה ואחרים.
אם ענו להם מספר אנשים מאזור עם קידומת א' ומקידומת ב' לא ענו מן הסתם שב' זה שטח פתוח וא' מאוכלס.
בקיצור אל תשחקו עם זה. זה המעט שהבנתי מקרוב משפחה שמשרת בעורף.
זה אכן ירי תלול מסלול ולא הכי מדוייק, אבל זו לא הסיבה שבגלה רוב הנפילות בטחים פתוחים. מערכת כיפת ברזל מבחינה בין אלו המשוגרות לעבר ריכוזי אוכלוסיה ומיירות אותם ובעוד שאלו המיועדות לשטחים פתוחים לא מיורטות על מנת לחסוך במשאבים.
האחראי העיקרי לצמצום הנפגעים מסבבים קודמים כגון עופרת יצוקה ולבנון 2 הוא מערך ההגנה האווירי של צה״ל.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg