נכתב במקור על ידי dOrBh אקדח תינוק
*אני המקורי סתם לידע כללי
נכתב במקור על ידי PureToxic תינוק בנאדם אחי באמת הקטע במשחק זה הדבר הראשון שעולה לך בראש שקשור לנושא
נכתב במקור על ידי dOrBh בנאדם אחי באמת הקטע במשחק זה הדבר הראשון שעולה לך בראש שקשור לנושא מה אתה חושב שאני סתם כותב מילים זה מה שעולה לי בראש אני יכול להסביר לך כל דבר. לי ולך יש חשיבה שונה זה לא אשמתי
נכתב במקור על ידי PureToxic מה אתה חושב שאני סתם כותב מילים זה מה שעולה לי בראש אני יכול להסביר לך כל דבר. לי ולך יש חשיבה שונה זה לא אשמתי זה לא נראה ככה אקדח ותינוק?
נכתב במקור על ידי dOrBh זה לא נראה ככה אקדח ותינוק? שהייתי תינוק הייתי יושן עם אקדח צעצוע אז שאתה אומר תינוק ישר אני חושב על אקדח
נערך לאחרונה על ידי PerfectBitch; 16-11-2012 בשעה 13:37.
נכתב במקור על ידי PureToxic שהייתי תינוק הייתי יושן עם אקדח צעצוע אז שאתה אומר תינוק ישר אני חושב על אקדח :/ יאללה מילה חדשה מגבת
נכתב במקור על ידי dOrBh :/ יאללה מילה חדשה מגבת שריפה (שאתה עולה בלהבות נותנים לך מגבת רטובה) אני מסביר לך עכשיו כל מילה
נכתב במקור על ידי PureToxic שריפה (שאתה עולה בלהבות נותנים לך מגבת רטובה) אני מסביר לך עכשיו כל מילה להבות
נכתב במקור על ידי dOrBh להבות פורים
נכתב במקור על ידי PureToxic פורים חגים
נכתב במקור על ידי dOrBh חגים שבועות.
נכתב במקור על ידי sn00p שבועות. 7...
נכתב במקור על ידי dOrBh 7... וודקה
נכתב במקור על ידי PureToxic וודקה איך זה קשור? שתייה חריפה
נכתב במקור על ידי dOrBh איך זה קשור? שתייה חריפה ביום השביעי בשבוע כולם מתמסטלים אקסאל
חוקי הפורום