|
|
היי כלבה, umad או משהו?
כתבת
ואז, אמרתהעדה שלי היא לא משנה כאן, אתם רואים שאתם חסרי תגובה ואתם ממשיכים לטעון דברים חסרי משמעות? אם העדה שלי היא אתיופית? או דרוזי? או רוסי? מרוקאי? אנגלי? מה זה ישנה לגבי כל הדברים שכתבתי.
תפעילו את הקופסא שלכם, תתחברו למציאות ותקבלו את המעמדות שבעולם.
אז מכאן אני אומר שהגענו למסקנה שהעדה שלך כן חשובה לדיון.אני לא אתיופי, ואני לא רואה אתיופים כבני אנוש. אתיופים משתייכים לגזע העבדים, יוצאי יבשת אפריקה, שחורי העור.
תן לי להבהיר לך פרט קטן כלבה,
כל מה שאתה מתאר לא קשור לגזעים, אתה מערבב בין נושאים וחושב שאתה חכם כשבעצם אתה סתם טרול מסכן שמשעמם לו
שללת כל גזע אפשרי שקיים עלי האדמות, טוב שלא הלכת על גזעים שנכחדו.
יש הבדל בין גזע לעדה ולדת, אתה לא יכול להיות 'גזע עליון' כששלת לחלוטין כל גזע שקיים.
אם התכוונת לאנשים מתקדמים אינטלקטואלית, אז הכוונה שלך היא לא לגזע כלבה.
תפסיק להתחמק ותענה לשאלה הזאת כבר: מה המוצא שלך? אם אתה לא עונה לזה, או שאתה מנסה שוב להתחמק, כולנו נדע בוודאות שאתה טרול (לא שלרובינו יש ספק, אבל בכ"ז).
>אנשים נחותים
>רומז שיש בני אדם לא נחותים
>רומז שבני אדם הם לא הסרטן של כדור הארץ
גזענות באה מחוסר ידע ומתמונת מצב עקומה, אבל היא בעיקר באה מן הפחד מהשונה.
לא אמרתי שאני רוסי, הסקת המסקנות שלך שווה להסקנת מסקנות של ילד ישראלי בכיתה ב' שלוקה באוטיזם קל.
אבל אתה משקף פה נקודה חשובה, לא רק שרוב הישראלים בגיל ההתבגרות ומטה הם חסרי כל השכלה ותרבות ולא פלא שאנחנו מתקרבים להיות מדינת עולם שלישית מבחינת חינוך, אלא הסטריוטיפים שאתה מציג פה מייצגים את זה שלכל לאום, דת וגזע יש את ה"קטע" שלו.
מכאן אפשר להבין כי לכל גזע יש את המעמד שלו, ומכאן כמובן כולנו רואים שאתה מחזק את מה שאני מנסה להעביר כאן, תודה.
אני לא מפחד מהשונה אלא רק מייצג את הלא שונה.
השונים הם שונים לא מגדר היותם כאלה או כאלה, אלא כי ככה הם נבראו.
גזעים הם המעמדות בעולם שלנו.