שלום
יש לי את 2 מנועי החיפוש שנאמר לעיל.
כאשר אני יוצר קיצור דרך של האקפלורר לאתר מלמ הוא נהפך לסימן של פיירפוקס והוא לא ניתן לפתיחה שכן רק עם ק8 ניתן לפתוח את האתר .למה? ומה ניתן לעשות
תודה![]()
שלום
יש לי את 2 מנועי החיפוש שנאמר לעיל.
כאשר אני יוצר קיצור דרך של האקפלורר לאתר מלמ הוא נהפך לסימן של פיירפוקס והוא לא ניתן לפתיחה שכן רק עם ק8 ניתן לפתוח את האתר .למה? ומה ניתן לעשות
תודה![]()
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כי בהתקנה של פיירפוקס הוא הוגר כברירת מחדל
קליק ימני עך הקיצור דרך של IE מאפיינים, ושם תגדיר אותו שיפתח אץ IE
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות
שלום
1. יש לי 3 מנועי חיפוש אך אחד לא מוגדר כברירת מחדל. אם פיירפוקס באיזה צורה כן הוגדר כן איך אני מבטל זאת
2.תודה
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
ראשית, מדובר בדפדפן ולא במנוע חיפוש.
בקשר להגדרת אינטרנט אקספלורר כברירת מחדל, פעל על פי המדריך:
http://windows.microsoft.com/he-IL/w...lt-web-browser
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
תודה
יש לי כאמור 3 דפדפנים ואני לא רוצה שאף אחד מהם יהיה ברירת מחדל כך שאוכל להפעיל את כולם
אז מה עושים שאאף אחד ישתלט על השני וכל אחד יפעל
מ א ו ש ר
אין דבר כזה שאף אחד לא ברירת מחדל /=
אתה חייב דפדפן אחד ברירת מחדל.
אפשר לכתוב קובץ פשוט שתריץ ותבחר בעזרת איזה דפדפן תרצה להפעיל את הקובץ אם אתה ממש רוצה. (זה סוג של טריק)
אבל אין אפשרות ברמת מערכת לעשות מה שאתה מבקש.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
תודה
מה שחשוב לי שכל אחד מהדפדפנים יפעל. האם זה קורה למרות שאבחר לדוגמא בE8 כברירת מחדל אוכל להפעיל גם את הפיירפוקס וגוגול כרום.
ואם לא איך עובד הטריק
מ א ו ש ר
זה שדפדפן מוגדר כברירת מחדל זה לא אומר שהשאר לא עובדים.
הוא פשוט מוגדר בתור הדפדפן שפותח כל קובץ שקשור לאינטנרט, נאמר קיצורי דרך לאינטנרט או קבצי HTML יפתחו באופן אוטומטי באמצעות IE8 (במידה והוא זה שמוגדר כברירת מחדל)
נערך לאחרונה על ידי Ori; 18-11-2012 בשעה 20:22.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
אני יכול לנסות לכתוב איזה VBS שהוא ישתמש בו במקום הדפדפן(ים) שדרכו הוא יבחר מה הוא רוצה לפתוח ודרך מה.
וזה כבר יבצע את העיבוד דרך הדפדפן המתאים.
אבל זה די אובר קיל כי כמות הזמן שיקח לו להכניס את המידע לקובץ שלי הוא יכול להיכנס לדפדפן הרלוונטי ולהפעיל גרכו מה שהוא חפץ.
מ א ו ש ר
כל פתרון, באם קיים, הוא ארוך יותר מהדרך הפשוטה ביותר:
צור על שולחן העבודה או בשורת המשימות (ליד 'התחל') קיצורי דרך לכל הדפדפנים. כעת, כשיש לך לינק שאתה מעוניין לפתוח בדפדפן מסויים, גרור אותו לתוך הדפדפן וחסל. אגב, יש תוסף לפיירפוקס שמפעיל לשונית באמצעות המנוע של אקספלורר, זה יכול להיות שימושי עבורך.
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
תודה
1.לא הבנתי איך אני גורר את הלינק 2. הבעיה מופיעה כאשר אני פותח לינק עם E8 הלינק עובד כאשר אני רוצה לעשות ללינק קיצור דרך הוא הופך לפיירפוקס ולא ניתן לפתיחה
מדובר באתר של www.malam.gov אוו malam.com
שני אתרים שניתן לראות משכורת עתידית